Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pusina1 píše:
Ty vado fakt
No fakt, ale my se s kamarádkou nedaly, po této stránce jsme čisté jak „lilie“
![]()
@simona.b. píše:
No fakt, ale my se s kamarádkou nedaly, po této stránce jsme čisté jak „lilie“![]()
![]()
děvčata mam tu fakt bonznout kolik chlapu jsem mněl v posteli
?
@Anonymní píše:
děvčata mam tu fakt bonznout kolik chlapu jsem mněl v posteli?
bonzni, vždyť je to jedno, každá jsme jiná, nikdo normální Tě soudit nebude ![]()
@Anonymní píše:
děvčata mam tu fakt bonznout kolik chlapu jsem mněl v posteli?
Jestli víc jak já, tak budu asi trošku naštvaná, zahanbena s pocitem zneucteni
![]()
@simona.b. píše:
No fakt, ale my se s kamarádkou nedaly, po této stránce jsme čisté jak „lilie“![]()
![]()
@Anonymní píše:
Jen jednoho, ani nevím jak se to stalo…
A ty jsi chlap?
prosím popsat do podrobna ![]()
Chvalně zepetjte se vašich partneru kolik kluků jim prošlo postelí myslím že i číslo jedna je nadstandart.
Zeptala jsem se manžela, kolik chlapů měl v posteli - ten pohled stál za to, pak pravil: „každý den, ráno, jeden s počůranou plínou mi skáče po hlavě, jinýho bych netoleroval“ ![]()
@simona.b. píše:
Zeptala jsem se manžela, kolik chlapů měl v posteli - ten pohled stál za to, pak pravil: „každý den, ráno, jeden s počůranou plínou mi skáče po hlavě, jinýho bych netoleroval“
Tak abych s ženou něco mohla mít, tak se mi musí především líbit. Nejsem lesbička, žiji s mužem, jsem bisexuálka, vztah dokážu mít jen s mužem, ale ráda si zařádím s hezkou ženou-blondýnou, štíhlou, ´větší prsa.
@simona.b. píše:
Zeptala jsem se manžela, kolik chlapů měl v posteli - ten pohled stál za to, pak pravil: „každý den, ráno, jeden s počůranou plínou mi skáče po hlavě, jinýho bych netoleroval“
Přítel to nikdy teda nedělal s chlapem, ale má rád ojíždění připínákem, to by nikdo nevěřil, co u toho dělá, když mu třeba jen při orálu zajedu jazykem k zadní dírce.
Prý jedno pivo a už je v pudeli celou věčnost ![]()
Sissino a ty jsi kdééé ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat