Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chci aby v této zemi mohly žít v míru a bezpečí moje děti, chci aby holčička nemusela nosit šátek a nebála se chodit sama ven, a to bude možné jen v případě kdy sem nepustíme lidi jejich víra jim říká že ženy, ateisti a Křesťani jsou méněcenní
@MartinKa36 píše:
Já chci aby v této zemi mohly žít v míru a bezpečí moje děti, chci aby holčička nemusela nosit šátek a nebála se chodit sama ven, a to bude možné jen v případě kdy sem nepustíme lidi jejich víra jim říká že ženy, ateisti a Křesťani jsou méněcenní
@atominnka Proč koulíš očima? To ti česká televize tak pokřivila hodnoty že pro tebe není důležité aby tvé děti žily v bezpečí.
@MartinKa36 já na TV nekoukám
ale zajímalo by mě, kde bereš informace ty ![]()
@atominnka píše:
@MartinKa36 já na TV nekoukámale zajímalo by mě, kde bereš informace ty
Tak proč koulíš očima když píšu že chci aby moje děti vyrůstaly v bezpečí. Ty jseš členem strany zelených nebo ČSSD že ti nezáleží na budoucnosti tvých dětí?
No co dodat.
Jen proto, ze Vam v TV nebo v mediich reknou, ze tu migranti nejsou, neznamena, ze tu nejsou.
Staci se zeptat lidi, kteří bydli u hranic, kde se objevuji skupinku cernousu a nikdo nevi, kde se vzali.
On si totiz v dnesni dobe muze pres hranice trajdat kde kdo.
Nebo mate pocit, ze to Nemecko je tak daleko?
Je to jen otazka casu.
O Teplicich ani nemluvim.
Mimochodem nemusim chodit daleko, par jich ve svem okoli mam take…
Takze vysmivat se nekomu, kdo ma z toho strach se slovy, ze u nas zadni nejsou, mi prijde vyslovene hloupe a kratkozrake.
Nebo Vy asi zijete ze dne na den, ze ano.
Nezajima Vas budoucnost Vasich deti?
Pustte si nejaka videa z Parize, Londyna…
Jinak souhlas. Lepsi, nez nevolit, je proste vybrat nekoho, kdo je mi nejblizsi.
Prip. jde tusim odevzdat jeste prazdna obalka, cili neplatny hlas, mam pocit, ze tyto se nemuzou rozpocitat mezi strany jako hlasy tech, kteří volit nesli.
At me nekdo kdyz tak opravi…
@MartinKa36 nejsem
bezpečí ětí mě samozřejmě zajímá. Ale mám aktuálně daleko větší strach z toho, že nás na silnici sejme ožralý hovado ![]()
@MartinKa36 píše:
@atominnka Proč koulíš očima? To ti česká televize tak pokřivila hodnoty že pro tebe není důležité aby tvé děti žily v bezpečí.
Zastupitelstvo Prahy 6 tohle samozřejmě vyřeší.
@Luca82 já bydlím u hranic, asi 10km od nich, rodiče 5km a tchýně cca 1km. Ano, jednou tu chytli imigranty, celou dodávku, ale z Balkánu. Pak tu chytli 2 Poláky, kteří v Německu ukradli bankomat a cestou srazili nějaké auto či co. A mám pocit, že se tu řešilo i nějaké auto se Syřany či Íráčany.
Syřané žijí ob 10domů od mého, mají tu svůj podnik, vlastně už dva (kavárna, fast food), tuším 5let první a druhý asi 2roky. Jsou normální a chovají se slušně. Jsou to muslimové, podnik mají vedle kostela a pár kroků od kláštera, druhý podnik přímo u kláštera. Nemají s tím problém a nikdo nemá problém s nimi.
Kdo u nás ve městě dělá bordel jsou Ukrajinci a lidi z Balkánu, kterých je tu jak s. aček. Ale taky ne všichni z nich tu dělají problémy. ![]()
No a ti obávaní imigranti žijí cca 20km od nás v německém městě. Ano, někteří problémy dělají. Ale co vím od muže, který pracuje v tom městě, tak jsou prý problémoví asi tak, jako samotní Němci ![]()
já samozřejmě neříkám, že chci, aby sem proudily davy a neříkám, že se nebojím. A nemyslím si, že je to řešení. Řešit by se to mělo u nich, ale asi všichni víme, co USA a Rusko u nich aktuálně vyvádějí, jsou tam aktuálně daleko větším problémem než samotný IS. jen si myslím, že není v pořádku házet všechny do jednoho pytle, kor na základě toho, co nám tady podsouvají média.
No a k teroristickým útokům nemám celkem co dodat. Ty byly vždycky a vždycky budou. Bohužel
@radkka píše:
Zastupitelstvo Prahy 6 tohle samozřejmě vyřeší.
no, mám pocit, že ta diskuse nebyla založená kvůli zastupitelstvu, i když se tak jmenuje
![]()
@Luca82 jsou, ale fakt malinko ve srovnání c počtem z ostatních zemí - Rusko, Ukrajina… Počet žádostí o azyl z jejich zemí byl asi 178 tuším. Z toho jich dost bylo křesťanů - ty sem „přitáhli“ v rámci projektu a dost jich pak odjelo (nedivím se)
@atominnka píše:
no, mám pocit, že ta diskuse nebyla založená kvůli zastupitelstvu, i když se tak jmenuje![]()
To máš pravdu, ale v úvodu to míchá dohromady, proto mě to zaráží ![]()