Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:Daniella82 píše:daniel záleží ovšem jestli měla stále partnery-zákazníky nebo neKamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cenímKamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.![]()
![]()
překlep - „stálé“
proč méněcennosti, víte proč jsem anonymní? stydím se za to, a k těm 33 chlapům přidávám jednu ženu ![]()
Jaruše píše:Katka86 píše:Hlásím se do klubukaaaca-h píše:Já se třemaKatka86 píše:Já takyAnonymní píše:Tím to se hlásím o místo v klubu divňaček
Takze je to jasne, jsem divna. Zenske - 0.
![]()
A tak vůbec se svýma čtyřma chlapama
![]()
![]()
![]()
Ženský 0,chlapů 5
přidávám se do klubu ženské - 0 no a chlapi no jen 2 i když ten první se snad ani nedá počítat takže spíš 1 můj už téměř Ex manžel a byli jsme spolu 18 let z toho to ted v červnu bude 14 let manželství a největší ironie je že stání rozvodu máme na výročí svatby ach jo, už mě vyměnil budu se muset poohlídnou jinde ![]()
Daniella82 píše:Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
mě by zajímalo,jestli je tu někdo ,kdo se tím živil jaké by vyplodil číslo…Počkej ty si se tím opravdu živila???Jako prostitutka?
Já 7.Nedávám každému.Svého těla si cenímKamčo ale to neznamená,že pokud jich měla některá víc než 10,tak že dávala každému na potkání
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.
daniel vždyt to já neřekla že tady každá dala na potkání.Píšu nedávám každému!JÁ
Katka86 píše:Daniella82 píše:čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne?Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
Podle mě prostitutka která se tím živí dejme tomu 2-3let jich může mít na kontě 900 za tu dobu,možná i víc,těžko říct.![]()
Nic ve zlém.
A kdo tady psal,že jich měl za 5 let 50? ![]()
Jestli narážíš na mě,tak já jich okolo 50ti měla,ale od 14 do 29let.. to je průměrně 3apůl chlapa na rok ![]()
Anonymní píše:
No tak to budu úplně za exotku. Já měla 2 chlapi a 0 ženských. Nicméně po přečtení diskuze mám pocit méněcennosti
To bys neměla, na tom přeci není nic špatného, já mám jediného, a to svého manžela a jsem naprosto spokojená..
Manzel je muj druhy chlap, prvni sex jsem mela az ve 24
driv jsem se za to stydela, ted fakt ne… kazdy jsme proste nejaky, nekomu to jde snadno, nekomu ne ![]()
A vubec bych nemenila, ja jsem proste slusnacka az na pudu
jina nebudu, takze toho litovat nebudu ![]()
Daniella82 píše:Katka86 píše:A kdo tady psal,že jich měl za 5 let 50?Daniella82 píše:čistě teoreticky,když měl někdo třeba za 5 let 50 chlapů,tak to snad ani jinak než na potkání nešlo,ne?Kamča.dalmatinka píše:gabi.design píše:Anonymní píše:Žádné, protože si to nepamatují.
Nic ve zlém.
Jestli narážíš na mě,tak já jich okolo 50ti měla,ale od 14 do 29let.. to je průměrně 3apůl chlapa na rok
Na tebe to určitě nebylo.Jen jsem tak střelila od pasu
.Tohle je takové to pichlavé téma,tak jsem zvědavá kdy si tady začnem škubat vlasy ![]()
eManzelkaAmama píše:Daniella82 píše:A mládí se nedá užít jinak, než sexem ? O_oeManzelkaAmama píše:No tak Ty máš dost,se musim smátpiopo píše:Promiň, ale minimálně 50? Chápu, stane se, ale ještě se tím chlubit?
Holky,
to jsem přesně čekala, že se tu budeme osočovat, že je někdo kurva.
Dyk to nemáme zapotřebí. Každej je jinej.
Někdo se najde na poprvý a někomu to trvá. A nikomu tím nikdo neublížil…tak ty kurvy prosím vynechme
Najde na poprvé? Je mi jasné, že při takovém počtu to byly jen známosti na noc. Navíc, když byly zadané - tak to je pro mě hnus a je to kurva.
Já už si myslím, že i těch mých skoro 20 je dost.Měla jsem partnerů taky něco okolo 50,přesně si to už nepamatuju,možná 60 a kurva opravdu nejsem
Nestydím se za to,alespoň jsem si to mládí pořádně užila.
Dá, ještě cigára a chlast ![]()
od 17 do 24 let jsem mela kolem 25-30 chlapu. obcas jsem i dostavala kapesne - mila chuda studentka ![]()
jsem v pohode, nelituju toho.
Tak já se taky nestydím - je mi 31 a chlapa jsem měla jen jednoho a jsem na to hrdá
Mám toho nejlepšího ![]()
Jinak poprvé v 18ti a bylo jich 6, sedmý a doufám, že poslední je manžel ![]()
Je mi 26.
ja 3, zacala jsem v 16ti a jsem podruhe vdana ![]()
takze kvantita ne, ale zazitky ano ![]()
no.. jaky si to udelas, takovy to mas ![]()
Tak já začla bez mála v 16 letech,teď je mi 27 s přítelem jsem byla 7 let, ale 3× jsem ho podvedla, v posledních dvou letech a ten poslední je můj manžel ![]()
Takže mužů 4 a žen 0
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
daniel záleží ovšem jestli měla stále partnery-zákazníky nebo ne