Kojení a přebalování na procházce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3464
1.1.23 11:12
@LP4 píše:
Dobrý den, chtěla bych se poradit zda prebalujete miminko v kočárku. Třeba dnes je 15 stupňů a chci jít s malým do lesa kde není restaurace s toaletama. Mám ho prebalit v kočáru nebo jet raději domu? To je asi ještě zima co :( Díky za názor. Já ho prebaluju každé 2h cca.Jak to děláte vy když jste někde kde není restaurace, obchoďák?

A jak dlouho v tom lese budete? Pokud se nepokadi, tak přeci není nutné prebalovat každou hodinu. A v korbičce klidně v 15C prebal, nemusíš miminko svlékat celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
1.1.23 11:16

@roba18 bude mu skoro rok. Máme sportovní sezení od 5 měsíce cca.No právě že je pěkně a chtěla bych být venku déle. Ale nevím zda nejsem moc šílená když mu v 15stupnich sundám kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.1.23 11:17

Já teda děti na procházce asi nikdy neprebalovala, a pokud se pokadi tak klidně v kočárku za těch pár minut nezmrzne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
1.1.23 11:20

@mijala no když se mu líbí v kočárku nebo v něm usne tak chodím klidně 3hodiny + :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
1.1.23 11:25

Tak mu holt rychle stáhneš gatě a přebalíš. Vždyť to bude za chvíli. Já ji v zimě taky stahovala kalhoty, když chtěla čůrat. Byla teda o půl roku starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
1.1.23 12:00

@LP4 to je úplně v pohodě. Měsíční jsem přebalovala v Krkonoších, když bylo okolo 0. Roční jsem klidně přebalila v minusových teplotách. Je to jen chvilka, to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.1.23 12:11

Prebalovala jsem kdekoliv a kdykoliv. Ono mu to na tu minutu neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.1.23 12:31

Neprebaluj pravidelne, ale pouze pokud je duvod. Tj. kdyz se pokadi nebo vycura tak, ze je nacucana plena.

Prebalit muzes uplne v klidu i v mrazu.
Jak jinak bys to delala treba na celodennim vylete…?
Hlavni je to udelat rychle.

Prebalis bud v kocaru nebo hodis podlozku na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.1.23 12:44
@LP4 píše:
@roba18 bude mu skoro rok. Máme sportovní sezení od 5 měsíce cca.No právě že je pěkně a chtěla bych být venku déle. Ale nevím zda nejsem moc šílená když mu v 15stupnich sundám kalhoty

Ne, rocni ti fakt za minutu pri 15 stupnich neumrzne, klid…normalne prebal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
1.1.23 12:56

@Lucie_Sx Nemám kamarádky se stejně starými dětmi a věčně si připadám, že jsem jediná matka, co chodí venku za každého počasí. Jo vím nejsem jediná, ale moc jich nepotkávam. Já bych roční dítě vozila klidně půl dne venku, ale žádnou takovou maminku neznám, tak ani nevím zda je pro dítě prospěšné, aby se půl dne nehýbalo a jen vozilo..Nemám se s kým poradit..Tak to zkouším zde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
1.1.23 12:59

@LP4 Za chvíli ti začne chodit, tak nebude celou procházku bez pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
1.1.23 15:55

@LP4 tak ho voz. Vždyť se nic nestane.

My máme psy, akční. Jsme venku cca 4 hodiny denně za každého počasí. Např. dneska 3 hodiny dopoledne a bylo to úžasný.

Přebalu dle potřeby, tu chvíli mu zadek nezmrzne.

• Citovat
  • Upravit
34322
1.1.23 16:21
@LP4 píše:
@Lucie_Sx Nemám kamarádky se stejně starými dětmi a věčně si připadám, že jsem jediná matka, co chodí venku za každého počasí. Jo vím nejsem jediná, ale moc jich nepotkávam. Já bych roční dítě vozila klidně půl dne venku, ale žádnou takovou maminku neznám, tak ani nevím zda je pro dítě prospěšné, aby se půl dne nehýbalo a jen vozilo..Nemám se s kým poradit..Tak to zkouším zde. :)

Klidne ho voz.
Pri prestavce na svacinu ho vyndas, naji se, ponosi, to je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
1.1.23 16:31
@LP4 píše:
@Lucie_Sx Nemám kamarádky se stejně starými dětmi a věčně si připadám, že jsem jediná matka, co chodí venku za každého počasí. Jo vím nejsem jediná, ale moc jich nepotkávam. Já bych roční dítě vozila klidně půl dne venku, ale žádnou takovou maminku neznám, tak ani nevím zda je pro dítě prospěšné, aby se půl dne nehýbalo a jen vozilo..Nemám se s kým poradit..Tak to zkouším zde. :)

je to pro dítě prospěšné, já jsem to dělala také tak, ovšem nepřebalovala jsem venku nikdy, jen jednou když jsme byli na den otevřených dveří v taťkově práci a hrozně se to protáhlo, malá se pokadila, tak jsem ji přebalovala v kufru auta,
nikdy jindy se venku nepokadila, a počurané pleny jsem neřešila - až doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
1.1.23 16:59

@Lucie_Sx @kocourGarfield děkuju. Prosím prozradíte mi jak to prosím ještě děláte se spánkem? Mě spí 2hodiny od 11-13 nebo 12-14 cca a pak mi vytuhne někdy v kočáru a podepíše se to na něm v noci, že pak musí mít později večerku jinak se budí brzo ráno..Jak dítě v kočáru udržíte aby neuslo? Nebo jak to řešíte? Prostě když jsem s ní mvenku déle jak hodinu tak ho vždy ujezdim :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí