Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Proto nechápu to nekritické nadšení pro Piráty. Připomíná mi to Věci veřejné a podobné strany.
Piráti, bohužel na rozdíl od rychlokvašek typu VV, mají větší šanci tady déle škodit.
@Zumpa píše:
Piráti, bohužel na rozdíl od rychlokvašek typu VV, mají větší šanci tady déle škodit.
Vizitkou Pirátů je neschopný primátor Prahy Hřib. Piráti jsou novodobí komunisti, akorát mají háro a dredy a kouří trávu. Na rozdíl od tradičních komunistů jsou ještě vítači. Děkuji, nechci.
@Burj Chalifa píše:
Vizitkou Pirátů je neschopný primátor Prahy Hřib. Piráti jsou novodobí komunisti, akorát mají háro a dredy a kouří trávu. Na rozdíl od tradičních komunistů jsou ještě vítači. Děkuji, nechci.
Mně se piráti taky nelíbí a to jsem ještě docela dost levicově zaměřenej volič.
Budu volit trikoloru Václava Klause ml. Zvláště poté, co se spojili se soukromníky a svobodnými je to jediné pravicové sdružení.
@carsa píše:
Budu volit trikoloru Václava Klause ml. Zvláště poté, co se spojili se soukromníky a svobodnými je to jediné pravicové sdružení.
No, já nevím, jak tu „hospodařil“ ten Klaus st. v temných 90.letech.
Já to letos vidím na nějakou novou stranu. A nebo to nechám vybrat tříletou ![]()
@Božislava píše:
No, já nevím, jak tu „hospodařil“ ten Klaus st. v temných 90.letech.
Od padesátých let, kdy se děti posuzovaly podle rodičů už jsme trochu dál, ne?
V Brně se úpalil na protest proti „covidšikaně“ nový „Palach“ jakýsi 34letý právník jakéhosi špitálu, který nese název po spisovateli F. Kafkovi. Mainstreamová média tají tuto skutečnost. Proč?
@Netopirek píše:
@Božislava a jak jsi to zjistila ty?
na regionálních webech
Proč mainstreamová média nepřipomínají 82.výročí okupace zbytku českých zemí německými nacisty?? Hysterie kolem sovětské okupace je hodně a teď ticho po pěšině?
@Prof. Farnsworth píše:
Proto nechápu to nekritické nadšení pro Piráty. Připomíná mi to Věci veřejné a podobné strany.
@Božislava píše:
V Brně se úpalil na protest proti „covidšikaně“ nový „Palach“ jakýsi 34letý právník jakéhosi špitálu, který nese název po spisovateli F. Kafkovi. Mainstreamová média tají tuto skutečnost. Proč?
Protože Brno?