Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju ![]()
Ahoj, je mi 26 a měla jsem a pořád mám toho jednoho, doufám, že to bude napořád. ![]()
Hm, tak já teda byla pěkně divoká.
Bude mi 24, od 18 let partnerů rozhodně hodně přes 20 (to jsem po té dvacítce přestala počítat). Pak mě to po té dvacítce nějak konečně opustilo a po konci těhle postelových dýchánků jsem se pro jistotu nechávala testovat. A jsem sexuálně nabažené až na půdu (a že to nikdy za moc nestálo). Teď mám úžasného partnera a je to ten nejlepší. ![]()
Příspěvek upraven 27.04.11 v 19:48
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… ![]()
Já jsem na čísle 2 a snad už to tak zůstane. Ale nejraději si říkám, že tenhle je první
před tím byl jen jeden a to nestálo za řeč, bylo to kraťoučké. Tak už pět a půl roku válčím s tím „druhým“, který je ovšem absolutní jednička ve všem
A je mi téměř 26.
Také se klidně přidám - je mi 21 a od 16 mám jen jednoho… Dnes už manžela a jsem naprosto spokojená… ![]()
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju
tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi ![]()
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…
Žádné, protože si to nepamatují. ![]()
odpanil mě můj přítel v 16, jsme spolu 11 let a máme 2 děti.....takže jen jeden
![]()
Doost dobry dotaz ![]()
Je mi za chvili 34 a mela jsem sexualni pomer pokazde jen s manzelem.Predtim slo o ex,nyni o soucasneho ![]()
Takze,sumasumarum,DVA ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju
Tak tomuhle buď ani věřit nemůžu a sice se nechci nikoho dotknout - nebo je někdu ku..a
piopo píše:
Ahojky,
anonymně nemusím. Nestydím se za to.
Je mi 22. Se sexem jsem začala v 18 a měla jsem cca 12 chlapů
Měla jsem trochu divočejší období asi dva roky, asi si tím každej musí projít.
Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.
Ne.Neni
Ja se poucila a svym dceram vrele doporucim ‚chodit s vicero‘.Nechci,aby sly v mych slepejich ![]()
Tak já raději anonymně,tohle nemusí každej vědět.
Je mi 29 a sexuálních partnerů něco okolo 50ti-přesné číslo nevím ![]()
Měla jsem hodně bouřlivé mládí ![]()
No..
Dlouhodobé vztahy jsem měla 2 - můj muž, se kterým jsem už 6 let, pak jeden rok.
Krátkodobé vztahy byly taky, takových 8 určitě..
A pak byly „jednorázové“ :/
trochu se stydím, ale k životu to patří. I když jen dvakrát jsem spala s klukem co jsem viděla poprvé - a jednou se z toho vyklubal vztah na čtvrt roku.
Takže takových 17 si vybavuju ![]()
Dala bych anonym, ale vždyť je to jedno.
Příspěvek upraven 06.12.11 v 14:38
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Začínala jsem se sexem 18-ti letech, měla 3 partnery,čtvrtýho partnera jsem si v 19-ti letech po krátké známosti vzala.Byla jsem těhotná.
A výsledek?Za 21 let manželství je to pořád jen ten jediný,neměnný a nikdy už jiný nebyl.