Kojeni v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
23.6.10 10:40
Beatita píše:
Moc dekuji za vase rady!
Je super, ze se clovek muze konecne takhle vyspat :-D :-D
Rezim miminku delat nemuzu, protoze bych ho musela nejprve naucit sebe a manzela. Chodime hodne pozde spat (ve 2 rano) a stejne tak pozde vstavame (v 9 rano). Takze mimi usina v tech 11 v noci a budi se v 10 rano.
Cely den radne papa, ale v noci proste chrni. Ja si pred usnutim odstrikam mliko a pak az v 10 rano kojim. Takze nejakych 8 hodin se mi to plni.
Takze muzu byt bez obav :-D
A necham toho maleho space pres noc chrnet :-D

proč myslíš že nemůžeš dělat miminku režim?? V těch 3m je akorát čas, vždyt já chodím také spát kolem 1 hodiny, ale klárka musí do půl devaté spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.6.10 10:48

Taky bych určitě nebudila. Mě malý spinkal takhle celou noc od 2,5 měsíce. Pediatr mi doporučil, abych ho nechala. Kdyby jídlo potřeboval, vzbudí se. Já jsem tedy kojila jen částečně, takže jsem ani neodstříkávala v noci :oops:

Režim se udělat dá, záleží na rodičích. Vím, že o tom tahle diskuse není, ale já jsem za náš pevný režim ráda. Malý je v postýlce v půl osmé, do osmi spí jak dudek. Večer máme s manželem pro sebe. Kamarádky syn nám ještě v půl dvanácté v noci skákal div ne po hlavě plný energie a spát nechtěl ani za nic - pevný režim žádný nemá.

• Citovat
  • Upravit
10052
23.6.10 11:14
madi píše:
Taky bych určitě nebudila. Mě malý spinkal takhle celou noc od 2,5 měsíce. Pediatr mi doporučil, abych ho nechala. Kdyby jídlo potřeboval, vzbudí se. Já jsem tedy kojila jen částečně, takže jsem ani neodstříkávala v noci :oops:Režim se udělat dá, záleží na rodičích. Vím, že o tom tahle diskuse není, ale já jsem za náš pevný režim ráda. Malý je v postýlce v půl osmé, do osmi spí jak dudek. Večer máme s manželem pro sebe. Kamarádky syn nám ještě v půl dvanácté v noci skákal div ne po hlavě plný energie a spát nechtěl ani za nic - pevný režim žádný nemá.

svatá pravda, já jsem klárce udělala režim dá se říct hned od narození hlavně se týkalo večerního ukládání a nikdy se mi nestalo že by tady klára ještě v 10 hodin řádila, takže jsem taky fakt ráda, jak říká madi pak máme s manželem celý večer pro sebe, a hlavně můžeme v klidu odpočívat, kamarádka byla zastáncem volného režimu že jejich synek sám pozná když se mu chce spinkat, a ted ho ještě v jednáct večer nahánějí aby šel do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
23.6.10 14:04

Holky, já malému taky zavedla režim odmalička. Krásně se nám to dařilo, ale teď poslední dobou se nám to nějak kazí. Včera děs. Celé odpoledne nespal, tak jsem si naivně myslela, že bude spát jak špalek, a on sice v 19h vytuhl, ale o půl osmé už se vzbudil a řádil (resp. řval) až do 21:45 :roll:.
Tak nevím, jestli mě zkouší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
23.6.10 17:08

Maleho nechavam tedy chrnet :-D A co se mlicka tyce :cry: tak je pravda, ze se tvori mene. Sice jsem si zacala mlicko jeste pred spanim odstrikavat, ale do tech 9ti rano se nic moc nenaplni :cry:
A co ted?
Prikladam si maleho jak jen to jde, ale ani uz nevim jestli mu to vubec staci…
A to zitra jedeme na dovcu k mori, tak jsem zvedava, jak nam to tam s tim kojenim pujde dal…
No a k tomu „pevnemu rezimu“. Ten my svym zpusobem mame, jen je to posunute. Proste chodime s manzelem spat ve 2 rano a vstavame v 9. Malej v 11 v noci a vstava v 10 rano. Pak mu to budu muset v budoucnu posunout, jak mimcu, tak sama sobe :-D Ale zatim mame jeste takove 3 roky cas. Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
23.6.10 17:58
Beatita píše:
Ale zatim mame jeste takove 3 roky cas. Nebo ne?

Když Vám to vyhovuje… :nevim:
Ale aby se za ty tři roky přeučit nechal… děti nejsou panenka, kterou během měsíce přešteluješ na totálně jiný režim… a že do školky bude muset být hooodně jiný… ale Ty to sama víš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.6.10 22:57

3 roky čas?? a jak to myslíš že máte čas??

určitě maminky budou souhlasit, ale začni už hned ted, opravdu, ale rozhodně 3 roky na nic nečekej, já sice nemám zkušenosti s takhle starým dítětem, jen můj synovec který má právě 3 roky,a od mala je na něco naučený má nějaké špatné zvyky a at se švagrová snaží jak chce, už si to vymluvit nenechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.6.10 06:52

Jak se rika, ze stareho psa novym kouskum nenaucis. Abych mohla rano v 7 vstavat, tak bych musela chodit spat v 11 az ve 12 v noci. Takze nejprve bych se musela naucit chodit brzy spat a brzy vstavat. Ani tak nejde o rezim maleho, ale rezim nas jako rodicu. Prcek je naprosto v pohode, to my chodime spat 3 hoiny ponem a vstavame 1 hodinu prednim. A jak rikam mame to cele posunute. Tak snad se to v budoucnu zmeni… Vec je takova, ze nemusime brzy rano vstavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
24.6.10 07:57

Ahoj me mala spi taky dlouho v noci ,ja bych ji nebudila,ona se vzbudi sama.V noci se dite budi jen pokud mas malo mleka a potrebujes aby se ti vic delalo.

• Citovat
  • Upravit
111
27.6.10 11:50

Ahoj to mě se malý vzbudí jednou kolem 1hodky večer nebo kolem 2-3 je mu skoro 8měsíců,snažím se aby šel spinkat kolem půl 8 - 8 ale ted v létě se nám to občas nepodaří :-( tak 4krát se mu podařilo prospat celou noc ale stále sem nepřišla čím to bylo :zed: jestli náhodička nebo sem něco udělala tak aby spinkal??netuším..ale bylo to hezké, aspon jsem se vyspala trošku:-)každé dítko je asi jiné, i když má celkem pevný režim tak se to asi nedá naučit aby spal celou noc?myslíte že by pomohla kaše na noc?malý je kojený +příkrm zatím na oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová