Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik plánujeme?? Asi 6, bajvoko.
Hlavně bych ráda sudej počet. ![]()
Davdan píše:
Kolik plánujeme?? Asi 6, bajvoko.Hlavně bych ráda sudej počet.
Tak to taky klobouk dolů…
Ještě ve 20ti jsem říkala, ze se nevdám a že děti nechci. Ted je mi 22¨, jsem vdaná a mám 6,5m dcerku:-D
Plánujem určitě ještě jedno. Možná pak po 30ti ještě další 2. Jako to měli naši. Ve 22 měla máma mě, pak za 2 roky bráchu. ve 31 segru a ve 33 druhou segru…
Jedno je málo…dvě jsou moc…Máme jedno a to nám bohatě stačí,další nechceme…
ty jo, taky by me zajimalo, v jak velkem dome clovek bydli se 6ti detickama.......a jak se vsechno organizuje, dovolena, cestovani
vubec si to nedokazu predstavit.....to chce malej autobusek nebo 2 auta ![]()
Mame tri a staci.
Deti mam rada,ale ze 6 bych byla na 100% na silnych sedativech
.
mame dve a staci, mista mame dost i na dalsi,finance by take byli,ale uz se nam nechce, chceme si za par let jeste uzit trochu klidu ![]()
Jinak obdivuji maminku se 6ti detmi, ja bych to nedala, jsem rada ze si obcas od odpocinu od tech dvou.
máme jedno,až půjde do školky,chtěla bych druhý,pak možná ještě jedno a 4. pak až už budou děti velký ![]()
Mame tri a moc touzime po ctvrtem, ale zatim bez uspechu. Po kazdem tehotenstvi a porodu jsem koncila a vzdy se ta touha vratila. Mame jeste jeden pokojik volnej.
Holky, ona je to celkem pohoda
Ono se to nezdá, ale kdyby mi někdo při prvním dítku řekl, že jich má 6, budu si klepat na čelo ![]()
Je to hukot, po psychické, fyzické i finanční stránce, ale je to neskutečně krásný ![]()
Mám skvělýho chlapa a s ním bych do toho šla klidně znova, prostě toho nelituju a on taky ne ![]()
Jinak zvládáme sami, nikoho na výpomoc nemáme, děti hlídají naši, dkyž rodím ![]()
Olčík, nemám ráda tohle oťukávání, ano, byla jsem těhotná, prostě, ne vždy to vyjde…
Maximálně dvě a ještě aby mezi nimi byl rozdíl tři roky. Chtěla bych, aby moje děti měli vše, vzdělání, sport, cestování a jsem si jistá, že při více dětech bych jim to nebyl achopná zajistit.
Eva B. píše:
Mám 1 a tím končím
Já bych ráda tři, přítel jedno (to už jsme ale vymluvili - jedináčka nechceme)…zatím jsme na domluvených dvou a já doufám, že budou někdy tři. Nicméně zatím žádné dítě nemáme a snažit se začneme až za rok, rok a půl…tak uvidíme, co nám život přinese
Člověk míní, život mění ![]()
Plany jsou jedna vec, realita druha. Takze ja planovala dve, ted cekam ctvrte a nevylucuji, ze bude jeste i pate.
Ahoj, mám dvojčata, třetí jsem si přála tak za pět let. No zadařilo se o něco dříve, viz metřík. Další už neplanujem.