Kojení-bez MS a otěhotnění?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
6.11.08 20:50

Ahoj Evi,
tak já po úplném odstavení v (9ti měsících) dostala MS za tři dny. Moc držím palce, aby miminko přišlo co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.11.08 10:31

Kdyby vás to někoho zajímalo 8)
http://www.rodina.cz/…se/prisp.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.12.08 09:00

Tak pro úplnost, odstavila jsem Ládíka kolem poloviny října, měsíc na to byla první MS a tedy 2.OVU už jsme vychytali. :wink: Jedny MS po dvou letech mi stačily a zas bych klidně brala 2 roky bez. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.12.08 13:28

Menstruace při kojení

Tak to já asi patřím k těm šťastným, po šestinedělí jsem šla na kontrolu ke gynekologovi (konktétně osm týdnů po porodu) s tím, že pořád ještě trochu krvácím. A on mi řekl, že to je už menstruační krvácení, plynule následovalo po tom šestinedělním, takže ovulaci jsem musela mít na konci šestinedělí - plně jsem kojila půl roku, částečně do 14 měsíců a menstruaci to vůbec nevadilo (k mému zklamání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.5.14 09:26

Dobrý den chci ye zeptat jestli se někomu stalo něco podobného a jak to dopadlo? Plně kojím už 8 měsíc beru antikoncepci ještě jsem neměla menses a zapoměla jsem si vzít jeden den tabletku brala jsem až dvě v jeden den a večer k tomu došlo..:) Chci se zaptat jaká myslíte že je možnost otěhotnět a jestli nemam ještě zajít pro pilulku po nebo jestli je to zbytečně.. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
26.4.18 21:32

Ahoj kojim syna 17 měsíců a MS nemam jen někdy v měsíci zašpiním, teď se snažíme o další jaká je pravděpodobnost že otěhotním i bez MS? Vím že důležitá je Ovulace.Mate nekdo zkušenost?? Jestli ano za jak dlouho se Vám podařilo otěhotnět děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
26.4.18 21:36

@ninusska S timhle bych si spis dosla pro radu k dr. Težko tady nekdo pozna jestli mas ovulaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
26.4.18 21:57

@Oliverka28 to vím že tady to Nikdo nepozná :lol: jen mě zajímalo zda někdo tak otěhotněl zatím se snažíme od dubna takže to je jen chvilka když to nepůjde Zajdu určitě k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
27.4.18 07:49

@ninusska Jak pises, důležitá je ovulace. Nekomu se to mohlo povest, protoze ji mel. A nebo zkousej ovu testy. Důležité je vedet jestli ji vubec mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová