Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
27.4.11 19:45

Začínala jsem se sexem 18-ti letech, měla 3 partnery,čtvrtýho partnera jsem si v 19-ti letech po krátké známosti vzala.Byla jsem těhotná.
A výsledek?Za 21 let manželství je to pořád jen ten jediný,neměnný a nikdy už jiný nebyl. :lol:

• Upravit
Anonymní
27.4.11 19:46

Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)

• Upravit
1372
27.4.11 19:46

Ahoj, je mi 26 a měla jsem a pořád mám toho jednoho, doufám, že to bude napořád. :-D

• načítám...
29436
27.4.11 19:47

Hm, tak já teda byla pěkně divoká. :oops: Bude mi 24, od 18 let partnerů rozhodně hodně přes 20 (to jsem po té dvacítce přestala počítat). Pak mě to po té dvacítce nějak konečně opustilo a po konci těhle postelových dýchánků jsem se pro jistotu nechávala testovat. A jsem sexuálně nabažené až na půdu (a že to nikdy za moc nestálo). Teď mám úžasného partnera a je to ten nejlepší. :-D

Příspěvek upraven 27.04.11 v 19:48

• načítám...
Anonymní
27.4.11 19:47

mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:

• Upravit
3999
27.4.11 19:48

Já jsem na čísle 2 a snad už to tak zůstane. Ale nejraději si říkám, že tenhle je první :wink: před tím byl jen jeden a to nestálo za řeč, bylo to kraťoučké. Tak už pět a půl roku válčím s tím „druhým“, který je ovšem absolutní jednička ve všem :wink: A je mi téměř 26.

• načítám...
3336

Také se klidně přidám - je mi 21 a od 16 mám jen jednoho… Dnes už manžela a jsem naprosto spokojená… :hug:

• načítám...
Anonymní
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)

tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi :-)

• Upravit
29436
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:

Žádné, protože si to nepamatují. :mrgreen:

• načítám...
1987
27.4.11 19:51

odpanil mě můj přítel v 16, jsme spolu 11 let a máme 2 děti.....takže jen jeden :srdce: 8-)

• načítám...
30309
27.4.11 19:54

Doost dobry dotaz 8-)
Je mi za chvili 34 a mela jsem sexualni pomer pokazde jen s manzelem.Predtim slo o ex,nyni o soucasneho :-P
Takze,sumasumarum,DVA :oops:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 19:56
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)
tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi :-)

Tak tomuhle buď ani věřit nemůžu a sice se nechci nikoho dotknout - nebo je někdu ku..a

• Upravit
30309
piopo píše:
Ahojky,
anonymně nemusím. Nestydím se za to.
Je mi 22. Se sexem jsem začala v 18 a měla jsem cca 12 chlapů :-)
Měla jsem trochu divočejší období asi dva roky, asi si tím každej musí projít.
Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.

Ne.Neni
Ja se poucila a svym dceram vrele doporucim ‚chodit s vicero‘.Nechci,aby sly v mych slepejich :think:

• načítám...
Anonymní

Tak já raději anonymně,tohle nemusí každej vědět.
Je mi 29 a sexuálních partnerů něco okolo 50ti-přesné číslo nevím :oops:
Měla jsem hodně bouřlivé mládí :mrgreen:

• Upravit
27.4.11 19:58

No..
Dlouhodobé vztahy jsem měla 2 - můj muž, se kterým jsem už 6 let, pak jeden rok.
Krátkodobé vztahy byly taky, takových 8 určitě..
A pak byly „jednorázové“ :/ :oops: trochu se stydím, ale k životu to patří. I když jen dvakrát jsem spala s klukem co jsem viděla poprvé - a jednou se z toho vyklubal vztah na čtvrt roku.
Takže takových 17 si vybavuju :D

Dala bych anonym, ale vždyť je to jedno.

Příspěvek upraven 06.12.11 v 14:38

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová