Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, dcera ma 16m, zkusila jsem koupit UM Lipanek. Je bez pridaneho cukru a bez Palmoveho tuku. Ceska vyroba. Uzasne voni a chutna jako kvalitni plnotucne mleko. Nepouzivate? Jen si rikam, aby mi po nem mala moc nenakynula… ![]()
Ani nevím ze to existuje
kde si ho koupila? Ja myslim z pokud ji nedavas UM 5krat denně tak se nemusíš bát ![]()
Ma ho Malvik, Detsky dum a rohlik.cz…
Predtim mela mala Hipp a neda se to srovnat. A ji samozrejme vic chutna
Tyjo, dobrej tip
, taky neznam, to je od roka? Pripojuju se s dotazem, kde ten zazrak prodavaji? Ja teda zatim kojim;), ale za rok se nam treba bude po odstaveni hodit:-) Ctyrletak miluje Lipanky jako takove, pry jsou zdravější nez Pribinacky apod. Tak by i to mlicko mohlo byt dobre - obcas mu kupuju ty v krabicce s brckem a chutnaji i mne, ale max.si cucnu, bo bych jinak nakynula zcela jiste!
![]()
@Křehulka85 Tak nez jsem to dodatlovala, uz jsi mezitim odpovedela, diky ![]()
Ty jo, super tip
ty výživové hodnoty už asi nejsou až tak důležité, vždyt roční už jedí téměř vše ostatní ![]()
@Křehulka85 neni to spis jako normalni suseny mliko nez jako um?
Co obsahuje mlíčko Lipánek?
Mléko, mléčný tuk, cukr (přirozený obsah), sojový lecitin, vitamíny A a D.
mléko obsahuje vitamíny A, D, E, K
vitamíny skupiny B.
minerální látky mj. vápník, hořčík, sodík, draslík, fosfor, železo, jód.
Skoro 320 Kč za 500stovkove balení.
Prodávají za cca 625 Kč. Dvojbaleni… taky docela drahý.
Ale co je dneska levný ![]()
@MaminkaLucka píše:
Co obsahuje mlíčko Lipánek?Mléko, mléčný tuk, cukr (přirozený obsah), sojový lecitin, vitamíny A a D.
mléko obsahuje vitamíny A, D, E, K
vitamíny skupiny B.
minerální látky mj. vápník, hořčík, sodík, draslík, fosfor, železo, jód.
To nevypadá vůbec špatně, pro děti, co pijí UM už vyloženě jako doplněk např. k snídani a k večeři. Já osobně bych hodně ocenila složení bez palmového oleje. ![]()
Podle toho složení mi nějak uniká rozdíl mezi tímto a normálním kvalitním kravským mlékem. ![]()
Možná jsou tam nějaké přidané vitaminy? Docela pálka za sušené mléko.
Diky za postrehy… jeste jsem nasla Babybio, ze je bez palmoveho oleje. Kouknete…
Jinak Lipanek mi taky prijde ze uz je to “mliko”, ze uz nebude az tak rozdil v plnotucnym mliku…
Dobrý den,
kdo máte zkušenosti s kojeneckým mlékem Lipánek, prosím o krátké přidání recenze - bude tam víc na očích maminkám, které ho budou hledat. ![]()
Moc děkuji,
Monika