Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
733
29.5.14 10:57
@rokris píše:
Ano, taky nechápu.

A vám se nikdy nestalo, že jste měli třeba někoho rádi, psali jste si, jak vám chybí někoho mít, občas kafe, pak se to jednou zvrtlo, ale dotyčná osoba řekla, že vztah nechce? A když se vám to stane třeba 3×, tak jste nasní na celej svět, ale už s tím nic neuděláte. Není to případ všech, že se ke svýmu číslu dostali nevinně, ale kdo takovou svirnu poznal se teď právem cítí dotčeny titulem od vás

• načítám...
rokris
29.5.14 11:06
@zorkaV píše:
A vám se nikdy nestalo, že jste měli třeba někoho rádi, psali jste si, jak vám chybí někoho mít, občas kafe, pak se to jednou zvrtlo, ale dotyčná osoba řekla, že vztah nechce? A když se vám to stane třeba 3×, tak jste nasní na celej svět, ale už s tím nic neuděláte. Není to případ všech, že se ke svýmu číslu dostali nevinně, ale kdo takovou svirnu poznal se teď právem cítí dotčeny titulem od vás

To souhlasím. Já jsem ovšem daný titul nepoužila. Jen jsem napsala, že to taky nechápu. Ten počet partnerů. To bych prostě nestihla. :kytka:

• Upravit
1
29.5.14 11:08

Tak ja jich mela dost nez jsem se usadila :mrgreen:

• načítám...
23847
29.5.14 11:18
@zorkaV píše:
A vám se nikdy nestalo, že jste měli třeba někoho rádi, psali jste si, jak vám chybí někoho mít, občas kafe, pak se to jednou zvrtlo, ale dotyčná osoba řekla, že vztah nechce? A když se vám to stane třeba 3×, tak jste nasní na celej svět, ale už s tím nic neuděláte. Není to případ všech, že se ke svýmu číslu dostali nevinně, ale kdo takovou svirnu poznal se teď právem cítí dotčeny titulem od vás

No však píšou dvakrát třikrát to chápu, ale dvacetkrát? 8o

• načítám...
733
29.5.14 11:24
@Gina108 píše:
No však píšou dvakrát třikrát to chápu, ale dvacetkrát? 8o

Tak bohužel to ve finálním skóre nepomůže

• načítám...
20916
29.5.14 13:38

Zdravím,

vzhledem k tomu, že na posledních stránách se diskuze stočila k hádkám a urážkám, diskuzi uzamykám.

Maruška

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová