Kojení 14-ti denní miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pemas
12.12.10 09:22

Ahoj,
ja sem na tom s malym stejne. 2× za den se mi stane, ze chce za 40 minut znova, prisatej je tak 15+15 minut. Usina mi u toho a saje strasne malo. v porodnici mi rekli, ze kdyz mi to udela,mam ho jednou prilozit a kdyz pak vyzaduje znova po hodine tak dokrmit / bud odsate mleko nebo nutrilon. To se zatim osvedcuje…

• Citovat
  • Upravit
mobo
12.12.10 14:14

jj přesně,taky mi usíná,pak nestačí baštit a teče to všude,pusinkou nosem :-( …jenže malá chce po hodině znova a zase třeba na 12+12minut a za další hodinu zase a když ji už nechci dát,spustí strašnej řev :-( taky už z ní je pěknej cvalíček, jsem zvědavá co mi na to řekne doktor v poradně.ale zase je pravda, že druhý nebo tředí den baští o něco méně

• Citovat
  • Upravit
1
4.2.12 08:59

Nám je 14dní a přes den nemáme problém ,ale v noci to stojí za to, pije špatně, vrtí se u toho , nasaje ,pustí a pak zase nasaje , takže nevím co tím myslí :) a rozhodně nemám to štěsrí , že by mi malá spinkala třeba aspoň 3hod v noci :,( asi si málo nasaje , když se u tak navrtí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.13 17:53

@izuz vrti? a nema prdiky? :lol: nas malej se vrti i kdyz nasaje treba vzduch, tak mu tam vadi ta vzduchova bublina v brisku a chce namasirovat :palec: pak si ale obcas i ublinkne u toho kdyz nekrkne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.4.14 17:17

Nám je dneska 15 dní a už tři dny nás trápí asi prdíky, takže děs, pije snad každou hodinu přes den a vydrží to tak od rána třeba do třech odpoledne, a to ani nespí usne tak na deset minut a je zas řev a za chvíli zas hlad a pak spí krádně i papá a v noci taky dobrý jen nevím jestli mám po těch třech hodinách budit nebo nechat spát musí být unavenej když celý dopoledne nespinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.4.14 17:41

(ja nechavala spat a kluk do dneska ma rad, kdyz si prospi 3-4 hodky, bud nic nic nic a nebo 3 hodky - v noci to bylo super, naucil se spat do rana temer sam)… nevadi, kdyz se sem vtlacim se svym prispevkem o dopijeni prsa dokonce?…http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/20/neviem-ako-spravne-kojit/:
princip je jestli to rikam spravne: chce-li pit po tak kratkych intervalech, tak zvlaste po ranu zkus nabidnout prso, ze ktereho si po ranu kojila, a kdyz bude chtit po pul hodce tak klidne zase z toho stejneho - sleduj kolik polyka a jestli zvlaste u toho „druheho“ a „tretiho“ kojeni taha, nebo jestli nepotrebuje lepsi prisati (siroke prisati + zaborit bradu do prsa) nebo spis je unaveny a chce si pospat - klidne ho nech spat ted na sobe tyden nebo dva a mezitim zjistis par dalsich rad jak deti zklidnit jinak… holky se tu radi podeli… pokud se ti uklidni spise na novem=plnem, tak samozrejme sup s nim na plne = chce si to trosku pozorovat a pohrat si s tim, poklikat si videa, jestli to odpovida
 http://www.breastfeedinginc.ca/content.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová