Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, jsem dva mesice po porodu a jsme na UM. Nikdo me neodsoudil, naopak v porodnici byli desne super. Beru zoloft. Kdyztak zpravu ![]()
@Anonymní píše:
Mizaten je Mirtazapin ne? Ten mi doporučoval Dr. Hanka z Národního ústavu pro duševní zdraví, právě že se s ním dá normálně kojit. Ten Dr. Hanka se na těhule a kojící specializuje a poskytuje i konzultace jiným psychiatrum o téhle problématice. Kontaktuj ho, škoda nekojit. Co já vím ke kojení jsou ozkoušení ještě velaxin a myslím cipralex.
Přes placentu se k dítěti prý dostává víc léku než z mateřského mléka, třeba u velaxinu, který nakonec beru já, tak se občas z toho důvodu u miminek porodu objevují i příznaky z vysazení. U nás teda nebyly, syn je od začátku skvělé pohodové miminko.
Anonymní píše: Více
Ano melo by to byt totozne, nemas na tohoto pana nejaky blizsi kontakt, kdyby to slo bylo by to opravdu super
@Anonymní píše:
Ano melo by to byt totozne, nemas na tohoto pana nejaky blizsi kontakt, kdyby to slo bylo by to opravdu super
http://www.nudz.cz/…ance/profil/
Pisou, že mají plnou kapacitu, ale jednorázové konzultace poskytují.
Pokud by někdo aktivní odkaz smazal, zadej si do googlu NUDZ mudr. Hanka ambulance.
@malytlustyhroch píše:
http://www.nudz.cz/…ance/profil/
Pisou, že mají plnou kapacitu, ale jednorázové konzultace poskytují.
Pokud by někdo aktivní odkaz smazal, zadej si do googlu NUDZ mudr. Hanka ambulance.
Jj, to je on. Ohledně té kapacity, to psali, už když mě za nimi poslal můj psychiatr, a když jsem se objednávala, tak ta sestřička v telefonu mě dvakrát upozornovala, že jenom konzultace, že nový pacienty neberou… Mudr. Hanka mi pak řekl, že tam můžu chodit dokud budu kojit. Jen sestřičce určitě zdůrazní, že jde o tu problematiku kojení, že potřebujes k tomu Hankovi (tudle za něj zaskakovala jiná doktorka, a říkala zjevný nesmysly, bohužel. Netýkalo se to kojení, ale toho v jakých baleních se prodávají jaké léky, ale už bych měla problém jí věřit s čímkoliv jiným).
A co mi říkali, nejde ani tak o ty leky, ale o to, aby maminka zvladla psychicky to sestinedeli. A detska doktorka mi rekla, ze kojeni je psychicky narocne pro zdravou zenskou, natoz pak kdyz se lecis s uzkostma nebo necim. Ja mela po prvnim porodu desny stavy, cely sestinedeli v uzkosti. Bylo to proto, ze jsem leky vysadila. Tentokrat jsem leky brala a sestinedeli jsem si fakt uzila. A mame UM a co… Jeste k tomu jsem silna migrenicka a nemohla bych si vzit ani leky..
Já kojila s and a mimi bylo ok i po odstavení kojení. Brala jsem apocital