Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky, hledám někoho s podobným problémem nebo někoho, kdo dokáže poradit. Máme holčičku půl roku a od 4 měsíců byla na Beba H. A. je to cca 4 dny co jsem ji zkusila dát jogurt, reakce žádná, vše ok, tak doktorka řekla, že můžu zkusit dát obyč. Bebu. Koupila jsem Beba Comfort 1 a ona od té doby jakoby tlačí, ikdyž se vykaká, někdy to vypadá, že zatne svaly, no tohle ještě nedělala, ale plačtivá není, prdíky odcházejí a stolice co dva dny…tak já nevím, jestli to má souvislost s tou Bebou
, uvažuji, že dneska ji zajdu koupit zase zpátky H. A. nebo je možné, že ji prostě jenom tahle Beba nesedí? Nechci z ní dělat pokusného králíka zkoušením různých UM…MOC díky za rady!
…Probiotika dávám od 1 měsíce a mám i antikolikovou láhev..Taky jsem si všimla, že ta Comfort oproti H. A. více pění..
@Badblond nevím, jestli u UM je stolička po dvou dnech ok. Vím že u MM určitě ano. Obě mimina, ale teda menší než 6m občas dělaly takové dost děsné zvuky, tlačily a hekaly i když nekakaly. Jestli nekadí kozí bobky a beplače, nestresovala bych a vyčkala co bude
Nechej bebu a čekej ![]()
Tak ona už má i maso a zeleninu a ovoce i jogurt v jídelníčku a doktorka na stolici co dva dny nic neříkala, je pravda, že má trošku tužší hovinko a kaká teda dost, ale ještě mě napadla AKBM, ale příznaky nesedí. Chtěla jsem dneska ukusit Sunar premium 1…
Naše 7m to dělá taky, zatne pěstičky, třepe se, vydává zvuky.. Ale pak jsem došla na to, že netlačí ale vzteká se ![]()