Kolik dětí plánujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
14.6.11 22:31
ivuska.h píše:
pandicka píše:
anetteh píše:
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.
presne tohle resime taky.....v soucasne situaci budu rada, kdyz toto doprejeme jednomu, ale zase jedinacka nechci........no a kdyby jsme meli neomezene moznosti, tak tri deti by byly sen :palec: :palec:
Šťastné dítě nedělá cestování a sport, slušně vyžít se dá i s málem, záleží na tom, jaké má kdo hodnoty.

to mas urcite pravdu, naprosto souhlasim, ze stastne dite je o necem jinem, ale ja to v sobe tak nejak mam zakodovane, proste chci svym detem tohle doprat…mozna zmenim casem nazor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.6.11 22:32
ivuska.h píše:
pandicka píše:
anetteh píše:
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.
presne tohle resime taky.....v soucasne situaci budu rada, kdyz toto doprejeme jednomu, ale zase jedinacka nechci........no a kdyby jsme meli neomezene moznosti, tak tri deti by byly sen :palec: :palec:
Šťastné dítě nedělá cestování a sport, slušně vyžít se dá i s málem, záleží na tom, jaké má kdo hodnoty.

ano vyžít se dá, ale já nechci jen vyžít, chci si ten zbytek života užít se vším všudy, tak jak to bylo doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.6.11 22:35

Jinak, mě je skoro 22, manželovi 20, máme první - 16dní, a ještě mám vrytý pod kůží porod, takže zatím nad druhým ani nepřemýšlím :oops: Ale co já vím, třeba časem možná, až zapomenu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 22:35
ivuska.h píše:
pandicka píše:
anetteh píše:

s tim souhlasim,ale zajistit diteti budoucnost a studia je pro me dulezite dost, a vzdy je lepsi zit ve financni jistote nez z ruky do pusy.
Ja obdivuji lidi co maji hodne deti,me by to asi ke stesti nestacilo mit plny dum a nedoprat jim,nemluvim o vyletech nebo hrackach,ale sama vim jak je vzdelani dulezite a drahe,mame i jine priority nez materstvi,i kdyz se to nekomu nemusi libit. holt co clovek to nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
14.6.11 22:36
Monny89 píše:
Jinak, mě je skoro 22, manželovi 20, máme první - 16dní, a ještě mám vrytý pod kůží porod, takže zatím nad druhým ani nepřemýšlím :oops: Ale co já vím, třeba časem možná, až zapomenu… :roll:

Já už jsem zapomněla.. a berušky mají necelé tři měsíce. Nejradši bych do roka otěhotněla znova :mrgreen: ale po císaři si radši ještě počkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.6.11 22:37
Monny89 píše:
Jinak, mě je skoro 22, manželovi 20, máme první - 16dní, a ještě mám vrytý pod kůží porod, takže zatím nad druhým ani nepřemýšlím :oops: Ale co já vím, třeba časem možná, až zapomenu… :roll:

mony tak ted urcite nemas myslenky na dalsi miminko, kdyz mate doma broucka 14dnu, to je jasne :hug: ja jsem teprve poprve tehotna, buhvi co budu rikat po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.6.11 22:37

Máme jedno, plánujem druhé v nejbližší možné době. A vidím to tak na 3-4 děti, ale určitě se před tím třetím musíme přestěhovat :) - dvě děti se nám do bytu ještě vejdou, třetí už ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
17310
14.6.11 22:39

máme jedno a končíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
14.6.11 22:40

Máme 1 a tím končíme :wink: . I když možná se za 10 let zblázním a půjdu do toho zase, ale spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 22:41
Jiiriinka1 píše:
fragola píše:
Máme 6 dětí a ještě nekončíme 8-)
Fakt?? Jak to zvládáš? Co finance? 8-o

Každej si myslí, že dítě stojí moc peněz, ale takhle to vůbec není. Já mám 6 sourozenců a bohatí rozhodně nejsme a nic nám nechybí. Nikdo z nás nestrádal. Jídla plno, oblečení, prostě si žijeme jako normální rodina. Nevaříme v kotlích, ale normálních hrncích a jídlo se stejně druhý den vyhodí, protože se to nesní. Peníze na rúzný kroužky jsou a vše, co je potřeba. Akorát nejezdíme k moři, protože by nás to na celou rodinu vyšlo asi na 80.000,– (jezdí se jen v rámci školy) Nikdo si nestěžuje, že by chtěl toto a tamhleto. Já jsem naopak ráda, že mám tolik sourozenců, aspoň nebudu ve stáří sama. V dnešní době jsou lidi strašně materialisticky zaměření a to je škoda. Není potřeba kočár za 60.000,– dečka za 2.000,– atd atd..

Fragolo..v čem vaříte vy? Myslím že tuhle otázku jsi taky hodněkrát slyšela :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
36544
14.6.11 22:42
Beed píše:
Monny89 píše:
Já už jsem zapomněla.. a berušky mají necelé tři měsíce. Nejradši bych do roka otěhotněla znova :mrgreen: ale po císaři si radši ještě počkám.

Jojo, taky jsem po císaři… a po skoro 38hodinovém porodu celkem.. takže si fakt ještě dloooouho počkám.. jestli vůbec někdy ještě tedy budu chtít.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.6.11 22:43
pandicka píše:
Monny89 píše:
mony tak ted urcite nemas myslenky na dalsi miminko, kdyz mate doma broucka 14dnu, to je jasne :hug: ja jsem teprve poprve tehotna, buhvi co budu rikat po porodu :mrgreen:

tak si to těhu užívej dokud můžeš.. a přeji hladký porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.6.11 22:43
Anonymní píše:
Jiiriinka1 píše:
fragola píše:
Máme 6 dětí a ještě nekončíme 8-)
Fakt?? Jak to zvládáš? Co finance? 8-o

Každej si myslí, že dítě stojí moc peněz, ale takhle to vůbec není. Já mám 6 sourozenců a bohatí rozhodně nejsme a nic nám nechybí. Nikdo z nás nestrádal. Jídla plno, oblečení, prostě si žijeme jako normální rodina. Nevaříme v kotlích, ale normálních hrncích a jídlo se stejně druhý den vyhodí, protože se to nesní. Peníze na rúzný kroužky jsou a vše, co je potřeba. Akorát nejezdíme k moři, protože by nás to na celou rodinu vyšlo asi na 80.000,– (jezdí se jen v rámci školy) Nikdo si nestěžuje, že by chtěl toto a tamhleto. Já jsem naopak ráda, že mám tolik sourozenců, aspoň nebudu ve stáří sama. V dnešní době jsou lidi strašně materialisticky zaměření a to je škoda. Není potřeba kočár za 60.000,– dečka za 2.000,– atd atd..

Fragolo..v čem vaříte vy? Myslím že tuhle otázku jsi taky hodněkrát slyšela :lol: :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.6.11 22:44

Být to na mém a manželovo pocitu, klidně bychom měli dětí hromadu. Ale začali jsme tak nějak pozdě :mrgreen: Takže dvě chceme určitě, tři bychom rádi. Uvidíme co přinese život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.6.11 22:44

MONY: gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie