Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, nepřemýšlela jsem nad tím. Jen chci podotknout, že „totálně neschopná“ by se mohla ukázat jakákoliv strana v takové nelehké situaci. Vol stranu, která ti bude nejsympatičtější svým programem, svými sliby a svým dosavadním působením.
Piráti, líbí se mi jejich přístup a celkově jejich program.
anonym, díky
@Anonymní píše:
Dobrý večer, začínám pomalu přemýšlet koho budu letos volit. Popravdě ani nevím koho, minulé jsem volila Ano, ale kvůli jejich totální neschopnosti s zvládáním epidemie je znovu volit nechci. ODS, Čssd a SPD volit taky rozhodně nechci. Koho budete volit vy a proč?
Tak to už ti tam zbyli jen Piráti se Starosty, nebo Zelení, popřípadě zase nějaká nová strana…
Já se rozmýšlím pokud vzniknou 2 opoziční koalice, tak koho z nich si vyberu, a proč? Protože mám k středopravicovým stranám blíž, nevolím populisty ani extrémisty a k čssd se snad ani radši nevyjadřuji…
kdyby bylo uskupení Top se Starosty, tak volím je, ale jelikož se rozdělili, tak fakt nevím…počkám až vydají nějaká prohlášení a prostuduji si jejich povolební plány ![]()
Do října času dost. Oni se ještě chlapci a děvčata desetkrát přebarví, pohádají, udobří apod.
Lístek Pirátů vyhodím do koše a mezi zbytkem budu losovat.
Jestli ti to pomůže při rozhodování ![]()
A není to úplně jednou? Stejně zkoalujou jak budou potřebovat a komedie bude pokračovat dál.
KDU-ČSL. Ale je to v pérdeli, pane hrábě, není koho volit. Samý blb a - ještě větší blbec, než jsme doufali…
ANO je pro mě absolutně nevolitelne, stejně tak KSČM, SPD, ČSSD. Volila jsem dříve (nejen do PS) Piráty, TOPku, KDU i STAN. Pravděpodobně zopakuji Piráty, protože dávají největší smysl, jsou konzistentní, citelni, a v koalici se STAN docela ideál.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, začínám pomalu přemýšlet koho budu letos volit. Popravdě ani nevím koho, minulé jsem volila Ano, ale kvůli jejich totální neschopnosti s zvládáním epidemie je znovu volit nechci. ODS, Čssd a SPD volit taky rozhodně nechci. Koho budete volit vy a proč?
@Anonymní píše:
Ne SPD ne Kscm ne Ano, ne Cssd, asi Pirati nebo Ods a hlavne ze Zeman zmizi uz v propadlisti dejin
![]()