Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
anetteh píše:
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.
presne tohle resime taky.....v soucasne situaci budu rada, kdyz toto doprejeme jednomu, ale zase jedinacka nechci........no a kdyby jsme meli neomezene moznosti, tak tri deti by byly sen
![]()
ja mam skoro 10 mes chlapecka,je mi 25 a priteli 28 radi bychom se pristi rok chteli zacit snazit o druhe. a treti je taky v planu ,ale az tak po 30. az bude ty 2 vetsi. byt mame 3+1 ,ale kdyz by prislo treti tak chceme do vetsiho bytu nebo baraku. rada bych byla uz se druhym ve vetsim ,ale uvidime
Máme zatím jedo dítko,ale celkem bych chtěla tři. Jen pochybuju, že to zvládnem finančně
. Takže závěrem chtít můžu tři,ale užívíme zatim jen dvě
Takže na druhé mimi se moc těšim ![]()
je mi 22, mám jedno a tím končím
ale kdo ví třeba mi jednou hrábne…
anetteh píše:
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.
Taky jsme to takhle brali. Ale při třetím jsme zjistili, že právě ono chybělo těm dvěma starším. Měly všechno, ale zapomínaly si toho vážit…
ted je to pro ně i nás skvělá škola. ![]()
Hodne
No ale to nezalezi jen na nas… mimo jine taky na tom, jestli bude dalsi porod prirozeny…
Ahoj, zatim mame jednoho syna, manzel chce tri deti a ja se tomu nebranim. Myslim, ze mit jedno dite nebo dve, je velky rozdil. Ale mit dve nebo tri uz takovy rozdil neni…a kdyz bude chut, cas a finance na ctvrte, tak proc ne…
janinka81 píše:
Ahoj, mám dvojčata, třetí jsem si přála tak za pět let. No zadařilo se o něco dříve, viz metřík. Další už neplanujem.
Jéé… já mám taky dvě holčičky dvojčátka, chtěli bysme ještě chlapečka, ale koukám, že vy máte třetí taky holčičku ![]()
Takže, dvě už mám, minimálně jedno a maximálně dvě bych ještě chtěla. Času je na to dost.. ![]()
Nejdřív jsem si říkala jenom jedno, a když jsme měli s malým problémy se zdravým, byl nemocný, tak jsem usoudila, že prostě v rodině jsou lepší dvě, aby se měl člověk z čeho radovat, když to jedno je nemocné- jakoby pro co žít.. ![]()
pandicka píše:anetteh píše:presne tohle resime taky.....v soucasne situaci budu rada, kdyz toto doprejeme jednomu, ale zase jedinacka nechci........no a kdyby jsme meli neomezene moznosti, tak tri deti by byly sen
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.![]()
Šťastné dítě nedělá cestování a sport, slušně vyžít se dá i s málem, záleží na tom, jaké má kdo hodnoty.
Vždycky jsem chtěla hodně dětí, ale to jsem neměla představu, kolik všechno stojí. Teď už to vidím jinak. Máme jedno dítě, platíme nájem, úvěr na byt, plus plno dalších výdajů a na druhé dítě prostě nejsou peníze. Vím, je to blbý napsat to takhle, ale je to tak. Nechci mít dvě děti s tím, že jim nebudu moct dopřávat to, co bych ráda. Takže zatím druhé neplánujeme, chci se vrátit do práce, abychom se finančně trochu zvedli, a za takové tři, čtyři roky uvidíme.
máme 2 pracujeme na 3 a jsme a budeme ve 3+1 ale měníme náš obr obíváček za pokojíček aby se tu vešli.
![]()
Beed píše:janinka81 píše:
Ahoj, mám dvojčata, třetí jsem si přála tak za pět let. No zadařilo se o něco dříve, viz metřík. Další už neplanujem.Jéé… já mám taky dvě holčičky dvojčátka, chtěli bysme ještě chlapečka, ale koukám, že vy máte třetí taky holčičku
Takže, dvě už mám, minimálně jedno a maximálně dvě bych ještě chtěla. Času je na to dost..
holky muj sen je mit tri dcery
, kdysi jsem videla film kde byla matka a mela tri dospele dcery a uplne me ta vidina dostala
![]()
pandicka píše:anetteh píše:presne tohle resime taky.....v soucasne situaci budu rada, kdyz toto doprejeme jednomu, ale zase jedinacka nechci........no a kdyby jsme meli neomezene moznosti, tak tri deti by byly sen
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.![]()
Jojo, kdyby byly neomezené finanční možnosti, taky bych se tomu asi nebránila. Ale myslím, že dvě stačí
fragola píše:
Máme 6 dětí a ještě nekončíme
To sedmé se nevyvedlo…?? ![]()