Kolik dárků pro dítě a za kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
22.11.13 17:44
@Kelsey píše:
My jsme koupili pro 3 děti jeden veliký dárek, pak už dostanou jen nějakou malou drobnost, to jim bohatě stačí.

Tak to budeme do budoucna taky řešit, taky jsem to tak jako děti měli. Ono teď kupujeme hodně věcí starší, tak to tak mladší bude dědit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 17:56

Jinak tedy uplně navážno ;) pro malé děcko kolem těch 3-4 let je nejlepší jeden hlavní dárek, něco fakt bomba co chce, a nemusí to být dárek za tisíce. A potom tak dva maximálně tři menší. Máme za sebou období kdy se dětem kupovalo hodně dárků, nebyl problém utratit 25 tisíc jen za dvě děti :roll: blbost největší! :zed: oni pak ani nevědí z čeho se radovat. Takže už kolik let dělám jeden dárek a pár drobností, už jsou velký takže už chtějí hadry a kosmetiku. Za trpajzlíka 3.5 dám maximálně 1500, víc je zbytečné, hraček má tři prdezadky, takže garáže, mašinky a něco co mě cvrnkne do nosu. Hlavně žádné měkké dárky, to se dává až dětem co to chtějí, nebo autosedačka, to je taky dárek :roll:

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená cverunka
22.11.13 17:58

No my pro rok a půl starou holku máme asi 4 dárky za max 1500 Kč. I to se mi zdá hodně. Nesnáším rozežrané děti, ale mám pocit, že díky starým rodičům takové bude i to naše. Kupují neskutečné množství hraček :cert: Už jsem z toho naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.11.13 18:01

@K-Black hele u nás si kluk tu autosedačku vybral, jinak bych s ní klidně ještě tak půlrok počkala :) Ale samozřejmě k tomu dostane závory o kterých už 14 dnů slyším, když vidí vánoční stromeček :) A pak ještě nějaký překvápka.

• Citovat
  • Upravit
65519
22.11.13 18:01

Matyáš dostane lego duplo hasičskou stanici, pak lego city policii asi-to ještě nevím, city ho bere ted fest tak něco vyberu jako ze od prababicky, dala mi na to peníze.
Pak knížky,,play doo modelinu a k tomu nějaký ten stroj na výrobu asi zmrzliny :lol:
A stačí –stejně vybali lego a bude šťastný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
22.11.13 18:04

Tak já mám pro prcka nakoupený dárky zhruba za něco přes tisícovku a příjde mi to až až. Dvě krabice lega a nějaký drobnosti. Stejně dostane ještě dárky od rodiny, takže bude dárků dostatečně si myslím. Teď má čerstvě po narozeninách, takže co potřeboval už dostal. A krámů máme doma až až, průběžně to vyhazuju jinak by nás to zachvíli zavalilo. Jinak dostává dárky v průběhu roku furt.
Ale do štědrýho dne ještě času dost a ta masáž obchodníků je šílená, takže uvidíme co nakonec najdem pod stromkem 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
22.11.13 18:08

U nás, 6letá holka, hlavní dárek koloběžka s nafukovacíma kolama, Monster high, Scrabble, obleček nějaký, Pet shopa a el. kartáček jsme koupili za body ze spořky 8) a je to zatím jediné, co máme, takže vše ostatní je stále v jednání 8o jo a Lego Friends, knihu…pak něco malého od našich, vím o tričku a malém legu…jasně nějaké sponky, gumičky co drží culík 4-5h ve škole :mrgreen:
Loni toho dostala moc a zajímal ji barák pro Pet shopy, Lego, jinak snad i Barbie přehlídla, byť ji chtěla, jo ona nechtěla s barvícíma vlasama, ale mořskou pannu a tu Ježíšek nesehnal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 18:08

@lucenka jo to jsi psala ty tu autosedačku, tak to jo to perfektní dárek :palec: :mrgreen: já myslela že to byla nějaká taková divná uživatelka :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.11.13 18:17

@K-Black díky, taky si myslím, že je to úplně ten nejlepší dárek :mrgreen:
A teď vážně. Taky moc neuznávám takovýhle typ dárků. Ale z hraček ocení jenom věci k vláčkodráze. Takže je lepší, když se rodina složí na autosedačku a pod stromek mu dají jednu dvě drobnosti. Než aby pod stromkem bylo 150 hraček, který stejně budou ležet v krabici, protože ho zajímat nebudou. Hlavně moje babi si stanovila nějaký finanční limit na Vánoce a ten prostě musí vyplýtvat i kdyby to byly sebětší kraviny :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
799
22.11.13 18:19

Male je 19 měsíců, a já nevím co jí koupit k vánocům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.11.13 18:23

Pro naše holky (3 a 6 let) mám pro každou 2 dárky, o které si napsaly Ježíškovi, a víc kupovat nebudu. Starší má 12. narozeniny a mladší 13. svátek. Navíc bydlíme s tchánovci a švagrovou, takže od nich pod stromečkem taky něco bude a druhý den jedeme k našim, kde taky dostanou dárek. Předloni jsem měla nakoupeno více dárků a některé pak ležely bez povšimnutí. :roll: Útrata bude tak 1000,– za dárky pro jednu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.11.13 18:30

Tak malá dostane kuchynku to je hlavní dárek, pak nádobí, zkrášlovací sadu pro holčičky a pár dalších maličkostí a kluk velké auto na dálkové ovladání katalog mašinek (z toho bude mít největší radost )a k tom taky pár maličkost, každý tak do 1500 a myslím, že to bude stačit až, až :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.11.13 18:31

Dcera dostane velký dárek - kuchynku, ta byla docela draha, takze to je nejvetsi polozka na seznamu. K tomu cajovou soupravu, drevene ovoce, snidanovy set, knizku s plysakem, loutku karkulky, hru. Jeste jsem premejslela nad nejakou encyklopedii, ale uz toho ma dost.

taky mladsi bracha neco dostane - prevazne Duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
22.11.13 18:46

Já mám pro holky víc dárků, ale v menší hodnotě. Nakupovala jsem většinu průběžně už od léta, třeba v Tescu měli některé věci i s 50% slevou.
Pro nejstarší pětiletou mám zatím 7 dárků v hodnotě cca 1200 Kč - Bindeez korálky, dva doplňky k dřevěné vláčkodráze (samojezdící mašinku a přejezd), sadu hudebních nástrojů (bubínek, triangl…), knížku, CD s písničkami, společenskou hru Gargamelova past. Ještě si přeje nějakou sadu šampon a sprcháč, tak ještě asi koupím tohle a končím. Pak jsem ještě nakupovala za mé rodiče - to dostane Duplo Upeč si dort a za prababičku vybarvovací puzzle s fixami a společenskou hru Želví závody.
Prostřední tříletá dostane taktéž 7 dárků kolem 1200 Kč - taky dva doplňky k vláčkodráze (tunel a nádraží), sadu hudebních nástrojů (zase jiných), knížku, CD s písničkami, skládací dřevěná autíčka, podlahové puzzle. Od našich Duplo Karavan, od prababičky puzzle a hru Berušky.
Nejmladší dostane 4 dárky cca za 450 Kč. Knížku, puzzle pro nejmenší, skládačku Zvířecí hlavičky a sadu, kde je blikající semafor a dopravní značky. Od našich Duplo a od prababičky magnetický rybolov.
Další dárky budou ještě od tchánovců (vím o barbínách a hrncích se jménem), dalších prababiček a tet/strýčků, ale to budou spíš drobnosti (typu omalovánky, pastelky apod.)
Je toho celkem hodně, ale holky v průběhu roku nedostávají kromě narozenin a svátku skoro nic, tak na Vánoce se holt trochu rozšoupneme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.11.13 18:58

@K-Black u nas bude taky autosedacka, ale pro rocniho, ktery z toho nema rozum. Stejne ji mozna dostane driv. Jeste ma 30. svatek. :zed:

ja teda taky kazdy rok bojuju s tim, ze toho maj hodne, ale ja se kolikrat nemuzu udrzet :mrgreen:, loni toho bylo fakt hooodne, letos se tomu chci nejak vyvarovat, ale moc mi to nejde.

u nas bylo tradici vzdycky hodne darku, sice drobnejsich a jeden velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí