Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
27.4.11 21:10

Ahoj tak mi tedy taky nedá odpovědět :) Sex provozuju od čerstvých 16ti, ted je mi 19 a mám stále jednoho a toho samého partnera. Je mi jasné že může přijít cokoliv, ale zatím jsem tak opravdu spokojená :)

• Upravit
13114
27.4.11 21:10

Ha, tak já jsem měla taky jen jednoho a to svého manžela, akorát tomu teda v mém okolí nikdo nevěří :mrgreen:
Doufám, že toho nebudu nikdy litovat,nabídek bylo spousta, ale zatím mám toho nejlepšího chlapa na světě.

• načítám...
Anonymní
27.4.11 21:11

Tak já od 15ti do 26let jich měla 28 a od 26let do dnes (je mi 30) mám trvalý vztah bez nevěry.
Také jsem koukala,kolik z vás tady má zkušenost se ženou a můžu jen dodat,že mě to nijak neláká,ale ani nepohoršuje :hug:

• Upravit
16694
27.4.11 21:13

Je mi 27 a měla jsem 2. Jednoho rok, s druhým jsem do teď (takže 8,5 let). Nelituju, jsem spokojená, nemám potřebu vyzkoušet víc ani po přečetení diskuze :lol:

• načítám...
7782
27.4.11 21:14

Je mi 23,sex od necelých 16ti let.Chlapi 3.Tím posledním je můj muž.Žena žádná :roll:

• načítám...
29436
27.4.11 21:17
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:
Žádné, protože si to nepamatují. :mrgreen:

Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?

Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením :mrgreen:

Já? Já ne, já jsem reagovala na to předemnou. :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 21:19

tak já měla od 16 do 26 celkem 9 mužů a od 26 do 30 (do teď) jen 1 - mého manžela. Ženu nemám na seznamu žádnou :-)

• Upravit
9454
27.4.11 21:20

Téda holky já zírám!! 8-o Jak jste to udělaly 20 chlapů? Nedokážu si to ani představit…Je mi 22 a začala jsem se sexuálnm životem v 15, byla jsem s přítelem 3 roky a teď jsem další 3 roky s druhým partnerem a plánujeme miminko, takže víc už jich snad ani nebude… :andel:
Ale fakt si to tedy s 20 chlapy nedokážu představit, i když dva jsou zase asi málo…ale stačí to… :pankac:

• načítám...
saminomimino
27.4.11 21:22

tak já se sexem začala ve svých 15 :oops: a na kontě mám něco přes 20 kousků :think: a je mi 25let,tak nevím,měla jsem jedno velmi bujaré období,nebo spíš dvoje :lol: ,ale teď jsem spokojená se svým partnerem čekáme druhé dítě,ale je fakt že mám ráda změnu v sexuální oblasti co se mužů týče,nic méně nevěra je mi proti srsti :evil:

• Upravit
5502
27.4.11 21:23

tak já začala skoro ve 20, teď je mi 26, měla jsem čtyři včetně současného, tři z toho byli kamarádi, co sme se spolu vyspali „na jednu noc“ (včetně současného partnera, se kterým se z toho vyvinul vztah), žena žádná, jednu dobu mě to dost lákalo…
jinak každý je jiný, já si nepřipadám nevybouřená proto, že sem si mládí taky užívala, jen k tomu sexu prostě nedošlo, nebyla jsem na něj připravená…

• načítám...
lucineeccka
27.4.11 21:24

Ahojky,
tak mě je 21, chlapů jsem měla 8, ženských 0.Přišla jsem o to v 17 a rok jsem docela řádila, pak jsem se zamilovala a byla jsem hodná :andel: . Teď žiju víc než rok jako jeptiška a vůbec mi to nevadí :oops:
Upřímně doufám, že se přes 10 nedostanu :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
27.4.11 21:27

já měla 1. sex v 17 a od té doby do svých 22 let jsem měla 30 kluků/můžů od té doby až doteď pouze jednoho a to manžela

jo a nevěrná jsem nebyla nikdy

s ženama jsem na tom skromněji - celkem 3 během 3 let :)

Anonym třeba T

• Upravit
1234
27.4.11 21:27

tak me je 22, a chlapi byli 4 z toho jeden dlouhodobej - 5 let, jeden delsi 1,5roku, kratkej cca 2 mesice a pak jeden na jednu noc - a to teda byl zazitek, nejvetsi chyba snad…nic mi to nedalo,spis naopak..fuj radeji nevzpominat :mrgreen: jo a zensky zadny… :andel:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 21:28

jsem zapomněla od 22 do teď znamená do mých současných 30, ale věřím, že to je až nadosmrti

Anonym T

• Upravit
Anonymní
27.4.11 21:32

Omlouvám se,že zůstanu skryta,ale chodí sem hodně kamarádek,ač se nemám za co stydět,tak je to intimní věc.
Mě je letos 32let,jsem vdaná 9 let,s manželem jsem 10 let,10 let jsem věrná,o panenství jsem přišla v 19 letech s klukem,s tím jsem chodila 3 roky,pak můj nejlepší kamarád jedna noc.Takže dohromady jsem měla jen 3 chlapy.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová