Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Parninas píše:
@Božislava Sdílejte to než to smažou!!!Upřímně jsem ráda, že to média nerozmazávají. Už jen z úcty k rodině. Nemusíme z takto smutných činů dělat senzace.
Souhlasím, pán byl navíc duševně nemocný, o to víc je to citlivé.
Mají dobrý program, líbí se mi hlavně body
Sleduju od nich už déle pár lidí a hodím jim to. ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Marča1990 Školství už je tak jako tak potentované inkluzí, a ještě rozhodování rodičů
fakt skvělý nápad.
@divine woman Právě nrchci, aby mi do dítětě hustili LGBT. Chci, aby děcka ve škole učili. Bez souhlasu rodičů nemůžou neziskovku do škol třeba v Polsku a jde to. ![]()
@Marča1990 píše:
Mají dobrý program, líbí se mi hlavně bodySleduju od nich už déle pár lidí a hodím jim to.
- O působení neziskovek ve školách a použití jejich „výukových" programů budou rozhodovat rodiče.
- Nedovolíme vznik českého Barnevernetu a odebírání dětí jako byznysu.
- Manželé se dvěma a více dětmi budou mít nárok na odpočty hypotéky podle počtu dětí k pořízení vlastního bydlení.
- Uvolníme spekulační byty zavedením daně z nemovitosti a daně z nájmu pro stávající zahraniční vlastníky. Přestaneme tak platit za chyby Bruselu.
- Pracující rodiče budou moci účelově odvádět část sociálního zabezpečení jako dorovnání výše předčasného důchodu pro své rodiče, kteří budou pečovat o vnoučata.
celé je to obyčejná šaráda, aby Bobošíková s Volfovou shrábly volební příspěvek. A ještě si zakládají falešné profily, aby předstíraly rozhořčené matky, co budou volit tyhle dvě stárnoucí dominy. Bobošíková už to takhle udělala v roce 2010 za Suverenitu (sedm milionů se vždycky hodí, zejména když si teď člověk vydělává tím, že má doma zásilkovnu kde maká Lipovská) a Volfová byla u kořene rozpadu Úsvitu Tomia Okamury, protože se co? Pohádali o prachy.
A Volný v tom „jeho“ bloku nemá nejmenší slovo, je tam za kašpárka. Předsedkyní je Volfoá a je to bývalá Bobošíkové suverenita.
Jen holt cílí na voliče, kteří nepřemýšlí a naskakují na to, že někdo jede nenávist stejnou, jako oni
Jen jsem teda zvědavá, jak se budou tvářit nácci z DSSS, až je ty dvě okradou o prachy.
Jinak teda když už potřebuješ brigádu a děláš laciného trolla, tak si alespoň přečti pravidla serveru o tom, že tu nesmíš dělat politickou propagaci.
Příspěvek upraven 31.07.21 v 13:47
@Marča1990 píše:
@divine woman Právě nrchci, aby mi do dítětě hustili LGBT. Chci, aby děcka ve škole učili. Bez souhlasu rodičů nemůžou neziskovku do škol třeba v Polsku a jde to.
Mohu se opat, co budete dělat, až třeba zjistíte, že Vaše dítě patří k LGBT?
@Marča1990 píše:
Mají dobrý program, líbí se mi hlavně bodySleduju od nich už déle pár lidí a hodím jim to.
- O působení neziskovek ve školách a použití jejich „výukových" programů budou rozhodovat rodiče.
- Manželé se dvěma a více dětmi budou mít nárok na odpočty hypotéky podle počtu dětí k pořízení vlastního bydlení.
- Uvolníme spekulační byty zavedením daně z nemovitosti a daně z nájmu pro stávající zahraniční vlastníky. Přestaneme tak platit za chyby Bruselu.
- Pracující rodiče budou moci účelově odvádět část sociálního zabezpečení jako dorovnání výše předčasného důchodu pro své rodiče, kteří budou pečovat o vnoučata.
Volný blok jsou úplně stejný vypatlanci jako Piráti, jen na opačné straně spektra. To co mají v programu je neuskutečnitelné. Mají to tam jen proto, že vědí, že vzhledem k jejich výsledku nebudou moci ten program uskutečnit.
@Ou píše:
celé je to obyčejná šaráda, aby Bobošíková s Volfovou shrábly volební příspěvek. A ještě si zakládají falešné profily, aby předstíraly rozhořčené matky, co budou volit tyhle dvě stárnoucí dominy. Bobošíková už to takhle udělala v roce 2010 za Suverenitu (sedm milionů se vždycky hodí, zejména když si teď člověk vydělává tím, že má doma zásilkovnu kde maká Lipovská) a Volfová byla u kořene rozpadu Úsvitu Tomia Okamury, protože se co? Pohádali o prachy.A Volný v tom „jeho“ bloku nemá nejmenší slovo, je tam za kašpárka. Předsedkyní je Volfoá a je to bývalá Bobošíkové suverenita.
Jen holt cílí na voliče, kteří nepřemýšlí a naskakují na to, že někdo jede nenávist stejnou, jako oni
Jen jsem teda zvědavá, jak se budou tvářit nácci z DSSS, až je ty dvě okradou o prachy.
Jinak teda když už potřebuješ brigádu a děláš laciného trolla, tak si alespoň přečti pravidla serveru o tom, že tu nesmíš dělat politickou propagaci.
Příspěvek upraven 31.07.21 v 13:47
Jo to jsou tyhlety kr… tedy dámy? No to je to pravý. Fakt stačí si trochu pohledat jejich CV
Jinak laciné trollí farmy, co neumí přemýšlet a jsou lídí svoje používal Bárta s Volfovou už když tlačili Věci Veřejné.
A vsadím se, že teď budou platit méně, protože ochotných idiotů je na sítích daleko víc.
@šklíbakočka píše:
Jo to jsou tyhlety kr… tedy dámy? No to je to pravý. Fakt stačí si trochu pohledat jejich CV
no jasně.

jinak hrdí členové Dělnické strany a Mládeže. Paní ekonomka Hana by rozhodně nekandidovala s nacisty, jsou to jen radikálové, ne extremisti.
Nejsou to ani radikálové, je to obyčejné šméčko s cílem vytáhnout z eráru nějaké prachy.

@Marča1990 píše:
Chápu, paní Volfová, Bobošíková a spol se chtějí dostat ke korytu za každou cenu, ale jsou bez šance.
@free333 píše:…doufejme.
Chápu, paní Volfová, Bobošíková a spol se chtějí dostat ke korytu za každou cenu, ale jsou bez šance.
@Ou píše:
no jasně.jinak hrdí členové Dělnické strany a Mládeže. Paní ekonomka Hana by rozhodně nekandidovala s nacisty, jsou to jen radikálové, ne extremisti.
Nejsou to ani radikálové, je to obyčejné šméčko s cílem vytáhnout z eráru nějaké prachy.
Díky moc, jsou zcela mimo moje volební preference, ale je to zajímavý. Takže chlapci vysoké černé boty, holá hlava, IQ poněkud nižší mají koho volit?
Jako když už někdo musí volit „protestní hnutí“ co zavede „pořádek“, tak volte Šlachtu, to že je to někdo koho Babiš tlačí do sněmovny, aby nemusel vycházet se Socany je sice trošku skvrna na pověsti pana plukovníka, ale lepší než takovhle podvůdek od Bobo a Volfové.
@Božislava Sdílejte to než to smažou!!!
Upřímně jsem ráda, že to média nerozmazávají. Už jen z úcty k rodině. Nemusíme z takto smutných činů dělat senzace.