Koho volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15332
8.9.21 21:20
@inkakřivák píše:
@Královna Kosmíru Kam, Karkulko malá, kam?

Jsme oba zaměstnaní v Německu, tak se jen posuneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
8.9.21 21:21
@MartinaIrena píše: :mrgreen: :mrgreen:
To je strašný. Teď nevím, jestli to není spíš k pláči.

Jo je. Ale raději si dělám srandu. Ovšem je to tragédie. Strana, která by mi snad sedla, je na absolutně nevolitelném místě, bohužel. Tak mi zbývají fakt jen ti noví a překabátění a přejmenovaní komouši asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
8.9.21 21:21

@Královna Kosmíru To si teda pomužete. No Babiš tam není, to je fakt. Jediný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.9.21 21:23
@inkakřivák píše:
@Královna Kosmíru To si teda pomužete. No Babiš tam není, to je fakt. Jediný rozdíl.

Tak my tam místní kulturu známe, takže mi nevykladej zda si pomůžeme či ne, rozhodně děcka budou mít do života lepší starzovací pozici než z tohodle zadluženýho Dagestánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.9.21 22:03
@Královna Kosmíru píše:
Jsme oba zaměstnaní v Německu, tak se jen posuneme :lol:

Po volbách tam nejspíš budou vládnout Zelení s komunisty (die Linke). Tam bude vyloženě ráj na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.9.21 22:11
@Prof. Farnsworth píše:
Po volbách tam nejspíš budou vládnout Zelení s komunisty (die Linke). Tam bude vyloženě ráj na zemi.

Tak hlavně to vyhrajou socani.. starej se spíš o ten bordel tady.. tebe baví platit daně chorobnýmu zloději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.9.21 22:18
@Královna Kosmíru píše:
Tak hlavně to vyhrajou socani.. starej se spíš o ten bordel tady.. tebe baví platit daně chorobnýmu zloději..

Kradlo ve všude, vždy a vždycky se krást bude. Jen u té historie se na to rádo zapomíná. Třeba prezident Masaryk byl téměř celý život zadlužen a neměl se ke spácení. Karel IV umožnil několik pogromů na židy, protože potřeboval podporu od měšťanů. A o Německu nemám iluze - tam se krade taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.9.21 22:28
@Prof. Farnsworth píše:
Kradlo ve všude, vždy a vždycky se krást bude. Jen u té historie se na to rádo zapomíná. Třeba prezident Masaryk byl téměř celý život zadlužen a neměl se ke spácení. Karel IV umožnil několik pogromů na židy, protože potřeboval podporu od měšťanů. A o Německu nemám iluze - tam se krade taky.

Hahaha… ja tam makam tak si svoje báchorky vyprávěj jinde.. tam se pracující člověk má narozdíl od ČR dobře.. tady reje držkou v zemi.. a dodržují se tam zákony. Dokonce v té covidové době to je vidět nejlíp. Lidi jsou ohleduplní.. a automaticky dodržují hygienická pravidla.. přejedeš hranice a ani se nedivim že jsme tady poumírali.. jsme prostě hovada a to největší nám děla premiera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
8.9.21 22:32

@Prof. Farnsworth Mě nezajíma TGM ani Karel! Mě zajímá co ten zloděj za těch 8 let vybudoval krom Čapáku a tunelů, kolik bude ČR platit za tu zpronevěru dotací!! Se z toho naše děcka pos.erou! On to tady zlikviduje, další jeho vladu ČR nerozdejchá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
9.9.21 07:07

Jojo, v Německu bude určitě ráj. Tam se nekrade, nedělají se šméčka, dodržuje obyvatelstvo zákony a vyhlášky. A mají moudrou a rozumnou vládu, která pracuje pro blaho všech. Tak jo. Jen do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21455
9.9.21 08:14
@Královna Kosmíru píše:
Jestli vyhraje ten Mafian Bureš, tak emigruju s celou rodinou. Chci aby měly moje děti budoucnost, Babišovi jde jen o to aby se nedostal do tepláků, celá naše země náš stát je mu u pr.dele, hlavně musí téct prachy do Agrofertu. Celá ta jeho zkorumpovaná banda… všem jim hrozí vězení za korupci.. viz. Středočeský kraj, Brno … je to humus!!

To me vzdycky zajimalo. Kdyz nekdo napise, ze emigruje, kdyz… co presne ceka za reakci? Ze ho ostatni budou prosit, at zustane? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.9.21 08:28
@inkakřivák píše:
Jojo, v Německu bude určitě ráj. Tam se nekrade, nedělají se šméčka, dodržuje obyvatelstvo zákony a vyhlášky. A mají moudrou a rozumnou vládu, která pracuje pro blaho všech. Tak jo. Jen do toho.

Hlavne je super ta jejich madam Merkel… kam slapla, trava neroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80127
9.9.21 08:59

@Konys Tetku Merkel žeru. Jako Andreje, jako Macrona a ostatní ten spolek. V čele s nádherou Leyden. Vlastně jediná, kdo mi nevadí, je královna Alžběta. Jo, Anglie by šla, už jen proto, že odešli z EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
9.9.21 09:02
@malákráličice píše:
To me vzdycky zajimalo. Kdyz nekdo napise, ze emigruje, kdyz… co presne ceka za reakci? Ze ho ostatni budou prosit, at zustane? :think:

To ti může být jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
9.9.21 09:11
@inkakřivák píše:
Jojo, v Německu bude určitě ráj. Tam se nekrade, nedělají se šméčka, dodržuje obyvatelstvo zákony a vyhlášky. A mají moudrou a rozumnou vládu, která pracuje pro blaho všech. Tak jo. Jen do toho.

Hele moc nevykřikuj,… ja se už nějak zařídim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová