Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
28.4.11 17:36
lubenka píše:
Katka86 píše:
Jednou jsem četla nějaký článek o různých praktikách co někteří chlapi vyžadují po děvkách.Jeden si zval prostitutku k sobě na chalupu a tam ona jen obutá v nekonečně vysokých podpatcích stahovala králíka(zabitého) z kůže a když byla u tlapek tak při tom vždycky vyvrcholil 8-o 8-o 8-o :poblion: :poblion: Za tuto akcičku ji dával 7 tis..Prý měl králikarnu pomalu větší než barak :lol: :lol: :lol:
To mě poser… fuj!!!!

katce bych to neříkala dvakrát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
533
28.4.11 17:37

btw: musím říct, že jsem si se svými 15 zářezy připadala opravdu jakoby.. uhm.. hodně akční.. vůbec se svými zkušenostmi a tak.. mno co to tak sleduju tak si připadám jako pěknej lůzr :lol:
tedy v podstatě taky charakterní děvče, které si vybíralo..které mělo rádo sex a velmi ale v mezích normy mno…
tak vám děkuji i za toto sebepoznání a vůbec za tyto diskuze, kde člověk zjistí tak nějak oficiálně jak to v tej společnosti vůbec chodí..

Jinak bych byla ráda, kdyby začla poddiskuze o tom kolik měli vaši partněři žen a jak se na to díváte… jestli vůbec ta čísla víte, nebo chcete vědět…
moc děkuji…
Jinak ten můj jich měl tedy 7.. žádné trojky.. žádné muže :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :-D

• načítám...
1435
28.4.11 17:48

dnes jme se o tom s mužem bavily.Tak počítal 9 sex.partnerek,z toho jednou troka s kamarádem a nějakou … .Docela jsme se nasmáli když vzpomínal která na co byla. :mrgreen:

• načítám...
1032
28.4.11 18:00

Můj je můj první a doufám poslední.Jemu je 38 let a já jsem jeho zhruba 40. a taky doufá že poslední.No jsme spolu už 8 let a máme půlroční holčičku,tak snad to vydrží.On si do 30 jen užíval,prej čekal na tu pravou,na mě.No když mi před x lety řekl,kolik jich měl,tak jsem teda odvázaná moc nebyla,aspoň je vybouřenej :lol:

• načítám...
48576
28.4.11 18:01

Já myslím že jsem byla tak stá :lol: ,ale nikdy nic nepřiznal ,tak těžko říci

• načítám...
36544
28.4.11 18:03

počítám že jsem tak 50tá :mrgreen: :think:

Jinak teda manželovi je 20, a je aktivní prý od 13ti :nevim: Trojky u něj prý proběhly.. :nevim:

A doufám, že jsem poslední :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.04.11 v 18:15

• načítám...
2785
28.4.11 18:06

Já jsem se ho na to neptala,ale asi míň než já :lol: ,jen vím, že žádná trojka neproběhla :-)

• načítám...
46867
28.4.11 18:07

Ja jsem 6ta a doufam, ze posledni :mrgreen:

• načítám...
466
28.4.11 18:10

No mě řekl přítel, že měl 4 ženy (ale myslím, že to bylo víc, protože se jednou zmínil, že si občas i zaplatil). Poprvé prý až v osmnácti, což mne docela překvapilo, teď mu bude 40 a přede mnou měl desetiletý vztah.
Když tak na něj někdy koukám, jak ho slečny obletují, tak se mi tomu ani nechce věřit, že by jich bylo tak málo. Prý z nedostatku času :-)

• načítám...
533
28.4.11 18:16

to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala :lol:
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky :mrgreen:
mít ten typ co si nepamatuje celá jména ba co ani křestní jméno těch se kterými spal bych se asi ani vidlema nedotkla.. může vůbec někdo takový cítit k ženám nějakou úctu když je střídá jak fusekle?..
Ubijte mě zas :mrgreen: Jen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..

• načítám...
36544
28.4.11 18:20
Lamiia píše:
to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala :lol:
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky :mrgreen:
mít ten typ co si nepamatuje celá jména ba co ani křestní jméno těch se kterými spal bych se asi ani vidlema nedotkla.. může vůbec někdo takový cítit k ženám nějakou úctu když je střídá jak fusekle?..
Ubijte mě zas :mrgreen: Jen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..

to já teda u lidí na minulost nehledím :nevim: Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj… :wink:

• načítám...
2785
28.4.11 18:32
Monny89 píše:
Lamiia píše:
Ubijte mě zas :mrgreen: Jen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..
to já teda u lidí na minulost nehledím :nevim: Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj… :wink:

Přesně tak to co bylo před naším vztahem je minulost a neřešim to.Je mi jedno i kdyby měl ženských 500 :lol:
Hlavně že je ted věrnej..to mě zajímá.

• načítám...
48576
28.4.11 18:41

a mě je taky jedno i kdybych jich měl tisíc.Aspon je vyškolenej a všechno umí a je mi jedno jestli má někdo 100 partneru a nebo 20.Když je člověk svobodnej at si dělá co chce.Já třeba svobodná ani nikdy nebyla :lol:

• načítám...
2785
28.4.11 18:44
Lamiia píše:

Tebe děsí čísla 50-100 žen jo? :lol:
Tvuj chlap jich měl třeba jen 5,ale mezi nima mohla být nějaká,co měla těch chlapů v posteli třeba 1000 - s tim by jsi se smířila?

• načítám...
36544
28.4.11 18:45
Daniella82 píše:
Monny89 píše:
Lamiia píše:
to já teda u lidí na minulost nehledím :nevim: Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj… :wink:
Přesně tak to co bylo před naším vztahem je minulost a neřešim to.Je mi jedno i kdyby měl ženských 500 :lol:
Hlavně že je ted věrnej..to mě zajímá.

tak tak… :palec: No ne, jako co mi je do jeho minulosti.. a jemu do mojí… nesoudím lidi podle toho jakou mají minulost, ale jací jsou teď..... :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová