Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tak jsem právě sehnala celou 90 denní dietu s recepty (slovensky) takže se do toho nejpozději v pondělí pustím. Jestli se ke mě někdo přidá budu ráda a dobrovolně budu hlásit úbytky, nebo prohřešky za které si klidně nechám od vás vyhubovat. A důvod tohoto rozhodnutí je, že mám antikoncepci na poslední 3 měsíce a pak chceme začít s výrobou druhého dítka.
Nedoporučuju, jojo efekt byl víc než velký ![]()
Jinak ji mám česky, kdybys chtěla ![]()
ahojky.
O jakou dietu se jedná? Já žádnou moc držet nemůžu, páč kojím, ale nějaká omezení bych snesla. Ale potřebovala bych inspiraci ![]()
Ahoj, tak to jsi mě teda Zuzo nepotěšila, já se zatím nikde o jojo efektu u holek nedočetla a myslela jsem si, že když je to fakt takhle dlouhodobé, že je to lepší než nějaké extrémní rychlovky. Držela jsi to poctivě celé tři měsíce? A kolik si teda zhodila a kolik se vrátilo? Díky.
Markol jinak je to dieta která se drží 3 měsíce a dělí se po dnech co se může jíst, den bílkoviny, den uhlohydráty, den vitamínový a den škrobový ale když kojíš tak by to pro tebe asi nebylo vhodné. Má to zrychlovat metabolismus aby se rychleji spalovalo. Měj se.
Ahoj, já bych se přidala! Být na to sama mi nevyhovuje a ve skupince jsem to ještě nezkoušela, ale třeba je to to pravé ořechové.
K jojo efektu - myslím, že pokud se pak bude dodržovat zdravější jídelníček a nevrátíme se k tomu, co je teď, tak to nebude tak strašné.
Jen mít pevnou vůli. ![]()
Monika
Ahoj,
já bych do toho šla taky, ale vůbec ji neznám, nemůžeš mi jí poslat?
Ahoj ve spolek,,, je tady někdo, kdo dietu držel? Pokud ano, s jakým výsledkem?