Kojenci - rychlý přírůstek na váze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
27.10.11 23:28

Ahoj,my měli PV 3320,v 6t 5,4kg a včera na 3.měsíční 7,8.Tak by mě zajímalo,jestli mu bude stačit autosedačka(je do 11kg)protoze když ještě nebude sedět a bude mít víc kg,tak v čem ho budu vo :think: zit?A ještě se chci zeptat,koukám,že ty vaše dítka se již točí z boku,nebo ze zad a ten můj obřík ani ťuk.co myslíte,kdy s tím mají mimca začít a jak mu mám správně pomoci,motivovat Ho,aby to sám začal zkoušet?jinak koniky pase jako divy,ale jak Ho otočíme zpět na záda,tak řve, :mrgreen: :zed: že chce na bříško.díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
28.10.11 08:09
luciezesvetic píše:
Ahoj,my měli PV 3320,v 6t 5,4kg a včera na 3.měsíční 7,8.Tak by mě zajímalo,jestli mu bude stačit autosedačka(je do 11kg)protoze když ještě nebude sedět a bude mít víc kg,tak v čem ho budu vo :think: zit?A ještě se chci zeptat,koukám,že ty vaše dítka se již točí z boku,nebo ze zad a ten můj obřík ani ťuk.co myslíte,kdy s tím mají mimca začít a jak mu mám správně pomoci,motivovat Ho,aby to sám začal zkoušet?jinak koniky pase jako divy,ale jak Ho otočíme zpět na záda,tak řve, :mrgreen: :zed: že chce na bříško.díky za radu

Ahoj, Luci otáčením bych se vůbec nestresovala a nechala prcka , až se mu bude chtít. Hele, náš se třeba občas hodí na bok , když se mu chce, ale zase nesnáší pasení, jak ho dám na břicho tak spustí hysterák jak blázen a kolikrát pasení bojkotuje tím stylem, že zaryje obličej do deky a kope nohama, že spíš poodlejzá než by se pásl :mrgreen: Takže to má každej prcek jiný, ale přijdou na to všichni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2417
28.10.11 10:07

No,to se nebojím,že by na to nepřišel,jen mi přijde,že už se dlouho nic neděje nového,tak jsem myslela,že by už měl být tro :lol: chu akčnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.10.11 10:12
luciezesvetic píše:
No,to se nebojím,že by na to nepřišel,jen mi přijde,že už se dlouho nic neděje nového,tak jsem myslela,že by už měl být tro :lol: chu akčnější.

Bud v klidu, ještě má dost času…

Moje první dcera- kojená strašně přibírala, vypadala jako napumpovaná :mrgreen: . Když jsme přestala kojit, tak začala vypadat normálně.....Ted je úplně normálně štíhlá…Je jí 8

• Citovat
  • Upravit
2417
28.10.11 10:23

To Martínek ani nevypadá zas tak tlustě,má jen 2 bradičky a pořádný kejtky.Věděla jsem,že bude velký,já mám 180cm a manžel 203,ale nečekala jsem,že to bude takovej chlapák od narození :mrgreen: Přitom zatím měří jen 61cm,ale oblečení má 68/74 kvůli mohutnosti,vůbec nevypadá na svůj věk a to jsem si myslela,jak dlouho to nebude moje malý miminko,no co lepší obřík,ale zdravý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
28.10.11 10:54

:mrgreen: To je přesný, taky mu vždycky říkám, co udělal s tím mým malým miminkem,který jsem porodila. Ale máš recht, že z toho má člověk stejnak radost, že jsou zdraví a daří se jim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2075
28.10.11 19:25

Ahojky, tak jsem se bála jakou mám doma cvaldu ale když to tady čtu není to tak hrozný. Příští týden má 4 měsíce a 8,13kg :lol: (vážila jsem včera). Nevadí mi že je takový tlusťoušek ale na to chování mi dává docela zabrat :roll: Jednu výhodu to ovšem má, objevila jsem svaly na rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dondena
29.10.11 09:39

Ahoj. Neboj se, až ti poleze, to bude cvrkot, vytáhne se. Můj syn měl porodní váhu 3300g, ve 2 měsících 6900g,teď jsme byli na 10měsíční kontrole a váží 11kg. Tlustej není, spíš zhubnul, protože je k nezastavení. Neboj. :-)

• Citovat
  • Upravit
dondena
29.10.11 09:42

A teď jsem nahlédla do průkazu, ve 4 měsících měl 8300g.Takže buď v klidu a neřeš to. :-D

• Citovat
  • Upravit
2075
29.10.11 10:55

Tak to je ho taky pěkný kousek :-) Malá měla porodní váhu 4280g takže je větší už od narození. Nevadí mi to, věřím že jakmile se bude více hýbat tak se na váze zastaví. Jen jsem zvědavá jak jí s takovou „nacpu“ do autosedačky, už teď mi přijde že tam má málo místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.10.11 07:33

Ahojky holky tak se hlasime po vikendu.
Vasik se z rymy dostal rychlejs nez Mila z kasle takze dnes radeji k dr at ho poslechne a mozna necham prevazit Vasika at se mame cim pochlubit. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.10.11 07:34

Moje zlaticko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.10.11 09:32

jak to myslela?

Ted jsem prisli od dr. Vasik pribral za 10dni 400g ale rika si pres den kazdy 2 a v noci kazdy 3-4hod. Dr se me ptala zda jeste vydrzim, nebo zda mu neco dame, jak to myslela? Pry jsem cela „vykojena“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
31.10.11 10:45

Ahoj, tak to netuším, to je pořád hezký přírůstek , ne? :nevim: :nevim: Nic víc Ti k tomu neřekla??

• Citovat
  • Upravit
46
31.10.11 11:03
Loraine píše:
Ahoj, tak to netuším, to je pořád hezký přírůstek , ne? :nevim: :nevim: Nic víc Ti k tomu neřekla??

Mozna ji nejde o Vasika ale o me. Abych se vyspala nevyjedl me a tak. Ale pockam do 4mesice a pak zacnem s prikrmy. Tedy pokud se nebude budit po 2hodinach.
A pres den budu davta cajik na zizen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky