Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
To je jednoduché - tradiční pravice (otázka je, zda existuje v ČR) hájí soukromé vlastnictví, tj. co nejnižší daně, co nejmenší regulace, co nejmenší zasahování do života lidí.
Málo byrokracie, málo překážek v podnikání atd. Souhlas. Skoda, ze spousta lidí si neví se životem rady a potřebuje, aby ho někdo vodil za rucicku.
@Prof. Farnsworth píše:
Pozor na programy - tam si může napsat kdo chce co chce. Co ve skutečnosti udělá je věc jiná.
Nic jiného ale nemam, ne? ![]()
Slovy klasika - nejhorší na každých volbách je, že z nich vzejde ta zatracená vláda ![]()
No, rozhodně nebudu volit ANO, ČSSD, Komunisty, Přísahu a pak strany, hnutí či spolky, které se prohlašují za apolitické, středové, apod. Protože u nich člověk prostě neví, co by dělali za reálnou politiku, protože nemají program. A ten já vyžaduji. Bohužel do této skupiny spadli spojením i Lidovci, ODS, Stan (ten tedy nikdy žádné vyhranění na politické mapě z principu neměl), Piráti mi nejsou blízcí svou touhou brát lidem majetek či nařizovat, jak s ním nakládat. Ze stejného důvodu nepřipadají v úvahu Zelení.
Takže mi z toho vycházejí Svobodní (program jasný, lidé kteří jsou spojeni na základě shodných myšlenek). Ovšem jestli se spojí s Trikolórou (spojení se Soukromníky by mi spíš nevadilo), tak mám velký problém… a budu snad volit Korunu Českou ![]()
Řekla bych, že po tomhle volebním období je to úplně jedno. Horší už to být snad nemůže. Cokoliv bez ANO bude výhra.
Mě osobně jsou asi nejsympatičtější Starostové (ani v koalici s Piráty mi nevadí). Jak tu někdo podotkl, že Piráti jsou samí mladí idealisté, to beru spíš jako plus. Sami ve sněmovně nebudou a určitý podíl idealistů je v jakékoliv komunitě jen k dobru věci. Průšvih by byl, kdyby tam byli sami, což se nestane. V ideálním případě to vidím tak, že tradičně smýšlející strany je trochu usadí a Piráti naopak tyto strany trochu „pohlídají“. Výsledek by mohl být ku prospěchu věci.
Jenom ne piráty. Přijde mi ze je kde kdo volí a ani si nečte ten jejich program. Euro ani migranti tady nechci takže nikdy nikdy nikdy piráty.
Jestli teď dostanu 1000 srdíček, tak založím stranu a můžete volit mě ![]()
A nebojte, i kdybych každý druhý milion z rozpočtu strkat do kapsy a rozhodování o důležitých věcech losoval z klobouku, nebudu horší než současná vláda ![]()
@Anonymní píše:
Jenom ne piráty. Přijde mi ze je kde kdo volí a ani si nečte ten jejich program. Euro ani migranti tady nechci takže nikdy nikdy nikdy piráty.
Přesně tak. Já to hodim zase SPD, jelikož patřím k dlouhodobým kritikům EU.
Nechci islamizaci Evropy, jsem proti přijetí Eura. Přála bych si obnovit soběstačnost a suverenitu našeho státu, možnost referenda např. o vypovězení Lisabonské smlouvy. Nechci, aby např. firmy, co zde podnikají, mohly legálně vyvádět odsud zisky. Nechci, abychom poslušně museli přejímat všechny zákony, které nám hodlá diktovat Brusel. A přesně tohle má SPD v programu.
Piráti to maji přesně opačně.
@Lily-of-the-valley píše:
@jannina1 se Hribem je ale velká část pražanů spokojená. A prosím vás jaký plakat?
Největší smejdi jsou současní největší populisti. Jeden se spoléhá na svého markeťáka a co neprosadí sám, neprojde (a to říká už i ČSSD). Další využívá jen určitou část obyvatel, jeci co oni chtějí a přitom sám si myslí 90% opak, když to nevyšlo s jednou, založil jinou. Ale určitě je Bartoš tak hroznýjestli to není spíš tím, že je oba ohrožuje, tak o něm produkují tuny dezinformaci. Aneb, jak řekl Albert Einstein: „Nevěřte všemu, co se na internetu dočtete.“
Samozřejmě že nevěřím co se jen tak někde dočtu, tady ale existují videa a fotografie, kdy Bartoš je na demonstracích „uprchlíci vítejte“. A to se mi těžce nelíbí.
Dále pak že Piráti jdou na ruku Bruselu a pokud by vyhráli budeme těžce v područí a dělat jak Brusel píská!
Jenže jak to tde ctu, tak spousta lidí se nechá obalamutit a takže to půjde s naší republikou z kopce ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To je jednoduché - tradiční pravice (otázka je, zda existuje v ČR) hájí soukromé vlastnictví, tj. co nejnižší daně, co nejmenší regulace, co nejmenší zasahování do života lidí.
Tyhle strany bohuzel mizi z politicke mapy v cele Evrope.
@Anonymní píše:
Přesně tak. Já to hodim zase SPD, jelikož patřím k dlouhodobým kritikům EU.
Nechci islamizaci Evropy, jsem proti přijetí Eura. Přála bych si obnovit soběstačnost a suverenitu našeho státu, možnost referenda např. o vypovězení Lisabonské smlouvy. Nechci, aby např. firmy, co zde podnikají, mohly legálně vyvádět odsud zisky. Nechci, abychom poslušně museli přejímat všechny zákony, které nám hodlá diktovat Brusel. A přesně tohle má SPD v programu.
Piráti to maji přesně opačně.
Islamizace Evropy zu je davno ve stadiu, ve kterem to sotva pujde zastavit.
Co zastavit lze, je islamizace v Cesku. Zalezi jen na volicich.
@Anonymní píše:
Já mám bohužel pocit, že tohle platí obecně. Lidi volí podle ksichtů, které vídají v médiích, a podle nejrůznějších iracionálních pocitů a emocí, ale program čte málokdo.
@carsin píše:
Islamizace Evropy zu je davno ve stadiu, ve kterem to sotva pujde zastavit.Co zastavit lze, je islamizace v Cesku. Zalezi jen na volicich.
A Tomio a jeho banda elektrikářů nás ochrání! ![]()
@Quertizop píše:
A Tomio a jeho banda elektrikářů nás ochrání!
Ochrání či neochrání to nikdo neví. Ovšem u Bartoše je docela jistota že je ještě přivítá…
Příspěvek upraven 16.02.21 v 17:40
@Oli.Lyon píše:
Nic jiného ale nemam, ne?
Stačí se podívat na obce / kraje apod. kde je ta která strana „ve vládě“ a co tam dělá. U Pirátů se nabízí Praha. A když vidím co tam vyvádí, tak nevěřím, že to samé nebudou dělat ve vládě ČR. A některé z jejich „počinů“ jsou (alespoň pro mě) dostatečným varováním:
Já si myslím, že Piráti jsou úplně stejní jako ostatní strany (v transparentnosti, úplatnosti, hromadění funkcí, množství blbců…), jen jsou podstatně radikálnější a méně zkušení. Opravdu se jich bojím.
Další věc je, že Piráti veřejně deklarovali (a zřejmě mají i v jejich programu) snahu co nejvíce se integrovat do EU a přijmout euro.