Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Bohužel stejně vyhraje ANO a opět se nám tenbude smát. Je to strašný. Už teď dle průzkumu jednoznačně vítězí a piráti mají jen 16 %. Bohužel jsme národ tupců, kteří daji na populistické kecy, důchodce si stačí koupit 3 stovkami a ty nejméně bystré zmrzlinkou
![]()
Nevím jestli se jako národ někdy probereme.
Teď ještě někteří budou využívat situace v Afghánistánu a získají další tupce - kteří jsou xenofobni a vážně si mysli, že tu chce někdo zůstat. Těch 100 chudáků co jsme zachránili rychle uteče do Německa nebo kamkoliv kde jim bude lip jak u nás.
Stačí číst nějaké diskuze na fb nebo na novinkách a bohužel je jasne, ze větší část populace tvoří nevzdělaný lidi. A ti letos opět rozhodnou…
No, to jsou svobodné volby. Volali jsme po nich. A teď to spousta lidí nedokáže vydýchat. Všichni jsme stejní. ![]()
@Popeladym píše:
No, to jsou svobodné volby. Volali jsme po nich. A teď to spousta lidí nedokáže vydýchat. Všichni jsme stejní.
Zastávám názor, že souboj PR agentur. ![]()
Propaganda není žádná žhavá novinka posledních let. ![]()
@Dája999 píše:
Zastávám názor, že souboj PR agentur.
Propaganda není žádná žhavá novinka posledních let.
Tak to je snad jasný. S tím se tak nějak počítá. ![]()
@Popeladym píše:
Tak to je snad jasný. S tím se tak nějak počítá.
Jak kdo, jsou tací, kteří politikovi ( straně ) věří, že jim jde o blaho občanů. ![]()
@Dája999 píše:
Jak kdo, jsou tací, kteří politikovi ( straně ) věří, že jim jde o blaho občanů.
No, jejich věc.
Osobně už dlouho volím s pocitem, aby zlo bylo aspoň co nejmenší. A mám s tím teda pořád větší problém.
@Popeladym píše:
No, jejich věc.Osobně už dlouho volím s pocitem, aby zlo bylo aspoň co nejmenší. A mám s tím teda pořád větší problém.
Ani nemluv, tyhle volby jsem docela " v lese".
Už jedu v módu, že „jasně jednu z koalic“, protože figury současné vlády opravdu nedávám ( jeden vedle čtvrtého
, strašlivá sestava ), ale rozhodovat se budu asi na schodech k volební místnosti. ![]()
Zřejmě určující bude " ať už komouši táhnou do horoucích pekel jednou provždy" a vykroužkuju Starosty na kanditátce PirStan - jedna z možností.
Je to asi jedno, ještě máme hradního pána a ten má výsledky voleb u pleny.
Koho pověří sestavením už zveřejnil.
Kdyby se starosti nespojili s těmi mladými komunisty, tak bych do nich šla. Takhle netuším.
@inkakřivák píše:
Já vim koho budu volit. Komunisty. To je jednoduché. Teď už si jen musím vybrat, kterou stranu.
@MartinaIrena Já tomu říkám vidět a přiznat realitu. Ale strašný to je.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, začínám pomalu přemýšlet koho budu letos volit. Popravdě ani nevím koho, minulé jsem volila Ano, ale kvůli jejich totální neschopnosti s zvládáním epidemie je znovu volit nechci. ODS, Čssd a SPD volit taky rozhodně nechci. Koho budete volit vy a proč?
Snad poprvé jsem naprosto v koncích. Opravdu nevím, koho volit, ale uvažuji vzhledem k posledním událostem, kde to vypadá na další migrační vlnu, že dám hlas SPD, i když bych na to ještě před časem ani nepomyslela. Obávám se, že za čas budeme na Covid ještě vzpomínat s nostalgií, jaké to bylo klidné období, oproti tomu, co se na nás valí.
Bydlím v blízkosti nepřizpůsobivých občanů, a už to je někdy neúnosné. Nejhorší je fakt, že už člověk ani nemá kam emigrovat. ![]()
@Anonymní píše:
Teď ještě někteří budou využívat situace v Afghánistánu a získají další tupce - kteří jsou xenofobni a vážně si mysli, že tu chce někdo zůstat. Těch 100 chudáků co jsme zachránili rychle uteče do Německa nebo kamkoliv kde jim bude lip jak u nás.
K tomu, že jsou lidi tupci, když si myslí, že tady někdo bude chtít zůstat. On aparát EU dělá vše proto, aby všechny země měly rovné podmínky, včetně výše dávek pro migranty. Takže je klidně možné, že by se jim tady časem začít líbit mohlo. Inspirací budiž přidělování bytů těm současným přistěhovalcům. Dokonce se paní Ursula má již v plánu jednat s Talibenem.
Takže pro mě o důvod víc volit takovou stranu, která nepodporuje politiku EU (mimo migrační politiku např. oblastí jako přijetí EURA, dotační nerovnosti v podnikání, zelený ekoteror, genderové nesmysly, celkově diktát přijetí zákonů pod taktovkou EU parlamentu atd.)
Zkusila jsem si vyplnit dotazník k volbám na volbisti a pomohlo mi to v rozhodování třeba to pomůže i Vám ![]()
Jestli vyhraje ten Mafian Bureš, tak emigruju s celou rodinou. Chci aby měly moje děti budoucnost, Babišovi jde jen o to aby se nedostal do tepláků, celá naše země náš stát je mu u pr.dele, hlavně musí téct prachy do Agrofertu. Celá ta jeho zkorumpovaná banda… všem jim hrozí vězení za korupci.. viz. Středočeský kraj, Brno … je to humus!!
Bohužel stejně vyhraje ANO a opět se nám ten
bude smát. Je to strašný. Už teď dle průzkumu jednoznačně vítězí a piráti mají jen 16 %. Bohužel jsme národ tupců, kteří daji na populistické kecy, důchodce si stačí koupit 3 stovkami a ty nejméně bystré zmrzlinkou 
Nevím jestli se jako národ někdy probereme.
Stačí číst nějaké diskuze na fb nebo na novinkách a bohužel je jasne, ze větší část populace tvoří nevzdělaný lidi. A ti letos opět rozhodnou…