Kolik dětí plánujete?

5370
14.6.11 21:40

Kolik dětí plánujete?

Ahoj,
chtěla jsme se zeptat kolik dětí plánujete?
Mě je 24let mám dvě dcery 4roky a 19měsíců.
Nedávno jsme přemýšlela,že bych chtěla třeba za 3roky
ještě jedno.
Manža moc nechce prý tomu necháme čas.
Nemáme moc velký byt-teda patro bydlíme v baráku,že vršek je náš-máme vše svoje a dole bydlí naši.
Máme kuchyň,obývák,dětský pokoj a ložnici(samo,že koupelku).Tak přemýšlím,zda by se tady třeťáko ještě vešlo :-P :nevim: :lol:
Jak to máte vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
14.6.11 21:46

Čekáme druhé a u druhého také zůstaneme :mrgreen: . Pro nás je to tak akorát a syn nebude jedináček. Více dětí bychom nechtěli z finančních důvodů, ale i celkově. Dětičky povyrostou a my nebudeme ještě tak staří, abychom se nemohli zase zapojit do společenského života :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 21:46

mě je 22 a čekám první. Pak bych chtěla tak ve 26 a pak až na stará kolena :mrgreen: mě měla maminka ve 40 a parádně si to užila :lol: Tak to mám hezky naplánované :-D S tím bydlením to máme stejné jako vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
14.6.11 21:47

Mám 1 a tím končím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
14.6.11 21:47

Tak mi máme dva kluky a s manželem jsme se dohodli, že další mimi ne. Ale vím, že kdyby se náhodou zadařilo tak, jo ale další už neplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.6.11 21:48

ja jsem zatim poprve tehotna a zatim bydlime v malem 2+kk… deti bych chtela 3 a bydlet bych chtela v domecku nebo velkem byte, aby jsme se nemackali jak kralici :lol: ovsem jak to vsechno bude tezko rict :nevim: , zdravotni a financni situace rozhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.11 21:48

Máme 6 dětí a ještě nekončíme 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 21:49

Po porodu budu možná mluvit jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.6.11 21:50
fragola píše:

Fakt?? Jak to zvládáš? Co finance? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.6.11 21:50

Bude mi v srpnu 25 (manžel je o 4 roky starší), čekám 3. dítě :lol: Nechci to vnímat tak, že je to naposled, necháváme to prostě otevřené, uvidíme, jak se bude náš život ubírat dál a pokud by přišlo další dítě, tak bych se nebránila.

Příspěvek upraven 14.06.11 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.6.11 21:51
fragola píše:

tyyyyy jo, klobouk dolu, kolik deticek planujete? jak zvladate ted 6 deti?? mate nejakou pani na vypomoc, na domacnost nebo neco? nedokazu si to predstavit, proto jsem tak zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.6.11 21:53

My máme 5 měsíčního chlapečka a určitě ještě jednoho cvrčka bysme chtěli…a dál to nechávám otevřené, neplánuju tolik dopředu…uvidíme podle situace…tři by ovšem byly maximum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.6.11 21:54
fragola píše:

:potlesk: smekám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
14.6.11 21:55

No já bych brala třetí tak za rok klidně,ale mažel asi moc nééé :-/ je pravda,že finance atd je toho hafo.

fragolo no už sem si tě všimla kolikrát a i jsme si jednou psaly myslím když si čekala poslední dceru,myslím,že byla diskuze někde skrz váhu miminka.Nevím zda mám takový pocit nebo si tě s někým pletu,ale neměla si nedávno 7mětřík,že si těhu?pokud si tě pletu,omlouvám se.
A v jak velkám baráku bydlíte zda se mužu zeptat?a jak to vše zvládáš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.6.11 21:55

My říkali taky 2 a dost. To nám bylo 23 mě a 24 muži. Ted je nám o 10 víc a přitrefila se třetí. ALe jsme šťastní a je to miláček nás všech čtyř. Finančně…nějak to budem muset zvládnout. Muž nevydělává nějaké extra prachy. Budu muset v říjnu asi na částečný úvazek, ale bydlet máme kde. Splácíme starší domek a předěláváme ho pořád. Bez těch dětí by nám bylo smutno. Já jsem ze tří dětí, muž byl jedináček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí