Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@šklíbakočka píše:
Díky moc, jsou zcela mimo moje volební preference, ale je to zajímavý. Takže chlapci vysoké černé boty, holá hlava, IQ poněkud nižší mají koho volit?
tak Vandas to dělá od srdíčka a dlouho, vsadím se že těm dvěma věří, že ho dostanou so sněmovny ![]()
@Parninas píše: …doufejme.
Ale je fakt, že ta Volfová je politicky nesmrtelná… ![]()
By mě zajímalo, v kolika už byla stranách, pamatuju, jak řádila v té soc. demokracii, pak založila cosi o soc. demokratických ženách, to si pamatuju proto, že se k nim dala jedna známá, nejdřív se ve Volfové viděla a pak se to tam nějak rozhádalo…
Pak se paní V. dala do spolku s Bobošíkovou a těch stran bylo víc, už si to nepamatuju ![]()
@Ou Já spíš asi nedokážu pochopit to, že někdo vidí Volného a to jak se prezentuje a napadne ho „jo, to je člověk na správném místě, ten by měl vést náš stát“. Jako fakt totálně mimo mé chápání.
@Parninas píše:
@Ou Já spíš asi nedokážu pochopit to, že někdo vidí Volného a to jak se prezentuje a napadne ho „jo, to je člověk na správném místě, ten by měl vést náš stát“. Jako fakt totálně mimo mé chápání.
Nejedou přes rozum, ale přes strach a frustraci.
To že tu je spousta lidí kteří se cítí bezmocní, opomíjení, frustrovaní a právem nasraaní na všechny nahoře je celkem logické.
No a pak přijde někdo, kdo řekne já jsem tu pro vás, jsem stejný a umí na tu frustraci brnknout. A Volfová s Bobo k tomu mají dovednsoti na to jak to zprodukovat, tak se holt ze zoufalství chytí něčeho, co nabízí víc než jen další nejistotu a beznaděj.
A když na to naskočíš, tak máš vypnuté racio, protože ti obchodníci s nenávistí nabídnou naději (sic), sounáležitost a cestu jak svou frustraci vyventilovat a cíl hejtu.
A ne že by v současnosti byla nějaká dobrá možnost volby, natož pro přehlížené a nebo ochranáře (ve smyslu ochrana před nebezpečím - vycházím z toho STEM modelu rozděleni svobodou)
Nechci volit stary komouše, nový komouše, ani převlečený komouše. Dost limitující ![]()
@divine woman píše:
@Marča1990 Školství už je tak jako tak potentované inkluzí, a ještě rozhodování rodičůfakt skvělý nápad.
Co ti přijde špatného na tom, aby o svých dětech rozhodovali rodiče?
Je to poprvé, od doby, co mám volební právo, kdy jej nevyužiji. Ať to dopadne jakkoliv, tak zvítězí zlo, protože ve výběru už ani není nějaké to menší zlo.
@MartinaIrena píše:
Co ti přijde špatného na tom, aby o svých dětech rozhodovali rodiče?
Takže když ti rodiče budou nacisti, tak třeba přesvědčí ostatní rodiče, aby se ve škole nečetli židé jako Čapek, ale četla se kvalitní literatura jako Mein Kampf ![]()
@Aquarius79 píše:
Je to poprvé, od doby, co mám volební právo, kdy jej nevyužiji. Ať to dopadne jakkoliv, tak zvítězí zlo, protože ve výběru už ani není nějaké to menší zlo.
Ještě můžeš vzít volební lístky „menších zel“ a za plentou zavřít oči, jeden vylosovat, vložit do obálky a ostatní bez prohlížení vyhodit. Nebudeš vědět, koho jsi volil, ale budeš mít dobrý pocit, že to nedostali ti z „velkých zel“.
@Prof. Farnsworth píše:
Takže když ti rodiče budou nacisti, tak třeba přesvědčí ostatní rodiče, aby se ve škole nečetli židé jako Čapek, ale četla se kvalitní literatura jako Mein Kampf
A ty nevíš, že propagace nacismu je u nás v jakékoliv formě podle platné legislativy nezákonná? A jestli to mělo být vtipný, tak teda ha ha. ![]()
Ale když myslíš, že by o tvých dětech měly raději rozhodovat úřady než ty, tak to potom jo…
@Prof. Farnsworth píše:
Ještě můžeš vzít volební lístky „menších zel“ a za plentou zavřít oči, jeden vylosovat, vložit do obálky a ostatní bez prohlížení vyhodit. Nebudeš vědět, koho jsi volil, ale budeš mít dobrý pocit, že to nedostali ti z „velkých zel“.
Tak dobrý pocit u voleb jsem ještě neměl. To by někomu muselo jít o lidi v této republice. Jediné, co mne utěšuje je, že do uren ty nakradené majetky stejně nenarvou. Takže je šance, že si to lidé zase někdy vezmou zpět.
@Aquarius79 píše:
Tak dobrý pocit u voleb jsem ještě neměl. To by někomu muselo jít o lidi v této republice. Jediné, co mne utěšuje je, že do uren ty nakradené majetky stejně nenarvou. Takže je šance, že si to lidé zase někdy vezmou zpět.
Těm, co jsou opravdu přesvědčeni že to dělají pro lidi, se velkým obloukem vyhýbám (fašisti, komunisti, sluníčkáři, zelení, piráti…). Tihle idealisté se nechají třeba zabit protože jsou přesvědčeni, že to dělají pro záchranu světa. Takže raději volit ty, co jdou do politiky kvůli sobě (a mohou se naše cíle částečně převkrývat), než idealisty co jsou schopni vyhladit miliony lidí v zájmu vyššího dobra.
@Prof. Farnsworth píše:
Těm, co jsou opravdu přesvědčeni že to dělají pro lidi, se velkým obloukem vyhýbám (fašisti, komunisti, sluníčkáři, zelení, piráti…). Tihle idealisté se nechají třeba zabit protože jsou přesvědčeni, že to dělají pro záchranu světa. Takže raději volit ty, co jdou do politiky kvůli sobě (a mohou se naše cíle částečně převkrývat), než idealisty co jsou schopni vyhladit miliony lidí v zájmu vyššího dobra.
Jenže idealisté nepracují pro lidi, ale pro své ideály. Mohou to nazývat, jak chtějí, ale práce pro lidi to není. A i proto nevyužiji své volební právo.