Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
733
29.5.14 04:29

Tady taková divočina a já to nestihla. Nojono, mozek na mateřský. Radši jsem byla s manželem v posteli, já barbar :zed: :-D

• načítám...
MarkétkaBeruška
29.5.14 06:06
@simona.b. píše: :-) když jsem byla na koleji, rekonstruovali ubytování pro holky ze sportovního gymplu (samé lesbičky - fotbalistky), tak je přehodili na chvilku k nám na patro. No holky, kdo nezažil nepochopí - s kamarádkou jsme si kryly záda i ve sprše, holky byly horší, než nadržená věznice chlapů :-)

chápu :hug: :hug: :hug:

• Upravit
MarkétkaBeruška
29.5.14 06:14

Tady se teda děly věci a já spala, sakra, dočítám, dočítám, ale kdyby mi nějaká hodná dušička dokázala v kostce říct co se stalo, budu ráda, nebo jen další troll typu Apolena22? :mavam:

• Upravit
733
29.5.14 06:27
@MarkétkaBeruška píše:
Tady se teda děly věci a já spala, sakra, dočítám, dočítám, ale kdyby mi nějaká hodná dušička dokázala v kostce říct co se stalo, budu ráda, nebo jen další troll typu Apolena22? :mavam:
:pankac: vidím to na nudici se stvoření s komplexy, který chtělo být důležitý, ale vytočilo maximálně samo sebe. Taky jsem se málem rozbrecela, že jsem o to přišla :D
  • načítám...
MarkétkaBeruška
29.5.14 06:39
@zorkaV píše: :pankac: vidím to na nudici se stvoření s komplexy, který chtělo být důležitý, ale vytočilo maximálně samo sebe. Taky jsem se málem rozbrecela, že jsem o to přišla :D
:mrgreen: :zed: díky :pankac:
  • Upravit
30194
29.5.14 07:19
@MarkétkaBeruška píše: :mrgreen: :zed: díky :pankac:

Co jste tu prováděly? 8o Že já na to pivko chodil.. :mrgreen:

• načítám...
sissi79
29.5.14 07:29
@Honza 12 píše:
Co jste tu prováděly? 8o Že já na to pivko chodil.. :mrgreen:

My nic :andel:

• Upravit
sissi79
29.5.14 07:42

Troll jak vyšitej od duševně nemocnýho člověka 8)

• Upravit
Anonymní
29.5.14 08:02

Je mi skoro 29, prvni sex v 17, od 23 staly partner (nyni manzel). Takze za sest let celkove 2, i s manzelem tedy 3, z toho jedna nocovka (trojka s moji kamradkou a jejim pritelem :oops: :D ). Moznosti bylo vic, ale bud jsem v te dobe byla zadana (s mou prvni laskou jsem chodila dlouho) nebo jsem proste nechtela. :P

• Upravit
2841
29.5.14 08:30
@Honza 12 píše:
Co jste tu prováděly? 8o Že já na to pivko chodil.. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
2841
29.5.14 08:31
@zorkaV píše: :pankac: vidím to na nudici se stvoření s komplexy, který chtělo být důležitý, ale vytočilo maximálně samo sebe. Taky jsem se málem rozbrecela, že jsem o to přišla :D
:mrgreen:
  • načítám...
sissi79
29.5.14 09:46

Uživatelka grep byla zablokovaná 8) snad bude už klid ;)

• Upravit
sissi79
29.5.14 09:46

Uživatelka grep byla zablokovaná 8) snad bude už klid ;)

• Upravit
7538
29.5.14 09:51

@sissi79 on se najde nekdo dalsi :D

• načítám...
rokris
29.5.14 09:56
@SiriusGG píše:
Neuvěřitelný. Tolik „matraček“ by jsem tu fakt nečekal. Kolem pěti sex. partnerů to ještě chápu, ale čísla nad dvacet to už je fakt extrém… :poblion:

Ano, taky nechápu.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová