Kočka - nemoc ucha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.3.17 12:53

@Kakika ve čtvrtek tam jedeme, zatím mám doma nějakou borovou vodu kterou mu donesu, aspoň něco… :,( Já když to vidím, mě je taky z toho hrozně. Ve čtvrtek jeho známý bere auto a pojedeme tam. Ona se i hodně boji lidí a nikdy venku nebyla a má strach, takže sám tam stejně jít nemůže..Děkuju, si hodná.

• Citovat
  • Upravit
543
28.3.17 12:54

Jedině k veterináři. Z těch fotek nejde nic moc poznat. A jenom taková drobná poznámka pro kamaráda. Když se jde s problémy k veterináři hned v začátku, tak bývají náklady na vyléčení mnohem nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.3.17 12:54
@Anonymní píše:
Tohle kočka z mnozirny není, si těžce mimo a meleš hlouposti. Takže se zdrz komentářů, prosimtě. Nic nevíš a soudis. Tohle opravdu miluju

Takže někdo má kočku s průkazem původu a není ochotný ji poskytnout základní péči?

Ještě lepší.

Mazejte k veterináři. Tedy ten „kamarád.“

Tu kočku to bolí. Hodně bolí. Jestli máte děti, tak si vzpomeňte jak naříkají při zánětu ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
28.3.17 13:36

Nejspíš tam je buď svrab, nebo nějaká kvasinková či bakteriální infekce. Každopádně by to chtělo jít ještě dnes k veterináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
28.3.17 13:39

Dle fotek se s největší pravděpodobností jedná o othematom.
Nejčastěji vzniká škrábáním ucha samotným zvířetem díky primární potizi v uchu-nejv. infekce, paraziti.

Řešení-muze se zkusit odsat, ale většinou se opět naplní, pak se pristupuje k chirurg. zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 13:41

Přítel přijede dneska dřív, a jede s ním, tak sem zvědavá co to bude! :kytka: každopádně mám radost, já to hrozně prožívám všechno. A moc děkuju za komentáře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1015
28.3.17 14:15

Možná je to zvětšená uzlina??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 14:20

Hned dám vědět, co to bylo! Sama sem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
16694
28.3.17 19:56
@Anonymní píše:
Hned dám vědět, co to bylo! Sama sem zvědavá.

Také jsem zvědavá. Je dobře, že se číča dostane/dostala na veterinu ještě dnes. Tak teď už jí jen držím palce, aby to bylo s co nejmenším stresem. Bojácné kočky se ošetřují blbě, tím déle to pak trvá a tím více se ony bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 20:15

Tak už přijel, musel na ni mít nějaké svářečské rukavice nebo co :mrgreen: měla tam nějaký zánět, on to propichnul a prý vytekla krev. Má kapky. Mají se dávat tři x denně a vše bude ok. Uff a já už plašila s nádorem..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.17 20:15

Tak jsem u kamaráda. Prý tomu nerozuměl co ta kočka vlastně má, nedalo se s ním mluvit. Vyfotila sem si to. Vyzná se v tom někdo? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
16694
30.3.17 07:38
@Anonymní píše:
Tak jsem u kamaráda. Prý tomu nerozuměl co ta kočka vlastně má, nedalo se s ním mluvit. Vyfotila sem si to. Vyzná se v tom někdo? Děkuji.

Z toho dokážu rozluštit jen vyšetření :lol: Za 317,– to budou nějaké léky, ale tenhle rukopis přečíst nedokážu :think:
A lepší se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 09:14

@Kakika :lol: hele pořád se jí to musí mačkat to ucho, pořád se to nafukuje, je to něco jako u nás voda v koleni :roll: Akorad ji se z toho mačká krev

• Citovat
  • Upravit
16694
30.3.17 10:22
@Anonymní píše:
@Kakika :lol: hele pořád se jí to musí mačkat to ucho, pořád se to nafukuje, je to něco jako u nás voda v koleni :roll: Akorad ji se z toho mačká krev

A kapičky se kapou do ucha? Víš, mám takový pocit, že kapáním do ucha se to prostě nezahojí. Mohl tam dát drén, aby se v té kapse tekutina nehromadila, to je jasné, že se to bude pořád „ucpávat“ a znova naplňovat. Neříkám, že se to tímto časem nevyhojí, ale přijde mi to zbytečně zdlouhavé a i pro kočku bolestivé a nepříjemné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 10:42
@Kakika píše:
A kapičky se kapou do ucha? Víš, mám takový pocit, že kapáním do ucha se to prostě nezahojí. Mohl tam dát drén, aby se v té kapse tekutina nehromadila, to je jasné, že se to bude pořád „ucpávat“ a znova naplňovat. Neříkám, že se to tímto časem nevyhojí, ale přijde mi to zbytečně zdlouhavé a i pro kočku bolestivé a nepříjemné :think:

Ano dávají se do ucha, vlastně i do druheho. Dneska šli na kontrolu, a uvidí se. Prý jestli to nebude pomáhat, tak to bude na operaci, která stojí cca tři tisíce. Což na to nemá, tak to nevím, jak se pak postupuje..Ale prý je velká šance, že se to uzdraví, už ji to splaskava. A ty kapičky ji chodím dávat já

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný