Koho volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25111
19.2.21 13:47
@ZuzaM píše:
SPĎácké dezinformace?

Co? Četla jsi ten dokument?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
19.2.21 13:50
@ZuzaM píše:
SPĎácké dezinformace?

Hezkej kneejerk. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
19.2.21 13:54
@modravlocka píše:
Ber to tak, že jsou zvyklí na určitou životní úroveň, která je lepší nebo při nejmenší stejná jako život zde na dávkách. Oni nejdou do Evropy, aby živořili, ale především kvůli tomu, aby si polepšili.

Kéž bys měla pravdu. Bohužel vidím, že realita je jinde. Viz teď reportáž, jak zase někde policajti objevili kamión plný ilegalu. Nebo ta bláznivá stará baba, co se vdala za Pákistánce a on uz se jen třese, až sem s celou rodinou přijede. A když budou z EU kvóty, tak si je tady prostě musíme vzít. To je ten jejich nový výmysl povinné solidarity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.2.21 14:57

Taky vůbec netuším koho. Pokud bych měla jít vylučovací metodou a nejprve vyrazit ty, které nebudu volit ani za zlaté prase (ANO, ČSSD, SPD (a podobné „protiimigrační“ a „vlastenecké“ strany), KSČM, KDU-ČSL), tak mi vlastně zbývají jen Piráti. Proti nim bych neměla velké výhrady po lidské stránce, ale program nic moc. Oceňuji u nich zápal a snahu, transparentnost, orientaci na „západ,“ ale vadí mi snaha regulovat kde co a snaha dotáhnout rovnostářství ad absurdum.
Z nynějšího osazenstva PS bych volila Piráty (v koalici se STAN), nicméně nejsem nijak pevně přesvědčena, dám tomu ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.21 15:03
@Anonymní píše:
Taky budu volit Piráty.

Vám by se líbilo nechat si nastěhovat do baráku uprchlíka? Pokud ano volte je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.2.21 15:05
@JitaPitterova píše:
Vám by se líbilo nechat si nastěhovat do baráku uprchlíka? Pokud ano volte je ;)

Až se sem nějakým uprchlíkům bude chtít, tak pro mě za mě. (Ne že bych Piráty viděla nekriticky, ale zrovna uprchlíci v ČR jsou naprosto marginální problém).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15830
19.2.21 15:45
@Emmie píše:
Až se sem nějakým uprchlíkům bude chtít, tak pro mě za mě. (Ne že bych Piráty viděla nekriticky, ale zrovna uprchlíci v ČR jsou naprosto marginální problém).

Zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.2.21 16:05

@Zumpa

Nemyslím si, že budou ani v budoucnu. Sem uprchlíci nechtějí, co by tady dělali? Nemají tady žádné zázemí, svoji komunitu, do které by se začlenili, kdežto v např. v Německu nebo ve Francii ano. Budou dávat přednost těmto zemím.
Pokud teda uprchlíky bereme jako uprchlíky z muslimských zemí. Pokud bychom se bavili o migraci v širším slova smyslu a brali v úvahu i např. Ukrajince, tak potom souhlasím, že migrace směrem k nám probíhá. Ale upřímně s tím nemám nějak velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
19.2.21 17:33

U Pirátů jsou uprchlíci ten nejmenší problém. Ten pokus o šmírování elektroměrů v Praze jasně ukázal, že jsou po „volných“ bytech. A až je znárodní, tak půjdou po „nadměrných“ bytech a pak po bytech, které jsou pro počet bydlících „nadrozměrné“ - bydlíte ve dvou v 80 metrovém bytě? To je moc. Vezmete si alespoň jednoho dalšího člověka, nebo pomažete do bytu pod 70 metrů… A chaty a chalupy? Zbytečný luxus, tam může někdo, kdo nemá bydlení přece bydlet. Navíc tam určitě jezdíte autem a tím produkujete skleníkové plyny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
19.2.21 17:38

@Prof. Farnsworth Neomarxismus, totalita v praxi. Asi problém bude, že současná generace už bolševika nezažila, tak neví, čeho je schopen. To, ze jsou piráti smažky, je uz jen perlička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
19.2.21 17:40
@Prof. Farnsworth píše:
U Pirátů jsou uprchlíci ten nejmenší problém. Ten pokus o šmírování elektroměrů v Praze jasně ukázal, že jsou po „volných“ bytech. A až je znárodní, tak půjdou po „nadměrných“ bytech a pak po bytech, které jsou pro počet bydlících „nadrozměrné“ - bydlíte ve dvou v 80 metrovém bytě? To je moc. Vezmete si alespoň jednoho dalšího člověka, nebo pomažete do bytu pod 70 metrů… A chaty a chalupy? Zbytečný luxus, tam může někdo, kdo nemá bydlení přece bydlet. Navíc tam určitě jezdíte autem a tím produkujete skleníkové plyny!

Ale prosím tě. Zas nepřeháněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15830
19.2.21 23:11
@Emmie píše:
@ZumpaNemyslím si, že budou ani v budoucnu. Sem uprchlíci nechtějí, co by tady dělali? Nemají tady žádné zázemí, svoji komunitu, do které by se začlenili, kdežto v např. v Německu nebo ve Francii ano. Budou dávat přednost těmto zemím.
Pokud teda uprchlíky bereme jako uprchlíky z muslimských zemí. Pokud bychom se bavili o migraci v širším slova smyslu a brali v úvahu i např. Ukrajince, tak potom souhlasím, že migrace směrem k nám probíhá. Ale upřímně s tím nemám nějak velký problém.

Máš hodně klapky na očích. V Německu či Francii také žádné zázemí neměli. Konkrétně muslimové nejsou migranti, ale kolonizátoři. Je to metastázující útok. Ukrajinci jsem jdou kvůli něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 15:07

Děkuju všem za příspěvky. Ještě si pořádně promyslím koho volit, každopádně opozice si to u mě za posledních pár dnu pěkně pohnojila. Ano jsem tak nějak znovu vzala za milost :oops:.

• Citovat
  • Upravit
24816
6.3.21 15:23

Pro mne už jsou volitelní jen SPD.. z více důvodů..

Chodí mi na mail jejich pravidelná usnesení a s většinou závěrů lze jen souhlasit..
Bláboly, že jsou to fašisti, vůbec nejsou na místě..
To, co předvádí vládní garnitura s mafiánským premiérem a červenáčkem svetrovým je :poblion:
a komanče ani piráty nemohu volit z osobního přesvědčení…

No a pokud jde o opozici, Fiala je sice akademik, ale je slabej, charisma nula a celkem mi stačilo, co ODS i KDU předvedly v devadestákách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.3.21 16:06
@Lucy75 píše:
Pro mne už jsou volitelní jen SPD.. z více důvodů..

Chodí mi na mail jejich pravidelná usnesení a s většinou závěrů lze jen souhlasit..
Bláboly, že jsou to fašisti, vůbec nejsou na místě..
To, co předvádí vládní garnitura s mafiánským premiérem a červenáčkem svetrovým je :poblion:
a komanče ani piráty nemohu volit z osobního přesvědčení…

No a pokud jde o opozici, Fiala je sice akademik, ale je slabej, charisma nula a celkem mi stačilo, co ODS i KDU předvedly v devadestákách…

Taky je budu volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová