Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZuzaM píše:
SPĎácké dezinformace?
Co? Četla jsi ten dokument?
@modravlocka píše:
Ber to tak, že jsou zvyklí na určitou životní úroveň, která je lepší nebo při nejmenší stejná jako život zde na dávkách. Oni nejdou do Evropy, aby živořili, ale především kvůli tomu, aby si polepšili.
Kéž bys měla pravdu. Bohužel vidím, že realita je jinde. Viz teď reportáž, jak zase někde policajti objevili kamión plný ilegalu. Nebo ta bláznivá stará baba, co se vdala za Pákistánce a on uz se jen třese, až sem s celou rodinou přijede. A když budou z EU kvóty, tak si je tady prostě musíme vzít. To je ten jejich nový výmysl povinné solidarity.
Taky vůbec netuším koho. Pokud bych měla jít vylučovací metodou a nejprve vyrazit ty, které nebudu volit ani za zlaté prase (ANO, ČSSD, SPD (a podobné „protiimigrační“ a „vlastenecké“ strany), KSČM, KDU-ČSL), tak mi vlastně zbývají jen Piráti. Proti nim bych neměla velké výhrady po lidské stránce, ale program nic moc. Oceňuji u nich zápal a snahu, transparentnost, orientaci na „západ,“ ale vadí mi snaha regulovat kde co a snaha dotáhnout rovnostářství ad absurdum.
Z nynějšího osazenstva PS bych volila Piráty (v koalici se STAN), nicméně nejsem nijak pevně přesvědčena, dám tomu ještě čas.
@Anonymní píše:
Taky budu volit Piráty.
Vám by se líbilo nechat si nastěhovat do baráku uprchlíka? Pokud ano volte je ![]()
@JitaPitterova píše:
Vám by se líbilo nechat si nastěhovat do baráku uprchlíka? Pokud ano volte je
Až se sem nějakým uprchlíkům bude chtít, tak pro mě za mě. (Ne že bych Piráty viděla nekriticky, ale zrovna uprchlíci v ČR jsou naprosto marginální problém).
@Emmie píše:
Až se sem nějakým uprchlíkům bude chtít, tak pro mě za mě. (Ne že bych Piráty viděla nekriticky, ale zrovna uprchlíci v ČR jsou naprosto marginální problém).
Zatím.
Nemyslím si, že budou ani v budoucnu. Sem uprchlíci nechtějí, co by tady dělali? Nemají tady žádné zázemí, svoji komunitu, do které by se začlenili, kdežto v např. v Německu nebo ve Francii ano. Budou dávat přednost těmto zemím.
Pokud teda uprchlíky bereme jako uprchlíky z muslimských zemí. Pokud bychom se bavili o migraci v širším slova smyslu a brali v úvahu i např. Ukrajince, tak potom souhlasím, že migrace směrem k nám probíhá. Ale upřímně s tím nemám nějak velký problém.
U Pirátů jsou uprchlíci ten nejmenší problém. Ten pokus o šmírování elektroměrů v Praze jasně ukázal, že jsou po „volných“ bytech. A až je znárodní, tak půjdou po „nadměrných“ bytech a pak po bytech, které jsou pro počet bydlících „nadrozměrné“ - bydlíte ve dvou v 80 metrovém bytě? To je moc. Vezmete si alespoň jednoho dalšího člověka, nebo pomažete do bytu pod 70 metrů… A chaty a chalupy? Zbytečný luxus, tam může někdo, kdo nemá bydlení přece bydlet. Navíc tam určitě jezdíte autem a tím produkujete skleníkové plyny!
@Prof. Farnsworth Neomarxismus, totalita v praxi. Asi problém bude, že současná generace už bolševika nezažila, tak neví, čeho je schopen. To, ze jsou piráti smažky, je uz jen perlička.
@Prof. Farnsworth píše:
U Pirátů jsou uprchlíci ten nejmenší problém. Ten pokus o šmírování elektroměrů v Praze jasně ukázal, že jsou po „volných“ bytech. A až je znárodní, tak půjdou po „nadměrných“ bytech a pak po bytech, které jsou pro počet bydlících „nadrozměrné“ - bydlíte ve dvou v 80 metrovém bytě? To je moc. Vezmete si alespoň jednoho dalšího člověka, nebo pomažete do bytu pod 70 metrů… A chaty a chalupy? Zbytečný luxus, tam může někdo, kdo nemá bydlení přece bydlet. Navíc tam určitě jezdíte autem a tím produkujete skleníkové plyny!
Ale prosím tě. Zas nepřeháněj.
@Emmie píše:
@ZumpaNemyslím si, že budou ani v budoucnu. Sem uprchlíci nechtějí, co by tady dělali? Nemají tady žádné zázemí, svoji komunitu, do které by se začlenili, kdežto v např. v Německu nebo ve Francii ano. Budou dávat přednost těmto zemím.
Pokud teda uprchlíky bereme jako uprchlíky z muslimských zemí. Pokud bychom se bavili o migraci v širším slova smyslu a brali v úvahu i např. Ukrajince, tak potom souhlasím, že migrace směrem k nám probíhá. Ale upřímně s tím nemám nějak velký problém.
Máš hodně klapky na očích. V Německu či Francii také žádné zázemí neměli. Konkrétně muslimové nejsou migranti, ale kolonizátoři. Je to metastázující útok. Ukrajinci jsem jdou kvůli něčemu jinému.
Děkuju všem za příspěvky. Ještě si pořádně promyslím koho volit, každopádně opozice si to u mě za posledních pár dnu pěkně pohnojila. Ano jsem tak nějak znovu vzala za milost
.
Pro mne už jsou volitelní jen SPD.. z více důvodů..
Chodí mi na mail jejich pravidelná usnesení a s většinou závěrů lze jen souhlasit..
Bláboly, že jsou to fašisti, vůbec nejsou na místě..
To, co předvádí vládní garnitura s mafiánským premiérem a červenáčkem svetrovým je ![]()
a komanče ani piráty nemohu volit z osobního přesvědčení…
No a pokud jde o opozici, Fiala je sice akademik, ale je slabej, charisma nula a celkem mi stačilo, co ODS i KDU předvedly v devadestákách…
@Lucy75 píše:
Pro mne už jsou volitelní jen SPD.. z více důvodů..Chodí mi na mail jejich pravidelná usnesení a s většinou závěrů lze jen souhlasit..
No a pokud jde o opozici, Fiala je sice akademik, ale je slabej, charisma nula a celkem mi stačilo, co ODS i KDU předvedly v devadestákách…
Bláboly, že jsou to fašisti, vůbec nejsou na místě..
To, co předvádí vládní garnitura s mafiánským premiérem a červenáčkem svetrovým je
a komanče ani piráty nemohu volit z osobního přesvědčení…
Taky je budu volit.