Kojení a cvičení

Anonymni
5.3.09 15:18

Kojení a cvičení

Ahoj holky, chtela bych se vás zkušenějších zeptat na nějakou možnost formování postavy po porodu. Já nebyla nikdy žádná tyčka - mám blbou postavu- malý prsa, úzký pas, široké boky a prdel. (je to nefér, jiné mají aspon ta prsa!!no i když ted pri kojení to celkem jde). No ale pred tehotenstvím jsem byla uspesna, prostě už pár let jsem ten zadek nemela..
noa ted je to tady zpátky. I když pro mě ted figura není prioritou, přesto když třeba usínám a cítím ten špek na boku je mi do pláče. Co myslíte..dá se nejakou „rozumnou“ dietou a trochu cvičením…
No nevím vlastně co čekám že mi kdo odpoví. Kdo máte stejný typ postavy, asi víte o čem mluvím. Mejte se .ahoj

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
5.3.09 18:24

Ahojky

určitě to jde.cvičit můžeš normálně,to nemá vliv na mléko atd,to se vždy tvrdilo,ale byly to babské pověry,takže jestli máš hlídání,cvičit můžeš,nebo klidně i doma.dobrá je kalanetika nebo pilates.to se dá hezky i doma.

co se týká diety,nějakou redukční dietu určitě,spíš jíst hodně často,ale málo,zdravě,omezit tuky a cukry.to je to klasické. jo a při koju se fakt doporučuje hubnout pomalinku,aby ty špatné látky nešly do mlíčka.takže hlavně žádné hladovky.

já mám na rozdíl od tebe to štěstí,že mám aspon ty prsa.mám úzkej pas a pak dole prdel a pořádný kejty.děs. už se těším až se budu po porodu zase dávat do kupy.ted jsem šílený medvěd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
5.3.09 20:11

Ahoj, mám taky tuhle postavu a duševně se připravuji na to, že to „navíc“, co teď mám v prsou mi po kojení nenávratně zmizí, zatímco to „navíc“, co mám na zadku budu horko těžko shazovat!! :lol:
Osobně na diety nemám morál a na cvičení mi pořád nezbývá čas…ale!!!…když už stejně chodím denně s kočárkem, tak si alespoň častěji naordinuji 2h ostřejším tempem v terénu, udělá to tak asi 8km (podle terénu)…ale výsledky se dostavují 8) Čas to vlastně žádný nežere, dítě spokojené, já taky! Jasně, na špek na bříšku to moc nefunguje, ale od něj dolů to dělá divy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.09 17:43

Ahoj, to jsem já puvodni anonym, tak jsem si stáhla pilates a zkusim to..vypada to dobre, chodivala jsem na power jogu..
taky jsem dnes mela uspech v boji proti své věčné zácpě. Věřte nebo ne, mě to uplne spravilo náladu :D ale je pravda že jsem se od porodu jeste poradne nevys.. no, ale vlastne ani nikdy moc predtim..díky za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková