Kojení a bolení bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
24.3.12 20:34
@mona.k.79 píše:
jídlo, které nadýmá to vim. ale brambory snad nevadí nee?? :think:

brambory a testoviny by nemely nadymat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
24.3.12 20:40
@mona.k.79 píše:
jídlo, které nadýmá to vim. ale brambory snad nevadí nee?? :think:

Jo mě brambory problém dělají a švagrová je taky nemohla. To záleží jak kdo je asi snese. Mudra říkala co dělá problémy vám, bude dělat i mimču :think:

• Citovat
  • Upravit
4706
24.3.12 20:44
@ivana-domca píše:
na fenyklovy caj pozor, nasemu malemu pres mleko vadil. Porad se s vasim pediatrem, ten Ti rekne co a jak ;-) Zatim nahrivejte a masirujte brisko ve smeru hodinovych rucicek, cvicte s nozickami a kdyz bude nejhur, tak rektalni rourka ;-)

děkuju!!!!! masírovali jsme, klubíčkovali, dala jsem nakojit a malá spinká, tak doufam, že už nebude plakat.. je to hroznej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.3.12 20:48
@mona.k.79 píše:
děkuju!!!!! masírovali jsme, klubíčkovali, dala jsem nakojit a malá spinká, tak doufam, že už nebude plakat.. je to hroznej pocit

jinak u nas vadilo skoro vsechno. Dokonce jsem byla tyden na starem pecivu a horkem caji, taky zadny efekt. Dost nam pomaha infacol, davat na brisko, placat pres plinku po zadecku a od 3 mesice dostava malej fenyklovy caj, takhle mu nevadi :O Malemu je pul roku a porad trpi na prdiky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
24.3.12 20:50

**já mam ted zase pro změnu problém s prsem, hrozně mě v něm ppíchá a nevím si rady. hledám na netu laktační poradkyni… :zed: :zed:
**já už se ze všeho asi po… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
24.3.12 20:59

Zkus si prs nahřát ve sprše a pak si trochu odstříkej

• Citovat
  • Upravit
4706
24.3.12 21:02

**někdo radí přikládat tvaroh.. děsně to píchá!!! ani nevím kam bych měla zavolat?? jako na pohotovost nebo kam??? :zed: :zed:
v porodnici nám k tomu nic neřekly, takže fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
24.3.12 21:09

Jestli jsi týden z porodnice tak je to normál, ale vyzkoušej nahřívání mě to pomáhalo. Já jsem prvních 14 dnů myslela, že mě ty prsa upadnou jak mě rvaly a při kojení úplně. Dalo se to přežít a to jsem vždycky říkala, že už kojit nechci vydrželo mě to pokaždé dva roky. Jestli to nebude k vydržení což asi nebude tak zavolej na pohotovost a tam ti třeba poradí co ještě vzít nebo vyzkoušet.

• Citovat
  • Upravit
47759
24.3.12 21:11
@mona.k.79 píše:
**někdo radí přikládat tvaroh.. děsně to píchá!!! ani nevím kam bych měla zavolat?? jako na pohotovost nebo kam??? :zed: :zed:
v porodnici nám k tomu nic neřekly, takže fakt nevim

tvaroh se dava, kdyz mas v prsu zanet, Jestlize je prso horke a bolestive nalite. Jestli kecam, tak pardon, ted u druheho jsem s tim problem nemela. U prvniho trosku, ale to je devet let zpatky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
24.3.12 21:13

JÉÉÉ HOLKY DÍKY MOC.. nevim jak tam mam ten tvaroh přiložit, někde jsem vyčetla, že ho zabalím do pleny a přes plenu… :think: já ho tam namatlala normálně na kůži. prostě ho chladim :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.3.12 21:44
@mona.k.79 píše:
JÉÉÉ HOLKY DÍKY MOC.. nevim jak tam mam ten tvaroh přiložit, někde jsem vyčetla, že ho zabalím do pleny a přes plenu… :think: já ho tam namatlala normálně na kůži. prostě ho chladim :nevim: :nevim:

najdi si nejakou tu laktacni poradkyni na netu a porad se s ni. Kdyby vyletely horecky a pod. tak hned na pohotovost, ze zanetu se myslim muze prijit o mleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
25.3.12 10:37

ivana: ahoj, tvaroh celekm pomohl.. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.3.12 10:45
@mona.k.79 píše:
ivana: ahoj, tvaroh celekm pomohl.. díky moc

stejne bych to resila alespon s laktacni poradkyni. Nebo staci zavolat do porodnice, tak Ti urcite poradi co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
25.3.12 11:20

to udělam zítra, ona mi jedna na laktační odepsala na email v noci a říkala,že ty dětský doktorky o tom ví hodně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová