Kolik dětí plánujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
14.6.11 21:56

Kolik plánujeme?? Asi 6, bajvoko. :-) Hlavně bych ráda sudej počet. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
14.6.11 21:57
Davdan píše:
Kolik plánujeme?? Asi 6, bajvoko. :-) Hlavně bych ráda sudej počet. :-)

Tak to taky klobouk dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.6.11 21:59

Ještě ve 20ti jsem říkala, ze se nevdám a že děti nechci. Ted je mi 22¨, jsem vdaná a mám 6,5m dcerku:-D
Plánujem určitě ještě jedno. Možná pak po 30ti ještě další 2. Jako to měli naši. Ve 22 měla máma mě, pak za 2 roky bráchu. ve 31 segru a ve 33 druhou segru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.6.11 22:00

Jedno je málo…dvě jsou moc…Máme jedno a to nám bohatě stačí,další nechceme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.6.11 22:00

ty jo, taky by me zajimalo, v jak velkem dome clovek bydli se 6ti detickama.......a jak se vsechno organizuje, dovolena, cestovani :think: :think: :think: vubec si to nedokazu predstavit.....to chce malej autobusek nebo 2 auta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.6.11 22:04

Mame tri a staci.
Deti mam rada,ale ze 6 bych byla na 100% na silnych sedativech :-D .

• Citovat
  • Upravit
315
14.6.11 22:05

mame dve a staci, mista mame dost i na dalsi,finance by take byli,ale uz se nam nechce, chceme si za par let jeste uzit trochu klidu :mrgreen:
Jinak obdivuji maminku se 6ti detmi, ja bych to nedala, jsem rada ze si obcas od odpocinu od tech dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.6.11 22:07

máme jedno,až půjde do školky,chtěla bych druhý,pak možná ještě jedno a 4. pak až už budou děti velký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
14.6.11 22:07

Mame tri a moc touzime po ctvrtem, ale zatim bez uspechu. Po kazdem tehotenstvi a porodu jsem koncila a vzdy se ta touha vratila. Mame jeste jeden pokojik volnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.11 22:09

Holky, ona je to celkem pohoda :wink: Ono se to nezdá, ale kdyby mi někdo při prvním dítku řekl, že jich má 6, budu si klepat na čelo :lol:
Je to hukot, po psychické, fyzické i finanční stránce, ale je to neskutečně krásný :huban:
Mám skvělýho chlapa a s ním bych do toho šla klidně znova, prostě toho nelituju a on taky ne :-)
Jinak zvládáme sami, nikoho na výpomoc nemáme, děti hlídají naši, dkyž rodím :-D

Olčík, nemám ráda tohle oťukávání, ano, byla jsem těhotná, prostě, ne vždy to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.6.11 22:10

Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 22:12
Eva B. píše:
Mám 1 a tím končím :)
:palec: ..asi tak nějak.. i když než jsme měli první chtěli jsme dvě..já jsem jaxi změnila názor..ale kdo ví,třeba se mateřské pudy ještě ozvou.. 8-) ale TED mi opravdu stačí to jedno.. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
14.6.11 22:14

Já bych ráda tři, přítel jedno (to už jsme ale vymluvili - jedináčka nechceme)…zatím jsme na domluvených dvou a já doufám, že budou někdy tři. Nicméně zatím žádné dítě nemáme a snažit se začneme až za rok, rok a půl…tak uvidíme, co nám život přinese :kytka: Člověk míní, život mění :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571

Plany jsou jedna vec, realita druha. Takze ja planovala dve, ted cekam ctvrte a nevylucuji, ze bude jeste i pate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328

Ahoj, mám dvojčata, třetí jsem si přála tak za pět let. No zadařilo se o něco dříve, viz metřík. Další už neplanujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí