Kojení v 8 měsících

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
13.6.19 07:27
@Julinka 18 píše:
@Veru1987 To jako úplně ne, ale dávají ji ochutnavat s talíře a ji to moc chutná, už ochutnala i játra s rýží…jako tu omáčku…ona je hrozný jedlik, na co přijde, to sní :mrgreen: :lol:

A jatru uz vubec neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.6.19 08:59

@Veru1987 Já jsem to samé, vše hrozně řeším, navíc malá trpí často koprivkou po nějakém novém jídle, takže jsem dost opatrná, co ji dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.6.19 09:33
@Julinka 18 píše:
@Veru1987 Já jsem to samé, vše hrozně řeším, navíc malá trpí často koprivkou po nějakém novém jídle, takže jsem dost opatrná, co ji dám.

Ja myslim ze je na vse cas… dceri jsou uz tri tedy. Jedla vcera s chlapem vysocinu…to jsem mrela, rikam proc to ji probuh a dcera mami dobre to je neni to palive :lol:
Solit jsem zacla v roce a pul a malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.19 11:09
@Julinka 18 píše:
@Veru1987 Já jsem to samé, vše hrozně řeším, navíc malá trpí často koprivkou po nějakém novém jídle, takže jsem dost opatrná, co ji dám.

Tak to malá jí ledacos. Je jí skoro rok. A většinu jídel jí s námi. Ale solím málo a jinak dělám všechno libové a jalové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
13.6.19 11:36
@P4ja píše:
Tak to malá jí ledacos. Je jí skoro rok. A většinu jídel jí s námi. Ale solím málo a jinak dělám všechno libové a jalové.

Tak ja nesolila. Rika se do roku bez soli. My vydrzeli dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.6.19 12:12
@Veru1987 píše:
Tak ja nesolila. Rika se do roku bez soli. My vydrzeli dyl.

Jj, u nás ta špetka na hrnec brambor není znát a kdo potřebuje, tak si dosoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová