Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Konys Tetku Merkel žeru. Jako Andreje, jako Macrona a ostatní ten spolek. V čele s nádherou Leyden. Vlastně jediná, kdo mi nevadí, je královna Alžběta. Jo, Anglie by šla, už jen proto, že odešli z EU.
Nemůžu si pomoct, ale je mi na blinkani, když vidím, jak Němci vlastně řídí celou EU. Hitler by zaplesal, že jim ta Velkoněmecká říše vyšla. Opravdu by to chtělo utíkat rychle pryč, jinak se nám velmi zle povede.
Vyhrané to má určitě ANO, to budou volit důchodci a těch je hodně. Já jsem i celá naše rodina pro SPD ![]()
@MartinaIrena píše:
Nemůžu si pomoct, ale je mi na blinkani, když vidím, jak Němci vlastně řídí celou EU. Hitler by zaplesal, že jim ta Velkoněmecká říše vyšla. Opravdu by to chtělo utíkat rychle pryč, jinak se nám velmi zle povede.
@Mia2020 píše:
K čemu?
Fandím každé straně, která nemá šanci dostat se do parlamentu, co sebere hlasy jiným populistickýjm stranám! Jen tak dále. ![]()
@Parninas píše:
Fandím každé straně, která nemá šanci dostat se do parlamentu, co sebere hlasy jiným populistickýjm stranám! Jen tak dále.
Mně se zdá ten Volný blok takový nejrozumnější. Celá moje rodina jim fandí ![]()
@Mia2020 píše:
Mně se zdá ten Volný blok takový nejrozumnější. Celá moje rodina jim fandí
Já bych to hrozně přála Cibulkovi. Má to kluk jedna ušatá fakt vydřený.
A ty jeho profi webovky, ty jsou pošušňáníčko. ![]()
@Královna Kosmíru píše:![]()
![]()
, ja tam jezdim každej den a je mi s nimi dobře, takže si dej pohov… ja s.eru na nějaký hranice!! My jsme tady v pohraničí jedna parta a jinak to nechceme!!
Jako v osumatřicátým ![]()
@Mia2020 píše:
Mně se zdá ten Volný blok takový nejrozumnější. Celá moje rodina jim fandí
Rozumný? Jako Volný, Bobošíková a Volfová?
@Parninas píše:
Já bych to hrozně přála Cibulkovi. Má to kluk jedna ušatá fakt vydřený.A ty jeho profi webovky, ty jsou pošušňáníčko.
Já bych mu to i hodil, ale siderické kyvadélko mi ukázalo že je agent Kremlu a mám mu nasr. t ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Rozumný? Jako Volný, Bobošíková a Volfová?
Co? Ty když vidíš opičáka, co ničí stoleček, tak ti to v prvé řadě neevokuje kvalitního státníka?
Jseš nějakej divnej.
@Parninas píše:
Co? Ty když vidíš opičáka, co ničí stoleček, tak ti to v prvé řadě neevokuje kvalitního státníka?Jseš nějakej divnej.
Já jsem citlivej člověk, a když vidím Volfovou, tak je mi jasný, že by v parlamentu museli vybourat první dvě řady sedadel aby se vešla k pultíku. A to jí nemůžu udělat a tak ji volit nebudu.