Kojení a bramborový salát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26273
28.11.17 17:16

Ja nedavam do salatu cibuli a u prvniho jsem nejedla hrasek - vajicko je tak na maderu, ze sem ho jedla. Letos udelam salat zase, max vyrejpu hrasek. Me nadymaj vajicka, ale ono je to ve finale jedno. Syna bolelo bricho snad i z vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
28.11.17 17:35

No nejlepší je vyzkoušet a uvidíš - mě třeba bramborový salát dost nadýmá, takže bych si to netroufla, případně si dala nějakej odlehčenej, bez majonézy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.11.17 17:41

Ano, normálně jsem si dala na Vánoce salát jak u půlroční tak u 4 měsíční a přežili jsme to ve zdraví a spokojenosti, děláme bez cibule. Neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
28.11.17 17:42

Tak záleží na dítěti, u dcery jsme si první 3 měsíce užili a pak to už bylo lepší. U syna jsem se vrátila 23.12. z porodnice a na Štědrý den jsem si dala salát a v pohodě. U dcery bych si to nelajstla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
28.11.17 18:01

Dal bych si dvojitou porci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.11.17 18:28

Tak já měla na vánoce čtyřměsíčního, měl hodně bolení. Nemohla jsem skoro nic, kdo nezažije, nepochopí. Proto jsem se rozhodla první vánoce salát nejíst, dala jsem si brambor :nevim: Ve Tvém případě je to individuální. Pětiměsíční už by to měl zvládnout. Pokud nechceš riskovat jako kdysi já, tak tam jen pro jistotu nedávej cibuli, salát si odeber a zamíchej jí do zbytku. Ono bohužel celkově-majonéza, smažený…nedělá dobře kolikrát dospělému, bohužel to mléko přejímá. Kdyžtak zkus trochu a když mu nic nebude, tak si pak naložíš. Každopádně za to třídenní brek a břichobol nestojí, to by nebyly veselé vánoce ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.11.17 18:29

@mámaNel

Raději nic nejez…
:zed: a raději dávej umělé mléko, když to tak řešíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.11.17 18:32
@LindaPraha píše:
Ja nedavam do salatu cibuli a u prvniho jsem nejedla hrasek - vajicko je tak na maderu, ze sem ho jedla. Letos udelam salat zase, max vyrejpu hrasek. Me nadymaj vajicka, ale ono je to ve finale jedno. Syna bolelo bricho snad i z vody

Jo to jsem taky říkala, že jím jen tři dny starý chleba a vodu z vodovodu, a stejně si pořval, aspoň občas byl nafouklý a kroutil se. Ale bylo to furt lepší, než když jsem jedla normálně :? Jednou malej prořval celej den a manžel myslel, že jsem tajně jedla čokošku, samozřejmě že ne. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.11.17 18:34
@Jironymou píše:
@mámaNelRaději nic nejez… :zed: a raději dávej umělé mléko, když to tak řešíš…

Kdo nezažije bolestný nepřetržitý křik mimina, ve dne v noci po dobu čtyř měsíců, ten to nepochopí. Nejen matka musí spát, ale s takovým se nevyspí ani otec! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
28.11.17 18:55

Jedine, pokud davate cibuli. To by si moje dcera jeste v tech peti sesti mesicich nevyspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
28.11.17 19:00

Hm, hrasek mozna taky, proste si udelej svuj bokem.
U nas to bylo cele o jidle. Kdyz jsem ty nadymave zeleniny nejedla, byla uplne v klidu a spala nadherne. U nas nejhorsi byla cibule a cesnek (bohuzel), pak kvetak a brokolice. Hrasek jsem trosku jedla cerstvy a nevsimla jsem si nejakeho rozdilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.11.17 19:01
@mámaNel píše:
Já si celkem dost užila…malý trpěl na bolení bříška fakt šíleně a trvalo to víc jak 3 měsíce proto jsem raději opatrná :D bylo to peklo :?

Moje mladsi dite stalo taky za to, ale jeji bolebrichy naprosto nesouvisely s tim, co jsem jedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
28.11.17 19:17

Jejda! moc to řešíš. Já přišla z porodnice - bylo to ještě v „pravěku“ domů na Štědrý den a hned jsem sežrala kus kapra, salát a zalila to pivem, to byla lahoda, po té stravě tam. Ale to se ještě „mohlo“, no stress…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.11.17 20:43
@Jironymou píše:
@mámaNelRaději nic nejez… :zed: a raději dávej umělé mléko, když to tak řešíš…

To je nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
28.11.17 21:01

@mámaNel tez jsem mela male nebylily abi dva tydny.. nejak mi to ani nedoslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová