Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carsin píše:
Islamizace Evropy zu je davno ve stadiu, ve kterem to sotva pujde zastavit.Co zastavit lze, je islamizace v Cesku. Zalezi jen na volicich.
Naštěstí islamisti se k nám nijak zvlášť nehrnou, takže za mě je to pouhý populismus ![]()
@dicentra píše:
Naštěstí islamisti se k nám nijak zvlášť nehrnou, takže za mě je to pouhý populismus
Ano, Islám náš v ČR neohrožuje (nikdo z uprchlíků tu být nechce - všichni při první příležitosti zdrhnou do Německa). To co nás ohrožuje jsme my sami, resp. různí eko, zelení a levicoví extrémisté. Co v rámci vyššího blaha (protože oni nejlépe vědí co je pro nás dobré) nám budou zakazovat auta, vysavače s vyšším výkonem, létání, maso…
V Hamburku už dokonce Zelení zákazali výstavbu rodinných domů - https://www.novinky.cz/…eni-40350686 a chtějí to zákázat v celém Německu. Opravdu chceme tohle i v ČR? Já ne - než tyhle zákazy, tak to raději Babiše i s jeho dotacemi a linkou na toustový chleba.
Asi komunisty. Ti jsou už odkecaný. A já si odškrtnu účast u voleb. To, co volitelné strany předvádí je hrůza.
@Anonymní píše:
Asi komunisty. Ti jsou už odkecaný. A já si odškrtnu účast u voleb. To, co volitelné strany předvádí je hrůza.
Originální ![]()
Teda pokud jsi právě teď neinspiroval/a pár set tisíc lidí - jakože fajn nápad a udělají to stejně. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ano, Islám náš v ČR neohrožuje (nikdo z uprchlíků tu být nechce - všichni při první příležitosti zdrhnou do Německa). To co nás ohrožuje jsme my sami, resp. různí eko, zelení a levicoví extrémisté. Co v rámci vyššího blaha (protože oni nejlépe vědí co je pro nás dobré) nám budou zakazovat auta, vysavače s vyšším výkonem, létání, maso…V Hamburku už dokonce Zelení zákazali výstavbu rodinných domů - https://www.novinky.cz/…eni-40350686 a chtějí to zákázat v celém Německu. Opravdu chceme tohle i v ČR? Já ne - než tyhle zákazy, tak to raději Babiše i s jeho dotacemi a linkou na toustový chleba.
U nás to je ale taky. V našem okrese se prakticky nepovoluji nové stavby, jsme u automobilky a asi nechtějí druhý Detroit kdyby to jednou vše padlo.
Já jen nechápu, co si myslí voliči SPD, že tu nastane, kdyby náhodou (naprosto nepravdepodobne) se Tomio dostal k moci. Bude stejný jako Matovič na Slovensku. Okamžitě obrátí a bude jako všichni ostatní. To už dokázal tím, jak schopně opustil jednu potápějící se stranu, jen aby založil novou. Ono to tak bude s každým. Jen někdo je horší a někdo je snesitelnejsi.
@dicentra píše:
Naštěstí islamisti se k nám nijak zvlášť nehrnou, takže za mě je to pouhý populismus
Ano, to platilo dřív. Asi jsi nečetla o tom, že je na stole reforma azylové a migrační politiky Unie. Celkově je to teda hrozný svinstvo ten dokument, ale konkrétně dávkám se věnuje strana 85
Nárok na dávky a jiné plnění by dotyčný měl jen ve státě, kam bude přidělen. (Right to material reception conditions.) Jinými slovy, snaha zafixovat jedince přidělené do Rumunska opravdu v Rumunsku, a do Česka v Česku. To by bohužel opravdu mohlo fungovat. Všichni ti, kdo se utěšují, že by přidělení migranti stejně rychle utekli do Německa – pozor na věc!
Tenhle publicista to celý mooc pěkně rozebral, je tam samozřejmě odkaz i na PDF toho dokumentu
https://kechlibar.net/…icku-sezral/
@Lily-of-the-valley
Nesouhlasím. Tady můžeš vidět, kdo z poslanců nas zaprodal jedním mávnutím. O tom, že tenhle zákon je koncem demokracie u nás, se asi nemusíme bavit.
Opozice se zachovala nanejvýš pokrytecky a podržela vládu přesto, že před tím tvrdila něco naprosto jiného. Co jsme mohli čekat, nevadilo jí protiústavní prodloužení nouzového stavu. Nevadí jí ani teď, že tímto podrazila občany a potenciální voliče.
https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?…
@MartinaIrena píše:
Ano, to platilo dřív. Asi jsi nečetla o tom, že je na stole reforma azylové a migrační politiky Unie. Celkově je to teda hrozný svinstvo ten dokument, ale konkrétně dávkám se věnuje strana 85Nárok na dávky a jiné plnění by dotyčný měl jen ve státě, kam bude přidělen. (Right to material reception conditions.) Jinými slovy, snaha zafixovat jedince přidělené do Rumunska opravdu v Rumunsku, a do Česka v Česku. To by bohužel opravdu mohlo fungovat. Všichni ti, kdo se utěšují, že by přidělení migranti stejně rychle utekli do Německa – pozor na věc!
Tenhle publicista to celý mooc pěkně rozebral, je tam samozřejmě odkaz i na PDF toho dokumentu
Ale prosím tě, trochu se uklidni.
V ČR by je nikdo neudržel ani párem volů. Oni jdou ke svým, ke své komunitě. Což je do budoucna problém, který už jsme si ověřili u jisté minority i u nás.
A také do zemí s co nejvyšší životní úrovní - než aby zůstali v ČR na dávkách, raději půjdou do Německa nebo Švédska makat za minimální plat.
Tady v podstatě není koho volit. Jsou zde buď bolševici (KSČM, ANO2011, ČSSD, Piráti atp), případně podivná uskupení zoufalců, kteří jsou nevolitelní kvůli své minulosti či kvůli některým členům (ODS, SPD, KDU-ČSL). Chvilku jsem uvažoval nad STAN, jenže ti teď uzavřeli nesmyslné koalice a navíc by se měli věnovat maximálně krajské politice. Pak už zbývají absolutně nevolitelné strany. Asi si založím svoji vlastní stranu.
Určitě nebudu volit ANO (těm jde jen o blaho Babiše a naprosto nesplnili sliby, které na začátku měli, to by snad mělo být jasné i skalním voličům, ČSSD, ty jsem neměla ráda od dob, kdy je vedl Zeman, Hamáček to posunul ještě o level níž. Taky nebudu volit KSČM, SPD a Trikolóru. Piráti mi vadí maximálně na lokální úrovni, ale ne v Parlamentu, škoda, že někteří voliči nejsou schopni rozlišit volby do Parlamentu, Senátu a krajské volby. Hodně fandím STAN a budu je volit i když jsou v koalici s Piráty.
@MartinaIrena píše:
@Lily-of-the-valley
Nesouhlasím. Tady můžeš vidět, kdo z poslanců nas zaprodal jedním mávnutím. O tom, že tenhle zákon je koncem demokracie u nás, se asi nemusíme bavit.
Opozice se zachovala nanejvýš pokrytecky a podržela vládu přesto, že před tím tvrdila něco naprosto jiného. Co jsme mohli čekat, nevadilo jí protiústavní prodloužení nouzového stavu. Nevadí jí ani teď, že tímto podrazila občany a potenciální voliče.
https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?…
Tak to není, vůbec nešlo o to, že by hejtmani chtěli vládu podržet, ale prostě na to nebyli nepřipravení, ze dne na den prostě nelze převzít za vládu zopovědnost, chce to aspoň pár dní na přípravu. Kromě toho, moc dobře věděli, že cokoliv by udělali, šeredně by se jim to vymstilo, vláda by na ně hodila zodpovědnost. Uvidíme jak to bude vypadat na konci února. Vláda nebyla schopná to ukočírovat za rok a hejtmani by měli být schopni ze dne na den?
@MartinaIrena píše:
Ano, to platilo dřív. Asi jsi nečetla o tom, že je na stole reforma azylové a migrační politiky Unie. Celkově je to teda hrozný svinstvo ten dokument, ale konkrétně dávkám se věnuje strana 85Nárok na dávky a jiné plnění by dotyčný měl jen ve státě, kam bude přidělen. (Right to material reception conditions.) Jinými slovy, snaha zafixovat jedince přidělené do Rumunska opravdu v Rumunsku, a do Česka v Česku. To by bohužel opravdu mohlo fungovat. Všichni ti, kdo se utěšují, že by přidělení migranti stejně rychle utekli do Německa – pozor na věc!
SPĎácké dezinformace?
@MartinaIrena píše:
@modravlocka Oni a makat? A teď tu o červené Karkulce.
Ber to tak, že jsou zvyklí na určitou životní úroveň, která je lepší nebo při nejmenší stejná jako život zde na dávkách. Oni nejdou do Evropy, aby živořili, ale především kvůli tomu, aby si polepšili.
Chtěla jsem STAN, ale s Piráty úplně nevím, uvidím, jak se to během půlroku všechno vyvrbí