Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:Anonymní píše:
Přidávám se k těm divnějším. Poprvé ve 22 letech a je pouze jeden a doufám, že na pořád. Žena žádná a ani mě to neláká. Nyní je mi 27 a doufám, že zůstanu jen u toho jednoho.Proč divná?
Já poprvé ve 22 taky a s jedním a doufám posledním.
Ani mě neláká vyzkoušet jinýho. Vážím a cením si svýho těla a rozhodně nedávám na potkání. A pokud bych jich já měla třeba víc jak 3, tak bych se cítila divně..jako „odpad“
Nikdy nemůžu říct, že jsem se nevybouřila nebo neužila mládí…to ne. Nikdy nebudu litovat. Čeho? Vždyť život není o spaní s chlapama. Ale to už je o charakteru každého člověka…(nechci tu nikoho urazit, je to můj pocit, jak bych se cítila já).
Já to mám a cítím stejně jako ty:). Ovšem nevím, jak to budu mít celý život, třeba se to změní ![]()
Anonymní píše:kamiŠ píše:Ne, jsou nás spousty.
Tak než jsem dočetla na poseldní 2 stránky, lekla jsem se, že snad nikdo takový jak já neexistuje, že měl jen 1 a to současného partnera
Jsem s ním od 16, je mi 30. A i já byla a jsem jedna jediná
K užívání si mládí jen řeknu, že kdyby mi jako matce někdo řekl, že moje dcera měla mezi 17 a 20 lety 30 sex. partnerů, tak bych asi měla dost problém to rozchodit.
no tak to jako jednoznačně..
mam dvě dcery a jestli mi jedna jediná příjde o věneček před svatbou, nebo před 25 rokem svého života tak je zavřu do klece ![]()
Lamiia píše:Anonymní píše:no tak to jako jednoznačně..kamiŠ píše:Ne, jsou nás spousty.
Tak než jsem dočetla na poseldní 2 stránky, lekla jsem se, že snad nikdo takový jak já neexistuje, že měl jen 1 a to současného partnera
K užívání si mládí jen řeknu, že kdyby mi jako matce někdo řekl, že moje dcera měla mezi 17 a 20 lety 30 sex. partnerů, tak bych asi měla dost problém to rozchodit.mam dvě dcery a jestli mi jedna jediná příjde o věneček před svatbou, nebo před 25 rokem svého života tak je zavřu do klece
Tak to ja bych naopak mela velkej strach radit dceri, aby se sexem cekala az do svatby. Vzdyt soulad v tyhle oblasti je docela hodne dulezitej a zjistit, ze neco skripe az ve chvili, kdy bude vdana by mi prislo docela jako pruser.
btw: určitě bych nechtěla vztah ve kterém bych byla s mužem co měl jen mě jednu jedinou ![]()
jinak bych k těmto dvoum táborům, jak jsem tak spozorovala na jedné straně ty co měli 1-3 a na druhé co měli 20 a více.., řekla jen tolik.. všeho s mírou… mít jich hodně přes dvoumístný číslo tak se bojím chodit se svým po ulici.. potkávání svých ex s rodinou mi nepříjde moc super…
pokud se za sexem nejezdí striktně do jiných velkých měst a nejlépe pokaždé do jiného ale v tom daném městě či hůř vesnici se vypeleší žena s více jak 20 muži pak už je to o pověsti a pověst čert vem, když je sama ale neřekla bych, že existuje an světě muž co by byl pyšný za ženu co by ji předcházela právě takováto pověst..
a zase na druhou stranu mít jen jednoho…či dva? Máme s mojim názor na toto taký, že je nutné být vyskákán než se jde do trvalého vztahu páč jít do vztahu s pannou pokud není uplně šeredná je veliký risk páč ji jednoznačně někdo posléze zlomí protože bude chtít objevit svou typickou ldiskou vlastností zda-li to někde není lepší…
samozřejmě, že je sex stále sex a těžko se na něm po těch pár tisíciletích objeví něco nového co by u toho bylo o tolik lepší než u jiného…
však je rozdíl jen u toho mít panice či ne, řekla bych..
ale i ten panic dle mého se po pár letech a spoustě trpělivosti dá vychovat k našim představám, však jestli je schopen zlstat nám věrný.. naprosto bych tomu nevěřila…
sepi píše:Lamiia píše:Tak to ja bych naopak mela velkej strach radit dceri, aby se sexem cekala az do svatby. Vzdyt soulad v tyhle oblasti je docela hodne dulezitej a zjistit, ze neco skripe az ve chvili, kdy bude vdana by mi prislo docela jako pruser.Anonymní píše:no tak to jako jednoznačně..kamiŠ píše:Ne, jsou nás spousty.
K užívání si mládí jen řeknu, že kdyby mi jako matce někdo řekl, že moje dcera měla mezi 17 a 20 lety 30 sex. partnerů, tak bych asi měla dost problém to rozchodit.mam dvě dcery a jestli mi jedna jediná příjde o věneček před svatbou, nebo před 25 rokem svého života tak je zavřu do klece
já vim.. je to přehnaný.. mejm dítkům je 2 a 4 roky.. představa vůbec, že mají někdy s někýms ex je momentálně naprosto nepřijatelnáa myslim, že než toto vůbec příjmu tak mám ještě dobrých 10 let čas
nadšená z toho ale rozhodně nebudu… radši bych v tomto směru měla syny… těm bych klidně zaplatila nějakou striptérku an oslavu 15ctých narozenin ať se hošíci učí a užívají si ![]()
Lamiia píše:Anonymní píše:no tak to jako jednoznačně..
kdyby mi jako matce někdo řekl, že moje dcera měla mezi 17 a 20 lety 30 sex. partnerů, tak bych asi měla dost problém to rozchodit.mam dvě dcery a jestli mi jedna jediná příjde o věneček před svatbou, nebo před 25 rokem svého života tak je zavřu do klece
a já si dovolím nesouhlasit
ono pokud máte rády sex, tak těžko zůstanete pod číslem 3 když např nemáte štěstí na „toho pravého hned na začátku“. Nevím, jaký je problém být s klukem jen na jednu noc, když to tak chtějí oba
(jiná věc je, kdy si druhý dělá naděje a jeden to od začátku chtěl jen jako rychlovku.
Někdo za svou potřebu sexu prostě nemůže. Pro mě jako pro matku dcery, je z morálního hlediska mnohem důležitější, jestli přitom neubližuje nikomu dalšímu tj nezahýbá parnterovi a nespí s ženatým chlapem, jestli se chrání, jestli to dělá proto, že se s tím dotyčným prostě v tu chvíli přitahují … radši tohle než zlatokopky apod, které jsou sice s tím jedným třeba víc jak 10 let, ale bez citu jen pro prachy - to už i to spaní na jednu noc je čestnější
T.
janica252 píše:Anonymní píše:fakt víc jak 3? nechci tě teď nějak naštvat nebo urazit, ale to číslo mě zarazilo, protože spousta ženských měla i víc než tři opravdu vážný vztahy, třeba i delší než 2 roky, tak to by asi bez sexu moc nešlo…Nebo zastáváš názor, že sex až po svatbě? To pak jo, ale jinak si to nedovedu představit, každá prostě nemá štěstí napoprvé …Anonymní píše:
Přidávám se k těm divnějším. Poprvé ve 22 letech a je pouze jeden a doufám, že na pořád. Žena žádná a ani mě to neláká. Nyní je mi 27 a doufám, že zůstanu jen u toho jednoho.Proč divná?
Ani mě neláká vyzkoušet jinýho. Vážím a cením si svýho těla a rozhodně nedávám na potkání. A pokud bych jich já měla třeba víc jak 3, tak bych se cítila divně..jako „odpad“
Nikdy nemůžu říct, že jsem se nevybouřila nebo neužila mládí…to ne. Nikdy nebudu litovat. Čeho? Vždyť život není o spaní s chlapama. Ale to už je o charakteru každého člověka…(nechci tu nikoho urazit, je to můj pocit, jak bych se cítila já).
Nenaštveš ani neurazíš. Je mi 28, nejsem vdaná a chápu, že někdo nemá štěstí na partnery a třeba se rozejdou, nebo rozvedou a pak samozřejmě hledá dál. Člověk může mít za život třeba 3-4 vážný vztahy. Mě se to také může stát, že se rozejdeme nebo se pak za několik let rozvedu. Ale nejradši bych, aby se to nestalo.
Já jsem měla spíš na mysli ty náctiletý úlety, že já bych prostě nemohla mít nikoho na jednu noc nebo sex s kamrádem, asi mám v sobě nejaký blok, ale prostě nemůžu a cítila bych se po tom strašně. A každý to má jinak jak píšeš. Byl to jen můj subjektivní názor, jak bych se cítila já.
Lamiia píše:sepi píše:já vim.. je to přehnaný.. mejm dítkům je 2 a 4 roky.. představa vůbec, že mají někdy s někýms ex je momentálně naprosto nepřijatelnáa myslim, že než toto vůbec příjmu tak mám ještě dobrých 10 let časLamiia píše:Tak to ja bych naopak mela velkej strach radit dceri, aby se sexem cekala az do svatby. Vzdyt soulad v tyhle oblasti je docela hodne dulezitej a zjistit, ze neco skripe az ve chvili, kdy bude vdana by mi prislo docela jako pruser.Anonymní píše:no tak to jako jednoznačně..kamiŠ píše:Ne, jsou nás spousty.
nadšená z toho ale rozhodně nebudu… radši bych v tomto směru měla syny… těm bych klidně zaplatila nějakou striptérku an oslavu 15ctých narozenin ať se hošíci učí a užívají si
No my mame triletou holcicku a manzel ma uz ted nervy, ze si privlece domu nejakyho silence a s nadsazkou prohlasoval, ze by snad byl klidnejsi, kdyby byla lesbicka
To je asi normalni obava kazdyho rodice.
Vzhledem k tomu, ze jsem se ctyri roky zivila jako prostitutka, spocitala jsem to asi na neco pres pet set chlapu … hnus, ja vim …
Tech, se kterymi jsem mela vztah, bylo 12 + manzel …
teééda tolik příspěvku za takovou chvilku
to si zakladatelko počteš:-) nu mě je 22 od svých 17 žiju sexuální život s jednim a tim samým, čili s mým manžou
se sexem se začala v 15 a neco.na svym kontš mam 3, nu neni to moc,ale zase za tu dobu ani ne málo. každej s chlapu s kterýma sem spala byl pro mě v tu chvíli všim, bez lásky já sexovat neumim ![]()
Anonymní píše:janica252 píše:Anonymní píše:fakt víc jak 3? nechci tě teď nějak naštvat nebo urazit, ale to číslo mě zarazilo, protože spousta ženských měla i víc než tři opravdu vážný vztahy, třeba i delší než 2 roky, tak to by asi bez sexu moc nešlo…Nebo zastáváš názor, že sex až po svatbě? To pak jo, ale jinak si to nedovedu představit, každá prostě nemá štěstí napoprvé …Anonymní píše:
Nenaštveš ani neurazíš. Je mi 28, nejsem vdaná a chápu, že někdo nemá štěstí na partnery a třeba se rozejdou, nebo rozvedou a pak samozřejmě hledá dál. Člověk může mít za život třeba 3-4 vážný vztahy. Mě se to také může stát, že se rozejdeme nebo se pak za několik let rozvedu. Ale nejradši bych, aby se to nestalo.
Já jsem měla spíš na mysli ty náctiletý úlety, že já bych prostě nemohla mít nikoho na jednu noc nebo sex s kamrádem, asi mám v sobě nejaký blok, ale prostě nemůžu a cítila bych se po tom strašně. A každý to má jinak jak píšeš. Byl to jen můj subjektivní názor, jak bych se cítila já.
jo, děkuju za vysvětlení, právě jsem si nebyla jistá, jak to bylo myšlený…
Tééda holky, já jen zírám…
Přiznám se, že některé příspěvky jsou na mě docela silná káva.
Jo, holt asi jiná doba…
A jdu se zařadit k těm „divnejm“. ![]()
Sexuálně žít jsem začala ve 21 letech (teď je mi 35), dřív jsem se na to necítila, jak tu někde zaznělo, zkrátka extrémní slušňačka (a ne, nejsem věřící).
A i tak měl se mnou přítel (nyní manžel) poměrně dost „práce“, ještě že byl vyzbrojen velkou trpělivostí.
Já jeho první nebyla (po počtu partnerek jsem nepátrala), ale aspoň měl zkušenosti a „zaučil mě“. ![]()
Jinak se musím přidat k těm, které by u své dcery výše zmíněný počet sex.partnerů nerozdýchaly. Ještě že mám kluky, ale i tak by si to za rámeček nedaly… Jinak sex po svatbě neschvaluji, myslím si, že i toto je potřeba zkusit před svatbou a zjistit, zda si partneři vyhovují opravdu ve všech směrech.
W.
Příspěvek upraven 27.04.11 v 23:26
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak jen proto, že je tu ta možnost anonymně!!
Začala jsem ve 14 letech a měla jsem jich přes stovku.
Několik let jsem s jedním chlapem, je mi 33 a mé hodně divoké období bych někdy raději zapomněla.
Ale mám na co vzpomínat.
Třeba Naděžda.