Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pikola píše:
A vypíchne určitě dítěti infikovaným drápem okoto dostane sněť a upadne mu hlava..
On je celkově expert na všechno, psal blbosti i v diskuzi o psech ![]()
@Kakika píše:
My měli spíš opačný problém
Fotka asi zkresluje, ale uplne jsem se lekla, co to je za kocku rybarskou.
@SlečnaDahlia píše:
Jsem si teď vzpomněla, jak jsem přitáhla domů první kočku. Byla jsem z ní úplně potentočkovaná, byla z útulku, malinkatá, a když jsem se hned druhé ráno vzbudila, seděla na posteli asi dvacet čísel od mého obličeje a upřeně na mě čuměla. Tak jsem koukala do těch krásných, velkých modrých očiček, říkala jsem si, jaká to je nádherná kočička, a jak jsem se tak kochala tím oboustranným hlubokým pohledem z oka do oka, tak mě ta mrcha najednou plácla packou do okaBez drápku, naplocho
Pak jsem se někde náhodou dočetla, že kočkám se takhle hluboce cíleně do oka nekouká, že pak mají tendence lovit zorničky
Me se to stavalo jako decku, tak aspon vim proc
. Ja jsem cely zivot kocky milovala a zboznovala, nez jsem tyden hlidala kote kamosce. Asi to byla zakleta carodejnice, porad mi sedela na rameni a vrnela na plne kule do cha, a v noci na me skakala ze zaclony. Ve spanku mi sekala do obliceje. Nechapu proc. Uz kockam neverim.
@Mmsg píše:
Koukám na net a ona je móda mít k miminu v bytě i prase s leptospirozou a podobné mazlíčky.
Tak určitě. Vy máte dítě v igelitovém stanu? Nebo máte odchov ve vakuu
Příspěvek upraven 25.01.18 v 19:52
@Mmsg píše:
Myslíš k psům, kteří zabíjí dítě a nikdo za to nenese žádnou odpovědnost? To je opravdu ohromná blbost.
Ano, každoročně umírají tisíce dětí na kousnutí psem
![]()
@Mmsg píše:
Sry, u kočky stačí, jenom když si protáhne nohu a vystrčí dráp, který je navíc infikovaný bůhvíčím.
Zkouším si představit, jak by vypadalo to, že si kočka při protahování nohy vytáhne drápek tak, že tím spícímu dítěti poškodí oko a přenese na něj „bůhvíco“. A nějak mi to připadá stále méně pravděpodobné, než že si dítko to oko vydloubne nedopatřením samo. Ano, kočka chodí na záchod a zahrabává po sobě bobek. A po každé návštěvě toalety se až několik desítek minut hystericky myje. Pokud po příchodu domů nedezinfikuješ každý pár bot (víš, po jakém hnusu denně chodíš po ulicích a tvé děti s tím pak přijdou do styku?), po každém použití neměníš houbičky na nádobí (víš, že na jedné takové běžně používané houbičce je více bakterií než v toaletní míse?) a vůbec tvé děti v MHD nenosí sterilní roušky (představ si, kolik bakterií lítá ve vzduchu…), je poukaz na infikovaný drápek domácí (očkované, odčervené a čistotnější, než spousta lidí vůbec kdy bude) kočky opravdu směšný.
@Maky.p píše:
Naše britka spí běžně s miminem (5m) v postýlce - zhruba od druhého měsíce. Jen přes den a jen v nohách. Samozřejmě chodím kontrolovat + máme monitor, ale stejně, jak se začne mimino vrtět, kočka zdrhá
A jak ten monitor rozliší, že to dýchání není kočka? myslím, že kdyby dítě přestalo a kočka ale dýchala dál. Nerýpu, jen se ptám, možná budu zanedlouho řešit obdobný „problém“.
@pikola píše:
@alisekR ale ta kočka to jistě neudělala schválně, to je jen souhra náhod a nepozornost rodičů. Stejně jako ti kočka naschvál nepřijde k dítěti vyškrábat mu oči nebo že by na něj bezdůvodně útočila. Moje kočky děti nemají rády a tak se jim vyhýbají. Kocour se nechá pohladit, kočka vůbec, ale dcera to ví.
Jasně, že to kočka neudělal schválně, bylo to prostě neštěstí…Reagovala jsem jen na to, že jsi psala, že kočka snad dítě nezalehne.
A naše kočka třeba taky neútočí první, ale třeba kocour našich, je namyšlená fiflena a ten kouše bez varování. Zřejmě to má jako nějakou úchylku
Von je vůbec takovej rozmazlenej.
@lalaláček píše:
A jak ten monitor rozliší, že to dýchání není kočka? myslím, že kdyby dítě přestalo a kočka ale dýchala dál. Nerýpu, jen se ptám, možná budu zanedlouho řešit obdobný „problém“.
Jo no, to mas asi pravdu, ze by monitor snimal kocku
Ale jak jsem psala, chodim casto nakukovat, jestli se kocka nepresunula od noh k obliceji, ale to ona se boji. Jak prcek vyda hlasku, tak kocka prcha.. A v postylce jsou spolu jen pri dennim spani, coz je tak po 20ti minutach. V noci mam kocku u nohou ja ![]()
@tulipán píše:
Fotka asi zkresluje, ale uplne jsem se lekla, co to je za kocku rybarskou.
Fotka až tolik nezkresluje, jednalo se o maličké dítě a velikánského kocoura
A víc nebezpečná byla holka jemu než naopak ![]()
@Mmsg píše:
Opravdu úžasné, aby špinavé, poch*ané, nakažené, začervené zvíře s ostrými drápy mělo hnátu na obličeji miminka.
Každé zvíře, které jsme si pořizovali, tak jsme nechali nejdřív začervit, vyválet se v hnoji, nabrousili jsme drápky i zuby a než jsme ho vůbec vzali domů, tak je manžel poch*al, aby jsme přeci budovali tu imunitu u dětí. Jo a když tě náš kocour kousne, tak chytneš boreliózu
S Tebou bych zašla na kafe, musí to být zábava ![]()
Že by si kočka ustlala v kočárku přímo na hlavě novorozeněte a to by se pak udusilo asi možné je, ale nikdy jsem o tom neslyšela a soudím, že by to asi i bylo pro ni nepohodlné. když si kočka občas lehne na bdící dítě, tak mu asi nijak ublížit nemůže (lepší, než když sio ho osedlá starší bratr), názory na míru fujtajblnosti se budou lišit podle toho, zda posuzovatel je, či není kočkofil.
@Kakika píše:
Každé zvíře, které jsme si pořizovali, tak jsme nechali nejdřív začervit, vyválet se v hnoji, nabrousili jsme drápky i zuby a než jsme ho vůbec vzali domů, tak je manžel poch*al, aby jsme přeci budovali tu imunitu u dětí. Jo a když tě náš kocour kousne, tak chytneš boreliózuS Tebou bych zašla na kafe, musí to být zábava
@lalaláček píše:
Monitor na plenku.