Koho volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
2.10.21 20:47
@Prof. Farnsworth píše:
Jako v osumatřicátým :mrgreen:

Myslím, že jsme poučeni a máme se opravdu rádi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
2.10.21 22:17
@Parninas píše:
Co? Ty když vidíš opičáka, co ničí stoleček, tak ti to v prvé řadě neevokuje kvalitního státníka? :think: Jseš nějakej divnej.

On je volič ANO.. má silnej žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
3.10.21 08:51
@Anonymní píše:
Přesně tak. Já to hodim zase SPD, jelikož patřím k dlouhodobým kritikům EU.
Nechci islamizaci Evropy, jsem proti přijetí Eura. Přála bych si obnovit soběstačnost a suverenitu našeho státu, možnost referenda např. o vypovězení Lisabonské smlouvy. Nechci, aby např. firmy, co zde podnikají, mohly legálně vyvádět odsud zisky. Nechci, abychom poslušně museli přejímat všechny zákony, které nám hodlá diktovat Brusel. A přesně tohle má SPD v programu.
Piráti to maji přesně opačně.

Tak proč to doposud neudělali, ve vládě jsou a nic nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
3.10.21 22:15
@Královna Kosmíru píše: :roll: :roll: :roll:, ja tam jezdim každej den a je mi s nimi dobře, takže si dej pohov… ja s.eru na nějaký hranice!! My jsme tady v pohraničí jedna parta a jinak to nechceme!!

Však to ti nikdo nebere. Nikde jsem nikdy neřekla, že bych chtěla na našich hranicích s Německem plot s ostnatým drátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.10.21 22:23
  • Citovat
  • Upravit
Parninas
3.10.21 22:45

https://twitter.com/…061192540167?s=19

A pak ještě jedna perla z dnešní debaty. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dicentra
3.10.21 22:57
@Parninas píše:
https://twitter.com/…061192540167?s=19A pak ještě jedna perla z dnešní debaty. :mrgreen:

Dnes se nemůžu rozhodnout, zda byl vtipnější dotaz poloslovensky mluvícího Babiše „umíte česky?“, nebo jeho hlod „vypsali jsme tender a jestli budou Piráti ve vládě, tak zavřou všechny jaderný elektrárny“ :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
3.10.21 23:53

Debata na Primě ostrá. Tomio percentuálně nejslabší, ovšem debatu si ustál jako vždy s přehledem, Bartoš slabý - Pirstan to s ním vážně nevyhraje, Andy velmi ofenzívní, utíkal z otázek, ovšem prezentačně vybavený, Fiala sice na rozdíl od ostatních držel nervy na uzdě, ovšem koule na to převálcovat AB neměl. Nicméně rozdíl u voleb mezi ANO a SPOLU bude velmi těsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dicentra
4.10.21 07:44
@Burj Chalifa píše:
Debata na Primě ostrá. Tomio percentuálně nejslabší, ovšem debatu si ustál jako vždy s přehledem, Bartoš slabý - Pirstan to s ním vážně nevyhraje, Andy velmi ofenzívní, utíkal z otázek, ovšem prezentačně vybavený, Fiala sice na rozdíl od ostatních držel nervy na uzdě, ovšem koule na to převálcovat AB neměl. Nicméně rozdíl u voleb mezi ANO a SPOLU bude velmi těsný.

Mně debata přišla především jako nezvládnutá ze strany moderátorky :think:

• Citovat
  • Upravit
80119
4.10.21 07:57

Sedla jsem si nad volební lístky a postupně vyřazovala nepřijatelné. Nakonec mi zbyly dva z celé obálky. Mám to hodit Seznámu zaregistrovaných stran nebo Jak postupovat u voleb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
4.10.21 08:13

Musím přiznat že doposud jsem nikdy neměla takový problém, vybrat si koho volit. Letos fakt nevím. Určitě ne Piráty, vadí mi jejich přístup a nerespekt k soukromému vlastnictví. Proč bych měla být finančně znevýhodněna za to, že vlastním nemovitosti, které nijak nevyužívám? Nepronajímám je, nevydělávám na nich, tak mi vzroste daň. Protože lidi nemají kde bydlet a oni potřebují dostupné bydlení? Co já s tím mám společného? Proto mě, jako majitele nepřímo budou nutit abych je pronajímala? Jinak mi zvýší daně? Co to je za blbost? Jednou je něco moje, tak si s tím můžu dělat co chci, pokud to nikoho neohrožuje, nebo nikomu neubližuje. Platím daň z prodeje, daň z vlastnictví, daň za práci kterou mi tam lidé odvedou, daň za materiál, který tam koupím, ty byty jsou 5× zdaněné a já mám platit ještě vyšší daň, je to zásah do lidských práv. Tak to vidím já.
Kolegyně mi říkala: to je jako kdyby sis koupila auto a ono ti stalo u baráku, tak bys ho musela půjčovat sousedovi, protože s ním nejezdíš a on chudák auto nemá. Ale když mu ho nepujcis, zaplatíš vyšší daň. Lidi co si na něco vydělali a něco vlastní budou znevýhodnění, jen tím, že něco vlastní a ostatní z toho nemají užitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
4.10.21 08:16

@Big boss Přesně tak.
Letos je to opravdu tragédie, vždycky někdo byl. Ale letos? Urza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
4.10.21 09:08
@inkakřivák píše:
Sedla jsem si nad volební lístky a postupně vyřazovala nepřijatelné. Nakonec mi zbyly dva z celé obálky. Mám to hodit Seznámu zaregistrovaných stran nebo Jak postupovat u voleb?

Jo, vylucovaci metoda v tomto pripade nefunguje. :mrgreen: Tohle mam u kazdych voleb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21454
4.10.21 09:17

@Big boss Z Piratu teda jejich napadu mam snad vetsi strach, nez kdyby to vyhralo SPD :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.10.21 09:20

Tak ono je asi fajn si přiznat, že vysněná ideální strana není a tak je nutné dělat ústupky. Taky nejsem naprosto nadšená ze strany, kterou budu volit, protože v těch „méně důležitých“ otázkách jsem úplně opačné názorové spektrum, ale v důležitých věcech souhlasím. Není to s čistým svědomím, ale hodím jim to tam. Protože kdybych měla volit toho, kdo mi 100% vyhovuje, tak to je akorát na to, abych si stranu založila sama. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová