Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
mami29 píše:
Ted jsem prisli od dr. Vasik pribral za 10dni 400g ale rika si pres den kazdy 2 a v noci kazdy 3-4hod. Dr se me ptala zda jeste vydrzim, nebo zda mu neco dame, jak to myslela? Pry jsem cela „vykojena“
Prosím tě a kolik ti váží a jak je starý?mě to teda přijde pořá
yd slušný.
luciezesvetic píše:mami29 píše:Prosím tě a kolik ti váží a jak je starý?mě to teda přijde pořá
Ted jsem prisli od dr. Vasik pribral za 10dni 400g ale rika si pres den kazdy 2 a v noci kazdy 3-4hod. Dr se me ptala zda jeste vydrzim, nebo zda mu neco dame, jak to myslela? Pry jsem cela „vykojena“
yd slušný.
Na 2,5mesice ma vic nez slusnou vahu 7,2kg. Spise jde dr o tu cetnost kojeni.
mami29 píše:.luciezesvetic píše:Na 2,5mesice ma vic nez slusnou vahu 7,2kg. Spise jde dr o tu cetnost kojeni.mami29 píše:Prosím tě a kolik ti váží a jak je starý?mě to teda přijde pořá
yd slušný.
luciezesvetic píše:mami29 píše:.luciezesvetic píše:Na 2,5mesice ma vic nez slusnou vahu 7,2kg. Spise jde dr o tu cetnost kojeni.mami29 píše:Prosím tě a kolik ti váží a jak je starý?mě to teda přijde pořá
yd slušný.
Jako,že kojíš hodnekrat,jo,ale když ti přibira tak je to snad jedno,ne?pochopila bych,kdyby mělo mimo ještě hlad,nebo kdybys uz neměla hlad,ale takhle?mě teda nepřijde,že ta četnost kojení by byla nějaká enormní
ja budu kojit do 4mesice plne a pak zacnu davat prikrmy, ted jsem zkusila trochu cajicku na zizen tak uvidim za jak dlouho si rekne o jidlo.
Já dávala čaj od 1.m na prdiky a přišlo mi,že ho to teda nezasytilo vůbec,ale vypil mi vždy mezi kojením tak 30ml,tak uvidíš.přeju ať vám to jde
luciezesvetic píše:
Já dávala čaj od 1.m na prdiky a přišlo mi,že ho to teda nezasytilo vůbec,ale vypil mi vždy mezi kojením tak 30ml,tak uvidíš.přeju ať vám to jde
jj taky jsem ted jistila ze caj neni mliko, jsou 2hod po kojeni vypil 40ml caje a dudlik saje jak blazen jinak rve a rve. ![]()
Pokus o prvni smich ve 2hod rano kdyz jsem mu vysvetlovala ze ma spat ![]()
No jo, to ten můj má taky nejvíc povídání a šklebení v noci na přebalováku ![]()
ahojky holky tak se hlasime po 3mesicni kontrole. Dostal 2 vcelicky a opet nezklamal, ma 7,7kg a 63cm. Ma vic nez jeho starsi braska v pul roce ![]()
Aha. Tak to jsem zvědavá, co řekne doktorka nám. Řekla bych,že už nepřibíráme tak jako dřív, ale on spíš začíná ty moje prsa bojkotovat
Já bych chtěla plně kojit do půl roku, tak uvidím, jak nám to půjde