Kojenec pořád tlačí - proč?

171
3.5.15 08:56

Kojenec pořád tlačí - proč?

Ahoj maminky, hledám někoho s podobným problémem nebo někoho, kdo dokáže poradit. Máme holčičku půl roku a od 4 měsíců byla na Beba H. A. je to cca 4 dny co jsem ji zkusila dát jogurt, reakce žádná, vše ok, tak doktorka řekla, že můžu zkusit dát obyč. Bebu. Koupila jsem Beba Comfort 1 a ona od té doby jakoby tlačí, ikdyž se vykaká, někdy to vypadá, že zatne svaly, no tohle ještě nedělala, ale plačtivá není, prdíky odcházejí a stolice co dva dny…tak já nevím, jestli to má souvislost s tou Bebou :nevim:, uvažuji, že dneska ji zajdu koupit zase zpátky H. A. nebo je možné, že ji prostě jenom tahle Beba nesedí? Nechci z ní dělat pokusného králíka zkoušením různých UM…MOC díky za rady! :kytka:…Probiotika dávám od 1 měsíce a mám i antikolikovou láhev..Taky jsem si všimla, že ta Comfort oproti H. A. více pění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
3.5.15 10:04

@Badblond nevím, jestli u UM je stolička po dvou dnech ok. Vím že u MM určitě ano. Obě mimina, ale teda menší než 6m občas dělaly takové dost děsné zvuky, tlačily a hekaly i když nekakaly. Jestli nekadí kozí bobky a beplače, nestresovala bych a vyčkala co bude :-) Nechej bebu a čekej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.5.15 10:10

Tak ona už má i maso a zeleninu a ovoce i jogurt v jídelníčku a doktorka na stolici co dva dny nic neříkala, je pravda, že má trošku tužší hovinko a kaká teda dost, ale ještě mě napadla AKBM, ale příznaky nesedí. Chtěla jsem dneska ukusit Sunar premium 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.5.15 11:41

Naše 7m to dělá taky, zatne pěstičky, třepe se, vydává zvuky.. Ale pak jsem došla na to, že netlačí ale vzteká se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.5.15 12:04

U nás vztek vypadá jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie