Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27.4.11 20:05
piopo píše:
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme

Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:07

4. Posledni je muj manzel, jsme spolu 13 let. Nikdy jsem nebyla nikomu neverna. Asi nejsem uplne v norme.
A bude mi 37. Zrejme nejvyssi cas s nejakou peknou neverkou zacit, abych mela za cas na co vzpominat :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
27.4.11 20:07
piopo píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak já raději anonymně… :oops: :oops: :oops:Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
Jinak jsem měla chlapů hodně :oops: V soukromém životě kolem 15ti
„Pracovně“ přes 200 :oops: :oops: :oops:
Jo, a teď mi je 21 :oops: S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200 :oops: :oops: :oops:
A sex tě pořád baví? nepřipadá ti to jenom tam a zpátky?

Ano, byla to tenkrát pouze profese :oops:

• Upravit
825
27.4.11 20:08
:lol:

Příspěvek upraven 27.04.11 v 20:16

• načítám...
Anonymní
eManzelkaAmama píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Tak me je 24, se sexem jsem zacala hooodne bzro, bylo mi pouhych 14. Od 15-ti jsem bydlela s pritelem 3 roky, pak jsem mela jeste 2 dlouhodobe vztahy, v podstate jsem nebyla nikdy sama a i presto se mi podarilo nasbirat slusny cislo…tak okolo 50-ti to urcite bude… Nechapu sice jak, „nesla“ jsem s kdekym…ale zase muzu rict- uzila jsem si a niceho nelituju :-)
tak já taky začala ve 14ti.. a do ted (20let) jsem jich mela minimalne nad 60.. z toho jsem mela rocni vztah… jo kdo si hraje nezlobi :-)
Presne tak :lol: a opravdu toho nelituju, i kdyz jsem vlastne pokazde zahybala…holt vernost neni mym kladem, za to mam, ale jine :-) A ve stari budu mit na co vzpominat…ted uz se teda snazim drzet…ale nikdy nerikam nikdy… :lol:

A teď máš muže? A ví, že jsi byla nevěrná (řekla bych běhna, ale nechci být zlá)? A jsi mu nevěrná?
Tohle mě zajímá, protože bych nechtěla chlapa
známého kurevníka.

Tak manzelovi se snazim byt verna, ale parkrat jsem uklouzla…ridim se tim co oci nevidi, srdce neboli.Neznamena to,ze jsem behna, proste nekdo to ma tak dane. a ja si svuj zivot sexualnim dobrodruzstvim zpestrit obcas potrebuju
  • Upravit
45

Pokud jsem si všimla, tak ten její příspěvek nezněl. Já jich měla 50 heč, kdo je víc..
Odpověděla na téma diskuze.
A jistě určitě to bylo i se zadanejma, ale taky v tom nebyla sama že jo, dycky jsou na to dva.
Zbytečně se kvůli tomu vzrušuješ.
Je to jenom debata :-)

• načítám...
36544
eManzelkaAmama píše:
piopo píše:
Holky,
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.

copak se tu tím někdo chlubí? Padla otázka - padaj odpovědi :nevim:

• načítám...
45
27.4.11 20:10
Anonymní píše:
piopo píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak já raději anonymně… :oops: :oops: :oops:Přišla jsem o to v 17ti, vztahy jsem měla 2, teď mám 3 - manžel.
Jo, a teď mi je 21 :oops: S manželem jsem rok… takže během dvou let přes 200 :oops: :oops: :oops:

Díky. Je hezké slyšet, že nejsem divná, když se na sex dokážu dívat jenom jako na mechanickou a biologickou věc, uspokojení bio potřeb a né na citově zainteresovaný akt

• načítám...
2785
eManzelkaAmama píše:
piopo píše:
Holky,

No tak Ty máš dost,se musim smát :mrgreen: Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem :lol:
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.

• načítám...
7323

Tak já měla 2. Začala jsem v 17, skoro devět let jsem chodila s klukem a teď mám dva roky jiného partnera. Je mi 28. Nemám potřebu jiných chlapů, nevěrná jsem také nebyla. :-)

• načítám...
Anonymní
Anonymní píše:
Anonymní píše:

neuvěřitelné :potlesk: :pankac:

• Upravit
29436
27.4.11 20:11
piopo píše:
Holky,

Přesně moje řeč. Tohle tady snad není nutné. :nevim:

Příspěvek upraven 27.04.11 v 20:12

• načítám...
45
27.4.11 20:11

Já docela věřím tomu, že jsme částečně predisponování genetikou, popř výchovou k tomu, jestli budeme promiskuitní nebo ne.
A když to někomu vyhovuje, co by ne.

• načítám...
27.4.11 20:12
Daniella82 píše:
eManzelkaAmama píše:
piopo píše:
Holky,
No tak Ty máš dost,se musim smát :mrgreen: Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem :lol:
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.

A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_o

• načítám...
Anonymní
27.4.11 20:13
piopo píše:
Anonymní píše:
piopo píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Díky. Je hezké slyšet, že nejsem divná, když se na sex dokážu dívat jenom jako na mechanickou a biologickou věc, uspokojení bio potřeb a né na citově zainteresovaný akt

chlapy to tak berou normálně… ale když to tak bere ženská tak je hned kurva… :oops: :oops: :oops:
Nelíbí se mi dnešní doba, jak jsou lidi posměvavý a nemají špetku pochopení… Hned v každé vidí kurvy, ale neví okolnosti!! :oops:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová