Kolik je zhruba sleva na daních na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
7.2.14 10:49

Kamarádce to v práci vypsali a špatně, její otec učetní napsal jinej papír, znovu a nic se nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 10:55
@milen.mm píše:
Kamarádce to v práci vypsali a špatně, její otec učetní napsal jinej papír, znovu a nic se nestalo

on vyplnil opravné daňové přiznání (předpokládám). Podat jen tak 2 by byl celkem problém. Normálně v práci nahlaš, že si to uděláš sama. Musíš, protože od nich potřebuješ potrvzení o příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.2.14 11:10

@martina.se A to si může uplatnit, i když nemá těch 48 tis. hrubého? Já právě kvůli tomu šla už od září abych na bonus měla nárok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 11:12

@Majinka7 tak teď Ti nwm :mrgreen: to bych zase kecala..protože já vždycky dělala celý rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.2.14 11:13

@martina.se Teda pokud je nemá, nevím jestli neměla vyšší příjmy :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 11:13
@Majinka7 píše:
@martina.se Teda pokud je nemá, nevím jestli neměla vyšší příjmy :oops: :D

to taky netuším.. já to brala jako celek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.2.14 11:15

@martina.se Právě že já už jednou ten bonus musela vracet, účetní mi tvrdila, že nárok mám, ale neměla jsem, rodičák se do toho nezapočítává :cert: ale zase pokud má vyšší příjem, může jí těch 48 naskočit třeba za 2 měsíce já musela od září a naštěstí to dalo vpohodě, mám nějakých 61 tis. hrubého, tak bonusy uplatnit můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 11:16
@Majinka7 píše:
@martina.se A to si může uplatnit, i když nemá těch 48 tis. hrubého? Já právě kvůli tomu šla už od září abych na bonus měla nárok :nevim:

ne, ten šestinásobek minimální mzdy je podmínkou pro uplatnění slevy na dítě… s menším příjmem to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
7.2.14 11:36
@martina.se píše:
@milen.mmhlavně jí podepiš, že si to děláš sama - aby se Ti nestalo, že to vypíše a odevzdá i ona :think:

Právě že pokud si chce podat přiznání sama, tak nic podepisovat nemůže! Jen si požádá o potvrzení o příjmu. A účetná sama žádné přiznání nepodává, za nikoho. Ona jen provede roční zúčtování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 11:49

@Hanula1212 Hani, tady bych měla něco jako ušité tobě na tělo… myslím, že poradíš lépe než já… https://www.emimino.cz/…nani-179932/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.2.14 15:01

Holky platí to pořád ještě i pro podnikatele, že si můžou odečíst z daní dítě, pokud je žena na rodičáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
7.2.14 18:08

@Regina Hero já myslím, žes poradila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
7.2.14 18:08

@RadkaOR Pokud podnikatel neuplatňuje výdaje %, pak si dítě uplatnit může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák