Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
piopo píše:
Já docela věřím tomu, že jsme částečně predisponování genetikou, popř výchovou k tomu, jestli budeme promiskuitní nebo ne.
A když to někomu vyhovuje, co by ne.
moje řeč…
Anonymní píše:Anonymní píše:neuvěřitelnéAnonymní píše:Jo, a teď mi je 21
tak já raději anonymně…![]()
![]()
Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
Jinak jsem měla chlapů hodněV soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200![]()
![]()
S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200
![]()
![]()
![]()
proč neuvěřitelné ? pochopitelné. je to práce. já tomu rozumím. Dělal jsem dlouho striptérku a občas ,když se vyskytl dlouhodobější vydržovač
šla jsem do toho.
Anonymní píše:Anonymní píše:neuvěřitelnéAnonymní píše:Jo, a teď mi je 21
![]()
„Pracovně“ přes 200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale pyšná za to samozřejmě nejsem ![]()
eManzelkaAmama píše:piopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.
taky jsem chrápala s jinejma když jsem měla kluka, ale byla jsem v pubertě a nějak to neřešila(15-17 let).a za kurvu se těd nepavažuji.Zakladatelka
eManzelkaAmama píše:Daniella82 píše:A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_oeManzelkaAmama píše:No tak Ty máš dost,se musim smátpiopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.
Ale to k tomu patří. Objevujeme možnosti světa, svého těla a mužského těla.
A když jsme mladí, tak máme i víc příležitostí s těmi muži. Než když je ženská pak doma s mimčem a je ráda, že je ráda.
eManzelkaAmama píše:Daniella82 píše:A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_oeManzelkaAmama píše:No tak Ty máš dost,se musim smátpiopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem
Nikde jsem nepsala,že jsi ho užívala JEN sexem
Ted je mi 29.
Těch tvých 20 by pro někoho taky mohlo být moc a mohl by si myslet,že jsi kurvička
Každý to vnímá jinak ![]()
Už 7 let jsem s jedNym- manželem
Predtim to bylo ke 30 chlapum- 3 vztahy
Poprvé to bylo před 18 narozkami , s mužem jsem od 24 let
A kolik zen vám prošlo posteli? ![]()
Holky,
ty to vidis tak,ze nedelala nic jineho nez se spala s hclapa jak na bezicim pase… kazdej si to uziva jinak.. nekdo zabavou jiny zase treba chovanim mazlicku apod.. ja bych radeji nikoho neodsuzovala… a pokud se ti na tom neco nelibi tak se k tomu vubec vyjadrovat nemusis… padla jedna otazka,tak jste mohli cekat,ze se tu nekdo objevi a hned nemusis cloveka osocovat,ze je to pro tebe kurva… jenom kvuli tomu,ze si uzivala po svem a ne podle spolecenskych norem a pozadavku… a podle tvych predstav…
Anonymní píše:piopo píše:chlapy to tak berou normálně… ale když to tak bere ženská tak je hned kurva…Anonymní píše:Díky. Je hezké slyšet, že nejsem divná, když se na sex dokážu dívat jenom jako na mechanickou a biologickou věc, uspokojení bio potřeb a né na citově zainteresovaný aktpiopo píše:Ano, byla to tenkrát pouze profeseAnonymní píše:A sex tě pořád baví? nepřipadá ti to jenom tam a zpátky?Anonymní píše:Jo, a teď mi je 21
![]()
„Pracovně“ přes 200![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nelíbí se mi dnešní doba, jak jsou lidi posměvavý a nemají špetku pochopení… Hned v každé vidí kurvy, ale neví okolnosti!!
Jo, to znám. Byl člověk, kterej se nezdráhal to hnedka na mě vytáhnout, že jsem nějaká kurva.
Ale byl ubohej v tom, protože to dycky vytáhl v situaci, když jemu jsem dát nechtěla
Tak mi řekl a tem dvanácti jsi čubku dělala co
no konec prostě
ka-tka píše:
Už 7 let jsem s jedNym- manželemPredtim to bylo ke 30 chlapum- 3 vztahy
A kolik zen vám prošlo posteli?
dobrá otázka - žen jsem měla asi 30
![]()
Daniella82 píše:eManzelkaAmama píše:Nikde jsem nepsala,že jsi ho užívala JEN sexemDaniella82 píše:A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_oeManzelkaAmama píše:No tak Ty máš dost,se musim smátpiopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.Ted je mi 29.
Těch tvých 20 by pro někoho taky mohlo být moc a mohl by si myslet,že jsi kurvičkaKaždý to vnímá jinak
Mě je taky 29. No jasně, pokuď to tak někdo bere - prosím, já si totiž myslím, že i těch mých 20 je moc a docela se za to stydím..
ka-tka píše:
2 ![]()
se nezdám , ale na kolejích byl velmi promiskujitní život
Anonym nemusím, manžel to ví, sice to musel chudák dlouho trávit, ale zvládl to.
Takže zatím co já jsem jeho první jediná (snad - na 99,99% tomu věřím!) mě by zřejmě prsty na končetinách nestačily
DO DOBY NEŽ JSEM HO POZNALA!!! od té doby jsem věrná jako psík, neb ho prostě miluju a svý už si užila ![]()
Evelline píše:ka-tka píše:2
U mě 3, ale vždycky to byla trojka nebo čtyřka. Takže né sólo.
Evelline píše:žen taky dvě.ka-tka píše:2
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat