Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lubenka píše:Katka86 píše:To mě poser… fuj!!!!
Jednou jsem četla nějaký článek o různých praktikách co někteří chlapi vyžadují po děvkách.Jeden si zval prostitutku k sobě na chalupu a tam ona jen obutá v nekonečně vysokých podpatcích stahovala králíka(zabitého) z kůže a když byla u tlapek tak při tom vždycky vyvrcholil![]()
![]()
![]()
![]()
Za tuto akcičku ji dával 7 tis..Prý měl králikarnu pomalu větší než barak
![]()
![]()
katce bych to neříkala dvakrát
![]()
btw: musím říct, že jsem si se svými 15 zářezy připadala opravdu jakoby.. uhm.. hodně akční.. vůbec se svými zkušenostmi a tak.. mno co to tak sleduju tak si připadám jako pěknej lůzr ![]()
tedy v podstatě taky charakterní děvče, které si vybíralo..které mělo rádo sex a velmi ale v mezích normy mno…
tak vám děkuji i za toto sebepoznání a vůbec za tyto diskuze, kde člověk zjistí tak nějak oficiálně jak to v tej společnosti vůbec chodí..
Jinak bych byla ráda, kdyby začla poddiskuze o tom kolik měli vaši partněři žen a jak se na to díváte… jestli vůbec ta čísla víte, nebo chcete vědět…
moc děkuji…
Jinak ten můj jich měl tedy 7.. žádné trojky.. žádné muže
![]()
dnes jme se o tom s mužem bavily.Tak počítal 9 sex.partnerek,z toho jednou troka s kamarádem a nějakou … .Docela jsme se nasmáli když vzpomínal která na co byla. ![]()
Můj je můj první a doufám poslední.Jemu je 38 let a já jsem jeho zhruba 40. a taky doufá že poslední.No jsme spolu už 8 let a máme půlroční holčičku,tak snad to vydrží.On si do 30 jen užíval,prej čekal na tu pravou,na mě.No když mi před x lety řekl,kolik jich měl,tak jsem teda odvázaná moc nebyla,aspoň je vybouřenej ![]()
Já myslím že jsem byla tak stá
,ale nikdy nic nepřiznal ,tak těžko říci
počítám že jsem tak 50tá
![]()
Jinak teda manželovi je 20, a je aktivní prý od 13ti
Trojky u něj prý proběhly.. ![]()
A doufám, že jsem poslední ![]()
Příspěvek upraven 28.04.11 v 18:15
Já jsem se ho na to neptala,ale asi míň než já
,jen vím, že žádná trojka neproběhla ![]()
No mě řekl přítel, že měl 4 ženy (ale myslím, že to bylo víc, protože se jednou zmínil, že si občas i zaplatil). Poprvé prý až v osmnácti, což mne docela překvapilo, teď mu bude 40 a přede mnou měl desetiletý vztah.
Když tak na něj někdy koukám, jak ho slečny obletují, tak se mi tomu ani nechce věřit, že by jich bylo tak málo. Prý z nedostatku času ![]()
to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala ![]()
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky ![]()
mít ten typ co si nepamatuje celá jména ba co ani křestní jméno těch se kterými spal bych se asi ani vidlema nedotkla.. může vůbec někdo takový cítit k ženám nějakou úctu když je střídá jak fusekle?..
Ubijte mě zas
Jen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..
Lamiia píše:
to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky
mít ten typ co si nepamatuje celá jména ba co ani křestní jméno těch se kterými spal bych se asi ani vidlema nedotkla.. může vůbec někdo takový cítit k ženám nějakou úctu když je střídá jak fusekle?..
Ubijte mě zasJen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..
to já teda u lidí na minulost nehledím
Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj… ![]()
Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
Můj jich měl sedm páč díky bohu měl 4 dlouhodobé vztahy a mimo ně spal jen se dvěma.. ve vztazích je věrnej.. s jeho ex si velmi dobře rozumím, poslední rok se z nás díky tomu, že se stala taky maminou stávají snad nej kámošky
Ubijte mě zasJen mě zajímá váš náhled. já nemůžu posoudit páč sedm je u mých partnerů nejvyšší číslo.. to jací sou či nejsou proutníci pro mě hrálo velikou roli..
Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj…
Přesně tak to co bylo před naším vztahem je minulost a neřešim to.Je mi jedno i kdyby měl ženských 500 ![]()
Hlavně že je ted věrnej..to mě zajímá.
a mě je taky jedno i kdybych jich měl tisíc.Aspon je vyškolenej a všechno umí a je mi jedno jestli má někdo 100 partneru a nebo 20.Když je člověk svobodnej at si dělá co chce.Já třeba svobodná ani nikdy nebyla ![]()
Lamiia píše:
Tebe děsí čísla 50-100 žen jo? ![]()
Tvuj chlap jich měl třeba jen 5,ale mezi nima mohla být nějaká,co měla těch chlapů v posteli třeba 1000 - s tim by jsi se smířila?
Daniella82 píše:Monny89 píše:Přesně tak to co bylo před naším vztahem je minulost a neřešim to.Je mi jedno i kdyby měl ženských 500Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj…
Hlavně že je ted věrnej..to mě zajímá.
tak tak…
No ne, jako co mi je do jeho minulosti.. a jemu do mojí… nesoudím lidi podle toho jakou mají minulost, ale jací jsou teď..... ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat