Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
27.4.11 20:42
gabi.design píše:
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:
Žádné, protože si to nepamatují. :mrgreen:

Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?

Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cením :mrgreen:

• načítám...
12978
27.4.11 20:44

Je mi 32..styk mám od 16..
Partnerů 17..partnerek 0.. ..ale diskuze nabírá formu soutěže..smutný.. :roll: :cry:

• načítám...
1435
27.4.11 20:44

:mrgreen: je mi 34 let,sex od 16ti,2 manželství.Sexualních partnerů cca 16 :oops:
dlouhodobé vztahy 4,ženy -0 :-(
nestydím se za svá nevybouřená léta :palec: mám co srovnávat :pankac: a na co vzpomínat :roll:

• načítám...
2785
27.4.11 20:46
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo… :mrgreen:

Kamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání :roll:

Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.

• načítám...
14598

Tak já sex. žiju od 17 let. Je mi 33.

v posteli jsem měla cca 15 chlapů. Něco krátké vztahy, něco jen nocovky.....

A když se tu zmiňují ženy, v posteli jsem měla 3 z toho jednou to bylo ve 3 a to s mým tehdy ještě manželem :D

Přiznám se,ž e holku bych znova zkusila, ale néééniii :nevim:

• načítám...
3000

Tak mě je 34,můj chlap je mým 11 a snad i posledním,už jsem se vybouřila :lol: a to jsem si vždy říkala,jaká jsem divoška.Prd břídil na rozdíl od vás :mrgreen: .Ženskou žádnou. :mavam:

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:47

je mi 25 a měla jsem ehm 33 chlapů

• Upravit
6555
Lizbeth píše:
Je mi 32..styk mám od 16..
Partnerů 17..partnerek 0.. ..ale diskuze nabírá formu soutěže..smutný.. :roll: :cry:

Mě se teda nezdá, že by tu někdo soutěžil :think:

• načítám...
9868

Mě je 32 a teda spočítat to, hm, tak to nedám. Teda počítám s tím, že se nemyslí postel jako postel, protože někteří v posteli vůbec nebyli :mrgreen:
Byla jsem celkem divoká, ale nestydím se za to. Vyzkoušela jsem si, co mě lákalo, byl to vždy sex bezpečný.

Jinak takový ty dlouhodobý vztahy na více let - to jsem byla se 3 více než půl roku a se 4 více než 2 roky. Se současným manželem jsem 4 roky a už „sekám latinu“, vyřádila jsem se už dost ;-)

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:48

Asi budu za exotku :-D ale raději anonymně.

Je mi přes 30 a mám stále jednoho sexuálního partnera. Je jím můj manžel a jsem s ním už 12 let :lol: 8-o

• Upravit
20662
27.4.11 20:49
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:

Kamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání :roll:

Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne? :lol: :lol: Nic ve zlém.
  • načítám...
Anonymní
27.4.11 20:51
Katka86 píše:
Daniella82 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gabi.design píše:
Anonymní píše:

Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne? :lol: :lol: Nic ve zlém.

Tak prostě má velké srdce :lol:

• Upravit
Anonymní

No tak to budu úplně za exotku. Já měla 2 chlapi a 0 ženských. Nicméně po přečtení diskuze mám pocit méněcennosti :think:

• Upravit
14047

no tak já jsem na čísle 4, je mi 30

• načítám...
10848
piopo píše:Mě by spíš zajímalo, jestli vám přijde zdravé se třeba ve 13-ti letech s někým seznamit a být jenom s ním, znát jenom jeho a pak se vzít a mít děti. Je to případ mojí sestřenky.

proč ne, taky máme takový pár v rodině. Ti už jsou ovšem dál- děti mají a klape jim to.
Vlastně takových párů máme sposutu v předchozích generacích - tam to bylo hodně časté, když byli z jedné dědiny, že se znali od mala, a i si na sebe mysleli už od časné puberty. Vydrželo to doposud všem.

k otázce- jsem už cca patnáct let se svým mužem a je můj jediný.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová