Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ha, tak já jsem měla taky jen jednoho a to svého manžela, akorát tomu teda v mém okolí nikdo nevěří ![]()
Doufám, že toho nebudu nikdy litovat,nabídek bylo spousta, ale zatím mám toho nejlepšího chlapa na světě.
Tak já od 15ti do 26let jich měla 28 a od 26let do dnes (je mi 30) mám trvalý vztah bez nevěry.
Také jsem koukala,kolik z vás tady má zkušenost se ženou a můžu jen dodat,že mě to nijak neláká,ale ani nepohoršuje ![]()
Je mi 27 a měla jsem 2. Jednoho rok, s druhým jsem do teď (takže 8,5 let). Nelituju, jsem spokojená, nemám potřebu vyzkoušet víc ani po přečetení diskuze ![]()
Je mi 23,sex od necelých 16ti let.Chlapi 3.Tím posledním je můj muž.Žena žádná ![]()
Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením
Já? Já ne, já jsem reagovala na to předemnou. ![]()
tak já měla od 16 do 26 celkem 9 mužů a od 26 do 30 (do teď) jen 1 - mého manžela. Ženu nemám na seznamu žádnou ![]()
Téda holky já zírám!!
Jak jste to udělaly 20 chlapů? Nedokážu si to ani představit…Je mi 22 a začala jsem se sexuálnm životem v 15, byla jsem s přítelem 3 roky a teď jsem další 3 roky s druhým partnerem a plánujeme miminko, takže víc už jich snad ani nebude… ![]()
Ale fakt si to tedy s 20 chlapy nedokážu představit, i když dva jsou zase asi málo…ale stačí to… ![]()
tak já se sexem začala ve svých 15
a na kontě mám něco přes 20 kousků
a je mi 25let,tak nevím,měla jsem jedno velmi bujaré období,nebo spíš dvoje
,ale teď jsem spokojená se svým partnerem čekáme druhé dítě,ale je fakt že mám ráda změnu v sexuální oblasti co se mužů týče,nic méně nevěra je mi proti srsti ![]()
tak já začala skoro ve 20, teď je mi 26, měla jsem čtyři včetně současného, tři z toho byli kamarádi, co sme se spolu vyspali „na jednu noc“ (včetně současného partnera, se kterým se z toho vyvinul vztah), žena žádná, jednu dobu mě to dost lákalo…
jinak každý je jiný, já si nepřipadám nevybouřená proto, že sem si mládí taky užívala, jen k tomu sexu prostě nedošlo, nebyla jsem na něj připravená…
Ahojky,
tak mě je 21, chlapů jsem měla 8, ženských 0.Přišla jsem o to v 17 a rok jsem docela řádila, pak jsem se zamilovala a byla jsem hodná
. Teď žiju víc než rok jako jeptiška a vůbec mi to nevadí ![]()
Upřímně doufám, že se přes 10 nedostanu ![]()
já měla 1. sex v 17 a od té doby do svých 22 let jsem měla 30 kluků/můžů od té doby až doteď pouze jednoho a to manžela
jo a nevěrná jsem nebyla nikdy
s ženama jsem na tom skromněji - celkem 3 během 3 let ![]()
Anonym třeba T
tak me je 22, a chlapi byli 4 z toho jeden dlouhodobej - 5 let, jeden delsi 1,5roku, kratkej cca 2 mesice a pak jeden na jednu noc - a to teda byl zazitek, nejvetsi chyba snad…nic mi to nedalo,spis naopak..fuj radeji nevzpominat
jo a zensky zadny… ![]()
jsem zapomněla od 22 do teď znamená do mých současných 30, ale věřím, že to je až nadosmrti
Anonym T
Omlouvám se,že zůstanu skryta,ale chodí sem hodně kamarádek,ač se nemám za co stydět,tak je to intimní věc.
Mě je letos 32let,jsem vdaná 9 let,s manželem jsem 10 let,10 let jsem věrná,o panenství jsem přišla v 19 letech s klukem,s tím jsem chodila 3 roky,pak můj nejlepší kamarád jedna noc.Takže dohromady jsem měla jen 3 chlapy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj tak mi tedy taky nedá odpovědět
Sex provozuju od čerstvých 16ti, ted je mi 19 a mám stále jednoho a toho samého partnera. Je mi jasné že může přijít cokoliv, ale zatím jsem tak opravdu spokojená