Celá 90 denní dieta a začínáme!!!

4361
19.2.09 15:21

Celá 90 denní dieta a začínáme!!!

Ahoj holky, tak jsem právě sehnala celou 90 denní dietu s recepty (slovensky) takže se do toho nejpozději v pondělí pustím. Jestli se ke mě někdo přidá budu ráda a dobrovolně budu hlásit úbytky, nebo prohřešky za které si klidně nechám od vás vyhubovat. A důvod tohoto rozhodnutí je, že mám antikoncepci na poslední 3 měsíce a pak chceme začít s výrobou druhého dítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
19.2.09 15:52

Nedoporučuju, jojo efekt byl víc než velký :?
Jinak ji mám česky, kdybys chtěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
19.2.09 20:34

ahojky.
O jakou dietu se jedná? Já žádnou moc držet nemůžu, páč kojím, ale nějaká omezení bych snesla. Ale potřebovala bych inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
20.2.09 08:39

Ahoj, tak to jsi mě teda Zuzo nepotěšila, já se zatím nikde o jojo efektu u holek nedočetla a myslela jsem si, že když je to fakt takhle dlouhodobé, že je to lepší než nějaké extrémní rychlovky. Držela jsi to poctivě celé tři měsíce? A kolik si teda zhodila a kolik se vrátilo? Díky.

Markol jinak je to dieta která se drží 3 měsíce a dělí se po dnech co se může jíst, den bílkoviny, den uhlohydráty, den vitamínový a den škrobový ale když kojíš tak by to pro tebe asi nebylo vhodné. Má to zrychlovat metabolismus aby se rychleji spalovalo. Měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
20.2.09 08:58

Ahoj, já bych se přidala! Být na to sama mi nevyhovuje a ve skupince jsem to ještě nezkoušela, ale třeba je to to pravé ořechové.
K jojo efektu - myslím, že pokud se pak bude dodržovat zdravější jídelníček a nevrátíme se k tomu, co je teď, tak to nebude tak strašné.
Jen mít pevnou vůli. :roll:
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
20.2.09 17:39

Ahoj,
já bych do toho šla taky, ale vůbec ji neznám, nemůžeš mi jí poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.5.20 20:11

....

Ahoj ve spolek,,, je tady někdo, kdo dietu držel? Pokud ano, s jakým výsledkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková