Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sepi
27.4.11 23:50
Anonymní píše:
Wiolla píše:
Anonymní píše: …Já jsem měla spíš na mysli ty náctiletý úlety, že já bych prostě nemohla mít nikoho na jednu noc nebo sex s kamrádem, asi mám v sobě nejaký blok, ale prostě nemůžu a cítila bych se po tom strašně. A každý to má jinak jak píšeš. Byl to jen můj subjektivní názor, jak bych se cítila já.

Nejsi v tom sama, já to měla přesně takto. Sexuálně žít jsem byla schopná až tehdy, když jsem si dovedla představit, že ten dotyčný bude můj partner na celý život a že to má budoucnost.

Asi je to tím, že pro mě je sex (milování) vyšší level vážné známosti. :think: :nevim: :wink: (tedy nikoliv sport ani „zábava“)
Ano! Přesně moje slova :-D :pankac: :pankac: :pankac:

Tak ja myslim, ze to je nejen otazka charakteru…Ja si proste nedokazu predstavit, ze bych s nekym mesice chodila a az pote co bych si byla jista, ze je to ten pravej s nim spala. Sice to zni moc hezky, ale me proste prepadly hormony a ta chut s nim spat byla silnejsi nez rozum. Coz neznamena, ze jsem promiskuitni nebo ze jsem mela desitky partneru. Nikdy jsem nikomu nebyla neverna, ale priznavam, ze se sexem jsem neotalela.

• Upravit
533
27.4.11 23:51
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, ze jsem se ctyri roky zivila jako prostitutka, spocitala jsem to asi na neco pres pet set chlapu … hnus, ja vim …
Tech, se kterymi jsem mela vztah, bylo 12 + manzel …
ahoj.. jen dotázek.. neodsuzuji tě.. ;) jak se říká třeba u uklízečeka popelářů… „někdo to dělat musí“
pak i toto asi tak prostě je..
jen mě zajímá tvůj manžel o tom čím ses živila ví?… A co tvoje rodina?… Máš děti.. jak na toto pohlížíš s takovou minulostí? Jak se sama s něčím takovým vůbec dokážeš vyrovnat? A také jaké to je vůbec práce prostitutky.. když za tebou příjde někdo kdo ti „nevoní“ nepřitahuje tě.. jak můžeš provozovat sex s někým kdo není uplně podle tvého gusta?…

Zajima te to? Dobre :-) Tak tedy, manzel o tom vi, provozovala jsem to dokonce soucasne pri nasem vztahu - prvni dva roky o tom nevedel, potom to zjistil a smiril se… delala jsem to jeste cele dva roky, s jeho tichym souhlasem, i kdyz to nenavidel, ale respektoval… az do te doby, nez jsem s manzelem otehotnela, pak jsem toho okamzite nechala.
Syn je manzela, naprosta jeho kopie. Ted uz mame dve deti.

Rodice, ani nikdo z pribuzenstva o tom nema tuseni. Provozovala jsem to v Anglii.

Jak na to pohlizim zpetne? Budes se divit, ale v dobrem… Zacatky byly strasne, bylo mi na bliti! Chtela jsem toho nekolikrat nechat, ale nikdy bych si nevydelala tolik penez.. Ke chlapovi jsem jela s odporem, nakonec se ukazalo, ze je moc milej, chtel si povidat, byl neznej, a odjizdela jsem od nej se 300 librama v kapse…
Postupem casu jsem si udelala svou klientelu a posledni dva roky jsem ani nikoho noveho nebrala, jen ty sve ozkousene, a musim rict, ze mam opravdu jen dobre vzpominky..

Mam ale dost hrosi kuzi! Asi jako malo kdo. Takze vycitky nemam zadne…

tak toto bude o charakteru.. :wink:
toto je takové tabu téma a já takové lidi ani neznám ale chtěla jsem trošku poodkrýt tu roušku tajemství tak ti moc děkuji za sdílnost ;) 300 liber.. mmm lákavý… :lol:

• načítám...
533
27.4.11 23:53
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Typická lidská vlastnost? :lol: :lol: Jakože ochutnávat jiné maso? :-DJá bych to tak nenazvala…je to spíš o charakteru.

já si spíš myslim, že je to o možnostech.. méně jich mají vždy ty ženy a ti muži co možnost nemají.. méně přitažlivý, méně průbojní.. stydlivý…
Ti hezcí, sebevědomí… berou a ochutnávají co život nabízí..

tudíž bych to formulovala těmi možnostmi né charakterem…
Já měla možností a nevyužila je..spaní, vztah, dokonce 2 nabídky k sňatku. Prostě nechci svý tělo dát jen tak. Je to můj charakter a povaha. Nejsem méně přitažlivá a ani stydlivá..nebo mín průbojná. Nechci aby to vyznělo namyšleně, ale nejsem škaredá. Spíš naopak. :oops: :wink:

pak si dobře vychovaná.. :D beru to.. nemusí to bejt jen možnostma.. asi je to mnohem složitější… někdy může být tak jindy onak..

• načítám...
Anonymní
27.4.11 23:54

Tady Naděžda, co jich měla přes stovku.
Vždycky jsem si vybírala a nikdy jsem nevzala ani korunu!
Takže zvědavost, zábava, vzrušení, adrenalin, chtíč?
Mluvit o úctě k sobě samé, nene. O tom to není.
Nejsem žádná krasavice, ale prý jsem přitažlivá. No já si to až tak nemyslím, ale něco na tom asi bude.
Mě sex vždycky MOC bavil, milovala jsem ho a miluju.
Prostě jsem rychle vzrušivá, když potkám hezkého chlapa na ulici, tak mi jako první myšlenka naskočí, jaký by byl.
Nic jsem si tím nikdy nedokazovala, častokrát jsem sice byla přiopilá (v náladě!), ale vždycky jsem byla maximálně vzrušená a toho dotyčného jsem chtěla.

Je spousta žen, co si vybírat mohou a spí jen s jedním - prostě mají takovou povahu. Neláká je to a je to tak dobře!

Je spousta žen, co jsou ošklivky, rády by zkusily víc a nemůžou, protože není zájem. Což je smutné.

No a pak je spousta žen, co si vybírat mohou a taky si vybírají. Což je správné.

Hlavně, ať je sex vždy oboustranně dobrovolný a ať si ho každý užívá dle své libosti!

Naděžda.

• Upravit
59426
27.4.11 23:58

Tak já jen jednohoa to amnžela a manželovo sjem taky první :mrgreen: a jsme spolu 12 let a zrovna včera manžel se snažil spočítat kolikrát jsme spolu měli sex a nedopočítal a prý je dobrý že to mam furt zachovalý :mrgreen: :mrgreen: . tak sjem mu řekla že je snad jasný že to neni na jedno použití ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
28.4.11 00:00

A je fajn, že urážky přestaly a můžeme si tu o tom normálně pokecat.
Však proto, že jedna spala s dvaceti, druhá s dvěma a třetí se třemi stovkami nikomu neubližujeme, což?
Sexu zdar :lol: :kytka:

Naděžda

• Upravit
533
28.4.11 00:01
Anonymní píše:
A je fajn, že urážky přestaly a můžeme si tu o tom normálně pokecat.
Však proto, že jedna spala s dvaceti, druhá s dvěma a třetí se třemi stovkami nikomu neubližujeme, což?
Sexu zdar :lol: :kytka:Naděžda
:palec:
  • načítám...
Anonymní
28.4.11 00:02
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Typická lidská vlastnost? :lol: :lol: Jakože ochutnávat jiné maso? :-DJá bych to tak nenazvala…je to spíš o charakteru.

já si spíš myslim, že je to o možnostech.. méně jich mají vždy ty ženy a ti muži co možnost nemají.. méně přitažlivý, méně průbojní.. stydlivý…
Ti hezcí, sebevědomí… berou a ochutnávají co život nabízí..

tudíž bych to formulovala těmi možnostmi né charakterem…
Já měla možností a nevyužila je..spaní, vztah, dokonce 2 nabídky k sňatku. Prostě nechci svý tělo dát jen tak. Je to můj charakter a povaha. Nejsem méně přitažlivá a ani stydlivá..nebo mín průbojná. Nechci aby to vyznělo namyšleně, ale nejsem škaredá. Spíš naopak. :oops: :wink:
pak si dobře vychovaná.. :D beru to.. nemusí to bejt jen možnostma.. asi je to mnohem složitější… někdy může být tak jindy onak..

Vychovaná jsem byla průměrně jako každá holka. Naši nejsou věřící nebo nějak přísní. Ale u mě to je asi fakt povahou :wink:

• Upravit
Anonymní
28.4.11 00:02
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, ze jsem se ctyri roky zivila jako prostitutka, spocitala jsem to asi na neco pres pet set chlapu … hnus, ja vim …
ahoj.. jen dotázek.. neodsuzuji tě.. ;) jak se říká třeba u uklízečeka popelářů… „někdo to dělat musí“
jen mě zajímá tvůj manžel o tom čím ses živila ví?… A co tvoje rodina?… Máš děti.. jak na toto pohlížíš s takovou minulostí? Jak se sama s něčím takovým vůbec dokážeš vyrovnat? A také jaké to je vůbec práce prostitutky.. když za tebou příjde někdo kdo ti „nevoní“ nepřitahuje tě.. jak můžeš provozovat sex s někým kdo není uplně podle tvého gusta?…

Zajima te to? Dobre :-) Tak tedy, manzel o tom vi, provozovala jsem to dokonce soucasne pri nasem vztahu - prvni dva roky o tom nevedel, potom to zjistil a smiril se… delala jsem to jeste cele dva roky, s jeho tichym souhlasem, i kdyz to nenavidel, ale respektoval… az do te doby, nez jsem s manzelem otehotnela, pak jsem toho okamzite nechala.

Rodice, ani nikdo z pribuzenstva o tom nema tuseni. Provozovala jsem to v Anglii.

Jak na to pohlizim zpetne? Budes se divit, ale v dobrem… Zacatky byly strasne, bylo mi na bliti! Chtela jsem toho nekolikrat nechat, ale nikdy bych si nevydelala tolik penez.. Ke chlapovi jsem jela s odporem, nakonec se ukazalo, ze je moc milej, chtel si povidat, byl neznej, a odjizdela jsem od nej se 300 librama v kapse…
Postupem casu jsem si udelala svou klientelu a posledni dva roky jsem ani nikoho noveho nebrala, jen ty sve ozkousene, a musim rict, ze mam opravdu jen dobre vzpominky..

toto je takové tabu téma a já takové lidi ani neznám ale chtěla jsem trošku poodkrýt tu roušku tajemství tak ti moc děkuji za sdílnost ;) 300 liber.. mmm lákavý… :lol:

Vis, v mem okoli si take vsichni mysli, ze „takove lidi neznaji“… netusi, ze znaji… :oops:
Mimochodem, za ty ctyri roky jsem si vydelala na ceske koruny neco kolem dvanacti milionu…

• Upravit
sepi
28.4.11 00:07
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:

toto je takové tabu téma a já takové lidi ani neznám ale chtěla jsem trošku poodkrýt tu roušku tajemství tak ti moc děkuji za sdílnost ;) 300 liber.. mmm lákavý… :lol:
Vis, v mem okoli si take vsichni mysli, ze „takove lidi neznaji“… netusi, ze znaji… :oops:
Mimochodem, za ty ctyri roky jsem si vydelala na ceske koruny neco kolem dvanacti milionu…

Vubec nechci odsuzovat, co jsi delala. Jedina vec, ktera me hodne zarazi je vydrz tvyho muze, ze to snasel…Muj muz by se o me nedokazal v tomhle smyslu delit a myslim, ze tak to ma asi vetsina chlapu. Nas vztah by tohle znicilo.

• Upravit
Anonymní
28.4.11 00:13

Asi 15. Začala jsem v 17ti, teď je mi přes 30. S manželem jsem víc jak deset let. Ze začátku jsem občas zazlobila ale teď už jsem léta hodná.

Za peníze nikdy, se ženou taky nikdy. Byla bych zvědavá ale už se to asi nestane.

• Upravit
8911
28.4.11 00:14
sepi píše:
Anonymní píše:
Wiolla píše:
Anonymní píše: …Já jsem měla spíš na mysli ty náctiletý úlety, že já bych prostě nemohla mít nikoho na jednu noc nebo sex s kamrádem, asi mám v sobě nejaký blok, ale prostě nemůžu a cítila bych se po tom strašně. A každý to má jinak jak píšeš. Byl to jen můj subjektivní názor, jak bych se cítila já.

Nejsi v tom sama, já to měla přesně takto. Sexuálně žít jsem byla schopná až tehdy, když jsem si dovedla představit, že ten dotyčný bude můj partner na celý život a že to má budoucnost.

Asi je to tím, že pro mě je sex (milování) vyšší level vážné známosti. :think: :nevim: :wink: (tedy nikoliv sport ani „zábava“)
Ano! Přesně moje slova :-D :pankac: :pankac: :pankac:
Tak ja myslim, ze to je nejen otazka charakteru…Ja si proste nedokazu predstavit, ze bych s nekym mesice chodila a az pote co bych si byla jista, ze je to ten pravej s nim spala. Sice to zni moc hezky, ale me proste prepadly hormony a ta chut s nim spat byla silnejsi nez rozum. …

No vidíš a my spolu chodili 3 měsíce, než k tomu došlo. :wink:

Podle mě je to otázka charakteru + nátury + výchovy + životních hodnot (životního postoje). Případně i těch možností, ale ty já jsem měla a nevyužila je (nelákalo mě to, bylo mi to „proti srsti“).

• načítám...
Anonymní
28.4.11 00:38
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:

Teda - zajímavý příběh. Být krásná (=mít sebevědomí, jinak bych nemohla), mít tvou hroší kůži a mít svou vybranou klientelu, tak bych těmi penězi asi taky nepohrdla :lol: .
Ale jelikož nemám ani jedno, tak budu asi raději chudá a souložit nadále zadarmo.
Ale každopádně vůbec NIC proti tobě!

Uměla sis vydělat, proč ne :wink: !?

• Upravit
533
28.4.11 00:42
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:
Lamiia píše:
Anonymní píše:

to je nádhera když to vezmu tak, že bychom nemuseli mít hypotéku..že se u toho člověk bůhví jak nenadře.. že za ty prachy by byl krásnej domeček s véééélikou zahrádkou… :mrgreen:
chjo mít na to tu povahu no :lol:
ale mj by toto jak tu bylo zmíněno taky nezkousl.. já bych se s tím též nevyrovnala..
ale je to hezké, že se dájí takto bez nějakého bůhvíjakého umu, inteligence, vzdělání, známostí vidělat hezké peníze na plnohodnotný život..
máte to tak.. zbylo ti z toho něco.. šetřila sis to.. nebo šlo vše do naprůměrného způsobu života jen v té době a teď se živíš vůbec čím.. jak se dá z takového výdělku pak slézt na nějakej uplně obyčejnej plat a obyčejnou nudnou práci?..

• načítám...
Anonymní
28.4.11 01:04
to je nádhera když to vezmu tak, že bychom nemuseli mít hypotéku..že se u toho člověk bůhví jak nenadře.. že za ty prachy by byl krásnej domeček s véééélikou zahrádkou… :mrgreen:
chjo mít na to tu povahu no :lol:
ale mj by toto jak tu bylo zmíněno taky nezkousl.. já bych se s tím též nevyrovnala..
ale je to hezké, že se dájí takto bez nějakého bůhvíjakého umu, inteligence, vzdělání, známostí vidělat hezké peníze na plnohodnotný život..
máte to tak.. zbylo ti z toho něco.. šetřila sis to.. nebo šlo vše do naprůměrného způsobu života jen v té době a teď se živíš vůbec čím.. jak se dá z takového výdělku pak slézt na nějakej uplně obyčejnej plat a obyčejnou nudnou práci?..

Tak od te doby jsem doma s detma (mladsi se nedavno narodilo a chceme jeste treti). Co budu pak delat nevim, na to je zatim cas..
Manzel vydelava dost, aby nas vsechny uzivil.
A penizky mam schovany, dobre ulozeny, nemusim na ne sahat.
Moje rodina v Cesku nezije nijak nad pomery, obcas bych jim i rada pomohla, mama ma nuzne bydleni, sestra ma velkou hypoteku na dum, pritom pro me by byla malickost jim ho cely z fleku doplatit, ale nemuzu, divili by se, odkud mam penize…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová