Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Raději taky anonymně, sice to není taková „hrůza“
, mám jich devět, z toho asi čtyři byly nocovky … tři dlouhodobý vztahy, dva krátkodobý …
Ahojky,
anonymně nemusím. Nestydím se za to.
Je mi 22. Se sexem jsem začala v 18 a měla jsem cca 12 chlapů ![]()
Měla jsem trochu divočejší období asi dva roky, asi si tím každej musí projít.
Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.
Ahoj tak já mám od svých 19 na kontě jen 2 ted je mi 27 ale fakt je ze nejsem žádná krasavice:) a pro chlapy jsem byla vždy spis kamarádka
Takže taky raději anonmně, mám tu blízké příbuzenstvo ![]()
Takže je mi 19let a měla jsem 11sexuálních partnerů. ![]()
Od svých 16let jsem se svým současným přítelem a máme dítě (otěhotněla jsem přes prášky, asi moooc divoké sperma
). Takže během roku jsem toho stihla sakra dost
![]()
Tak ja bez anonymu
mela jsem tri sexualni partnery,s tim tretim uz jsem 7 let,je mi 25 ![]()
4…dvě „nocovky“, dva dlouhodobý vztahy…jo a začala jsem až v 18. Do té doby všechno kromě styku
![]()
podobně…já jsem taky v 99% skončila jako kamarádka nebo jenom jako takový výpomoc ![]()
Ale byla to i moje chyba, že jsem to dopustila
Já jsem asi na 20
z toho většina byly jen občasné ,,nocovky,, 3 z toho jsem milovala(miluji) a jeden je aktuálně aktuální ![]()
Tak já klidně neanonymně ![]()
Je mi 25 a od 16-ti let mám jen jednoho a toho samého - a spokojenost veliká
![]()
Tak ja jsem zacala se sexem v necelych 16ti,vztahu jsem mela hodne,ale ne kazdej vztah byl i o sexu ![]()
Anonymní píše:
Takže taky raději anonmně, mám tu blízké příbuzenstvoTakže je mi 19let a měla jsem 11sexuálních partnerů.
Od svých 16let jsem se svým současným přítelem a máme dítě (otěhotněla jsem přes prášky, asi moooc divoké sperma). Takže během roku jsem toho stihla sakra dost
![]()
Otěhotněla přes prášky?
A nebrala jsi u toho třeba ATB nebo nezvracela, neměla průjem?
Tohle je noční můra všech mladejch holek
ahoj, nemusela by som anonymne, ale chcem si to tiez uz raz vyskusat ![]()
myslim, ze dokopy som mala chlapov (ak ratam cisto len vaginalny sex) sedem.
o panenstvo som prisla v 17tich s dlhodobym partnerom (2 roky sme boli spolu) potom som mala divoke obdobie (grupaky a podobne) a v od 19tky som so svojim manzelom. dufam, ze to cislo uz neporastie, som spokojna ![]()
hmm, mohla by si sa opytat, ze kolko chlapov a zien ste mali v posteli, to by sme sa mozno dozvedeli zaujimave veci! ![]()
Anonymní píše:
ahoj, nemusela by som anonymne, ale chcem si to tiez uz raz vyskusat![]()
myslim, ze dokopy som mala chlapov (ak ratam cisto len vaginalny sex) sedem.
o panenstvo som prisla v 17tich s dlhodobym partnerom (2 roky sme boli spolu) potom som mala divoke obdobie (grupaky a podobne) a v od 19tky som so svojim manzelom. dufam, ze to cislo uz neporastie, som spokojna
hmm, mohla by si sa opytat, ze kolko chlapov a zien ste mali v posteli, to by sme sa mozno dozvedeli zaujimave veci!
Tak nějak
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj.Píši raději anonymně.Zajímalo by mě kolik vám je a kolik jste vystřídaly v posteli chlapů?

Já od svých 17,5 let spím s tím jedním a samím.
a na svém kontě jich mám přesně 20 , ani nevím jak jsem to nasbírala
Tak se pochlubte . klidně taky anonymně