Koho volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
5.10.21 09:18

Před dvěma lety jsem si kupovala nové auto, bez leasingu, při koupi po mě chtěli do kupní smlouvy uvést rodné číslo. Pochopíte to? Proč, k čemu, když se k té věci nevztahuje žádná půjčka a tedy pro prodejce nulové riziko, kvůli kterému by musel kupujícího prověřovat, anebo identifikovat. Platba den před podpisem smlouvy, převodem z běžného účtu. Byl to autorizovaný dealer oné značky, žádný autobazar.
Kdy se stalo to, že prodavač čehokoli, po mě může vyžadovat rodné číslo, abych si danou věc mohla koupit? U nemovitostí to chce realitka a následně i katastrálním úřad. K čemu? Nestačí jim číslo občanky?
Proč to nikomu nevadí a nikdo to neřeší?
Nedáš rodné číslo, nekoupíš si auto, ani barák, ani blbý tarif u operátora, ani internet domů ti bez toho nedají, nepřipojí ti plyn ani elektřinu.
Nepřijde mi v pořádku systém typu: nemám co skrývat, nedělám nic špatného, tak má právo vědět o mě každý všechno. Když chci soukromí, tak přece musím dělat něco nekalého a špatného…to je nesmysl, kdy jsme s tímto souhlasili? Kdy jsme souhlasili s buzerací…
Omlouvám se za výlev, jsem se vytočila a musela jsem to ze sebe vyblít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.21 14:02

Volby za dverma a jsem opravdu zoufala, koho sakra volit! Kdyz to vezmu vylucovaci metodou, tak vyloucim vsechny :lol:
Takze ANO, KSC, CSSD vylouceno. Stejne tak Pirstan, Prisaha. Zbyva Spolu a SPD. Spolu je slepenec stran, co maji odlisne programy. Navic, kdyz jsem koukla na kandidatku, tak me malem trefil slak! Jsem z Prahy a tzn. 1.Pekarova, 3.Benda. :poblion: Krouzkovat muzu, ale koho? Navic, bude to mit vyznam?
Z toho mi vychazi, ze to snad hodim tomu Okamurovi, co vede sladky populisticky reci, ale teda chodit budu kanalama, jak se budu stydet :lol: Navic sance, ze po volbach se spoji s Ano. To same podle me hrozi napr. u ODS, protoze Spolu proste nemuze vydrzet „spolu“.
Vazne, poradte, komu a proc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 23:48
@Anonymní píše:
Volby za dverma a jsem opravdu zoufala, koho sakra volit! Kdyz to vezmu vylucovaci metodou, tak vyloucim vsechny :lol:
Takze ANO, KSC, CSSD vylouceno. Stejne tak Pirstan, Prisaha. Zbyva Spolu a SPD. Spolu je slepenec stran, co maji odlisne programy. Navic, kdyz jsem koukla na kandidatku, tak me malem trefil slak! Jsem z Prahy a tzn. 1.Pekarova, 3.Benda. :poblion: Krouzkovat muzu, ale koho? Navic, bude to mit vyznam?
Z toho mi vychazi, ze to snad hodim tomu Okamurovi, co vede sladky populisticky reci, ale teda chodit budu kanalama, jak se budu stydet :lol: Navic sance, ze po volbach se spoji s Ano. To same podle me hrozi napr. u ODS, protoze Spolu proste nemuze vydrzet „spolu“.
Vazne, poradte, komu a proc?

Hodím to Spolu, byť k nim mam nějaké výhrady, nic lepšího jsem nevymyslela. Když se na to podíváš reálně, z voleb vejdou jen 2 možnosti: Spolu + Pirstan a proti tomu ANO+KSČM+SPD. Nevím jak ty, ale já mám celkem jasno, co v tomto případě preferuji.
Oproti tomu, co je tam teď, jsou Pekarova s Bendou naprostí intelektuálové a vzory všech ctností.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.21 23:55

A jinak si teda myslím, že Spolu spolu vydrží, dokonce i s temi Pirstan to vybalancují. Tak hloupí, aby se rozhadali, podle mě nejsou. Pokud by ODS (nebo jakákoliv z těchto stran) přešla k ANO, bude to její hřebíček do rakve a u příštích voleb zmizí v propadlišti dějin, ze kterého nebude návratu. Pro voliče by to byla ta největší zrada, na kterou se nezapomíná.

• Citovat
  • Upravit
3925
14.10.21 06:22

Volby dopadly skvěle. Konečně bez KSČ a Ano jde do pozadí.
Nové vládě nástup nezávidím, vydrancovaná země plná skandálu. Za zády s Babišem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.10.21 07:56

Chceš říct s prezidentem Babišem? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie