Kojení z jednoho prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.12.20 20:56

Tak se asi připojím s blbou otázkou…ano v kojení jsem udělala chybu…proste jsem mela problem kojit z levého prsa a tak jsem se na to proste vyprdla malej ma 7 měsíců plne kojím jen pravým prsem… ten velikostní rozdíl je neskutečný:D stydím se za to a fakt si za to nadávám…ale to je asi jedno… malej se mi prisal k tomu levemu sam od sebe a fakt pil docela dlouho a usnul a ted nevim mam zkusit znovu kojit z toho prsa..? není to mleko špatné? myslíte že se to po 7 měsících muze obnovit? :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
13.12.20 21:18

Jako že by se tam za tu dobu skazilo? To asi ne :mrgreen: prostě se tam omezí tvorba. Taky kojim v podstatě jen z pravého už rok, když už ho mám třeba večer při uspávání ožužlaný, tak mu dám to levé :nevim: asi tam neteče tolik, ale něco málo asi jo. Pokud začneš hezký střídat, může se zase klidně mlíko rozjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
13.12.20 21:33

Ahoj, taky kojím jen z jednoho, a ty rozdíly velikostí, to je hrozný, mám původně hodně malá prsa a ted mi přijde, že to nepoužívané se ještě scvrklo nebo co…taky se hrozně stydím…ale malej to malinko prso vůbec nebere na vědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.21 07:11

Prosím o radu. Devítidenní miminko, do včera pilo krásně z obou prsů. Už večer mě ale začalo bolet levé a od té doby u něho při přiložení křičí, kroutí a vzteká a prostě nechce. Mléka mám dost, teče úplně samo z obou. Zkusím si to levé odsát, ale pomůže to? Prs mě boku ze strany při jakémkoliv pohybu.

• Citovat
  • Upravit
59
12.7.22 22:07

Ahoj holky prosím mám prozbu. Také kojim z jednoho prsa a to z levého. Jenže jak už jsem tady četla jedno prso mám o dvě čísla větší než druhé a jedno jako by se scvrklo. Myslíte že jak přestanu kojit že se prso zmenci a nebude žádný rozdíl? Děkuji za odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
13.7.22 08:45

@Nikosek spíš ne, taky jsem z jednoho kojila víc, měla jsem dceru v posteli, takže jedna strana byla preferovanější a prso zůstalo větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.7.22 12:14

@lucynka25 aha děkuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.22 17:52

Ahoj holky, mam stejný problém.. od začátku malému moc nejelo levé prso ale porad jsem se snažila střídat prsa. Spí semnou v posteli takže jsem mu upřednostňovala to pravé, abych se v noci nevztekal u toho levého. Ted jsou malému 4 měsíce a ja uz asi měsíc skoro pravidelně kojim jen z toho pravého prsu. A ten rozdíl je sakra velkej :zed: kojit rozhodně nepřestanu ale chtela bych vědět jestli to levé prso dokáži rozkojit aspon odsávačkou aby se tam začlo tvořit víc mléka. Koupila jsem si drahý caj na laktaci i pískavice řecké seno a benedykt lékařský. tak když mě nějaká poradíte budu ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
31.10.22 19:09

@Láskorád tu odsávačku zkus, spíš proč to levé nechce? Zkusila jsi i jiné polohy na tu stranu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.22 19:16

Ja mu ji davam hlavně večer nebo v noci kdyz je v polospanku.. tak mu ji dam a saje a pocumlava si az zase úplně usne. A nebo se probere uplne a chce proste najist a z toho moc nevytáhne tak mu dám druhy prso a to je v klidu a naji se a jde spat, ale pres den ji nechce.. nevim jestli je to tim ze je v ni malinko mlíka a je línej tahat🤷. Kdyz piju ten caj a beru ty tablety a snažím se odsávat cca po hodince tak uz citim ze se mi jakože nalejva🤷tak zkouším a uvidím. 😊 Tak dekuju za odpověď 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová