Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lamiia píše:Monny89 píše:no určitě to není na škodu když to vezmu čistě z tělesného hlediskaWeru píše:taky možnost…Monny89 píše:Si ho vytrenuju samaLamiia píše:někde se ten chlap vytrénovat musí ne????Weru píše:to rozhodně ne.. jestli se naráží na mě tak já nikoho neodsuzuji ať jich měl kolik tisíc… i prostitutky chápu.. v tomto jsem benevolentní…
Prece nebudu soudit cloveka jenom prtoze mel/a 1000 0000 partneru, to je snad kazdyho vec. I kdyby byl amoje kamaradka prostitutka, tak ji preci neodsoudim pro takovou kravinu
jen jsem prostě nadnesla, že bych zřejmě nemohla být s chlapem co spal s hodně ženama.. o nic víc nejde![]()
![]()
![]()
![]()
Ale já jsem to myslela jinak, víš jak…
To rozhodne ne
…Mony vim vim, jak jsi to myslela ![]()
Mě je 24,mýmu je 39.Když jsme byli ve trojce s jeho kámošem,tak mě bylo 18 a tomu kámošovi 41 let.Takže největší věkový rozdíl byl 23 let.Jsem prostě na starší,přijdou mi šikovnější a že v posteli ženu víc rozmazlujou.Mladíci mě nikdy nebrali,ale co já vím,třeba až mi bude 40,tak budu mluvit jinak ![]()
Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
to mě děsí taková čísla.. 50-100 žen.. jej s tím bych se horko těžko smiřovala…
Můj manžel to neřešil u mě, a já to neřeším u něj…
Tak já jdu s protinázorem (nějak moc si tu přizvukujete
). Sice nevím, kolik měl manžel partnerek, resp. vím o jednom dlouhodobém vztahu a o jedné asi zaučovatelce (starší?) a na víc jsem se neptala a ptát nebudu… Nicméně předpokládám číslo na prstech 1 ruky…
Já vědět, že chlap měl 50-100 ženskejch, tak si o něm myslím, že je kurevník a ani kolo bych si o něj neopřela.
V tomhle pro mě minulost je důležitá, protože právě ukazuje na tu povahu/náturu, charakter, výchovu atd.
Ale zase chápu, že ten, kdo bere sex jako zábavu/sport, tak to tak bere a akceptuje i u minulosti svého protějšku. Ten kdo to bere jako vyšší level vztahu, tak to asi očekává i od svého protějšku. Prostě vrána k vráně sedá a každý si hledá toho vhodného k sobě a tak je to dobře. ![]()
Lamiia píše:LucieHo píše:ubili jste mě.. uznávámLamiia píše:Tak já bych neřekla, že je to jen tím, že je někdo méně průbojný, stydlivý nebo není přitažlivý. Jsem extrovert, ráda se bavím, chodím mezi lidi, ale neochutnávala jsem vše, co život nabízel. Mám svůj rozum. Možnosti jsem měla, ale prostě jsem nechtěla roztahovat nohy. Asi tak. Někdo si rád užívá a někdo si raději počká.Anonymní píše:
Typická lidská vlastnost?![]()
Jakože ochutnávat jiné maso?
Já bych to tak nenazvala…je to spíš o charakteru.
já si spíš myslim, že je to o možnostech.. méně jich mají vždy ty ženy a ti muži co možnost nemají.. méně přitažlivý, méně průbojní.. stydlivý…
tudíž bych to formulovala těmi možnostmi né charakterem…
Ti hezcí, sebevědomí… berou a ochutnávají co život nabízí..přijímám vaše názory, obohatili jste mě.. zřejmě to zkutečně bude o tom charakteru
![]()
Já ti to řeknu tak, u někoho je to charakter, u někoho míň možností i ten vzhled. Každý je jiný typ člověka.
Já třeba nejsem žádná super kočka, která by měla na prstě X chlapů, ale myslím si, že zase nejsem tak hrozná, abych neměla příležitost. Taková normální ženská jsem. Někdy ![]()
Wiolla píše:Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
). Sice nevím, kolik měl manžel partnerek, resp. vím o jednom dlouhodobém vztahu a o jedné asi zaučovatelce (starší?) a na víc jsem se neptala a ptát nebudu… Nicméně předpokládám číslo na prstech 1 ruky…
Já vědět, že chlap měl 50-100 ženskejch, tak si o něm myslím, že je kurevník a ani kolo bych si o něj neopřela.
Ale zase chápu, že ten, kdo bere sex jako zábavu/sport, tak to tak bere a akceptuje i u minulosti svého protějšku. Ten kdo to bere jako vyšší level vztahu, tak to asi očekává i od svého protějšku. Prostě vrána k vráně sedá a každý si hledá toho vhodného k sobě a tak je to dobře.V tomhle pro mě minulost je důležitá, protože právě ukazuje na tu povahu/náturu, charakter, výchovu atd.
Jenže to jde těžko říct právě…můj má na kontě minimálně 30 (to si cca prý tak nějak pamatuje, takže jich bude stopro víc) ale pokud byl ve vztahu, tak nikdy nevěrnej nebyl - narozdíl od jeho partnerek
(teď nemyslím sebe, ale bejvalky)
Můžu říct, že můj muž je charakter jako blázen, vychován byl výborně (až tak že výchova někdy hraničila s vojnou
), ale prostě si prošel obdobím - většinou po bolestivém rozchodu - kdy s prominutím ošukal vše co mělo pi… ![]()
On mi teda po seznámení oznámil číslo 6, do dvou let se přiznal, že jich bylo víc než 15 a po dalším roce se přiznal, že jich bylo mnohem víc - prý se za to nestydí, ale nechtěl mě tím vystrašit, bál se, že bych ho nechala…
Takže bůh ví co vám chlapi tají
![]()
Ale zase chápu, že ten, kdo bere sex jako zábavu/sport, tak to tak bere a akceptuje i u minulosti svého protějšku. Ten kdo to bere jako vyšší level vztahu, tak to asi očekává i od svého protějšku. Prostě vrána k vráně sedá a každý si hledá toho vhodného k sobě a tak je to dobře.V tomhle pro mě minulost je důležitá, protože právě ukazuje na tu povahu/náturu, charakter, výchovu atd.
Tak to není…
Jako to, že a můj první byl takový ten „frajírek“ (soudě z jeho minulosti) což jsem já samozřejmě nevěděla…
A dozvěděla se to až po dvou letým vztahu ![]()
Nebo si myslíš, že když se s někým začnu bavit, že se ho hned ptám kolik měl ženských v posteli…??? Na to se kolikrát stočí řeč až po nějaké čase ne? Takže to ve finále nemůžeš vědět či ten nebo onen je jak říkáš kurevník nebo ne… ![]()
To, že jich můj manžel měl tolik pro mě nic neznamená.. a jakou měl doma kurva výchovu..
To se prostě neodráží ve výchově.. Ale někdo je hold takový někdo makový…
to je jako kdybych já začala odsuzovat frigidy
že kvůli jejich výchově jsou frigidní a vlastně uplně blbý, protože neznají a nemají rády sex ![]()
Monny89 píše:Wiolla píše:Tak to není…Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
Jako to, že a můj první byl takový ten „frajírek“ (soudě z jeho minulosti) což jsem já samozřejmě nevěděla…
A dozvěděla se to až po dvou letým vztahu
Nebo si myslíš, že když se s někým začnu bavit, že se ho hned ptám kolik měl ženských v posteli…??? Na to se kolikrát stočí řeč až po nějaké čase ne? Takže to ve finále nemůžeš vědět či ten nebo onen je jak říkáš kurevník nebo ne…
To, že jich můj manžel měl tolik pro mě nic neznamená.. a jakou měl doma kurva výchovu..To se prostě neodráží ve výchově.. Ale někdo je hold takový někdo makový…
to je jako kdybych já začala odsuzovat frigidy![]()
že kvůli jejich výchově jsou frigidní a vlastně uplně blbý, protože neznají a nemají rády sex
no, výchovou to asi fakt nebude, protože moje ségra začala se sexem v 15 (nebo možná už ve 14, nevím přesně) a já až těsně před dvacátýma narozeninama a řekla bych, že výchova bude zhruba stejná, ne?
já třeba nikdy nikomu nevěrná nebyla, ona jo, udržovala i souběžnej vztah… prostě to ovlivńuje hodně faktorů…
viol já 7 muj chlap spoustu.Asi nebudeme stejné vrány:-))
RyBANA píše:Wiolla píše:Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
Jenže to jde těžko říct právě…můj má na kontě minimálně 30 (to si cca prý tak nějak pamatuje, takže jich bude stopro víc) ale pokud byl ve vztahu, tak nikdy nevěrnej nebyl - narozdíl od jeho partnerek
Můžu říct, že můj muž je charakter jako blázen, vychován byl výborně (až tak že výchova někdy hraničila s vojnou
), ale prostě si prošel obdobím - většinou po bolestivém rozchodu - kdy s prominutím ošukal vše co mělo pi…
On mi teda po seznámení oznámil číslo 6, do dvou let se přiznal, že jich bylo víc než 15 a po dalším roce se přiznal, že jich bylo mnohem víc - prý se za to nestydí, ale nechtěl mě tím vystrašit, bál se, že bych ho nechala…
Takže bůh ví co vám chlapi tají![]()
teď si mě vyděsila.. páč i mě tajil sex. partnerky.. hlavně ty které znám tak o nich tvrdil, že nikdy nic.. pak se s nima ožeru a jistě, že dotyčné mi se strašným zalíbením sdělí, že samozřejmě měli..
tak z něho pak jak z chlupatý deky lezlo že jich teda bylo o malounko víc.. že by mi za čas taky došel k dvoumístnýmu číslu?.. ![]()
Já myslela, že chlapi jsou ty co násoběj třema…
RyBANA píše:teď si mě vyděsila.. páč i mě tajil sex. partnerky.. hlavně ty které znám tak o nich tvrdil, že nikdy nic.. pak se s nima ožeru a jistě, že dotyčné mi se strašným zalíbením sdělí, že samozřejmě měli..Wiolla píše:Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
), ale prostě si prošel obdobím - většinou po bolestivém rozchodu - kdy s prominutím ošukal vše co mělo pi…
Takže bůh ví co vám chlapi tají![]()
Monny89 píše:Wiolla píše:Tak to není…Monny89 píše:Lamiia píše:to já teda u lidí na minulost nehledím
A dozvěděla se to až po dvou letým vztahu
Nebo si myslíš, že když se s někým začnu bavit, že se ho hned ptám kolik měl ženských v posteli…??? Na to se kolikrát stočí řeč až po nějaké čase ne? Takže to ve finále nemůžeš vědět či ten nebo onen je jak říkáš kurevník nebo ne…
To, že jich můj manžel měl tolik pro mě nic neznamená.. a jakou měl doma kurva výchovu..To se prostě neodráží ve výchově.. Ale někdo je hold takový někdo makový…
to je jako kdybych já začala odsuzovat frigidy![]()
že kvůli jejich výchově jsou frigidní a vlastně uplně blbý, protože neznají a nemají rády sex
jj no.. to je fakt, že na tohle se člověk neptá na prvním rande a že se to člověk dovídá mnohem později když už k danému člověku něco cítí… pak už se toto asi neřeší no..
Teda my byli navzájem oba svoji první… Já jsem za to fakt ráda, sice jsme byli zpočátku docela telátka, ale aspoň jsme se učili společně…
Sexuálně už spolu fungujeme 5 let, z toho přes rok jako manželé… A stále spokojenost (myslím si, že celkem s jistotou mohu říci, že na obou stranách…)
RyBANA píše: ..Takže bůh ví co vám chlapi tají![]()
No a proto se neptám. Co kdybych nedej bože přišla o iluze…
![]()
Monny89 píše: …Nebo si myslíš, že když se s někým začnu bavit, že se ho hned ptám kolik měl ženských v posteli…??? …
Tak jasně že ne.
Ale nějakou představu si přece o tom druhém děláš, ne? Jak jsem psala, my spolu chodili 3 měsíce, než došlo „na věc“, takže už jsem o něm něco věděla. Mluvili jsme o všem možném, co kdo má rád, co plánuje, jaké jsou jeho životní sny atd., takové to na začátku, kdy se „semele“ kde co a lidi se „očuchávají“ jestli se k sobě hodí (nebo to se už dneska takto nedělá
). A seznámili jsme se na VŠ a já za ním chodila na koleje. A to si piš, že kdyby byl sukničkář, tak to vím okamžitě!
Pověst by ho předcházela a nějaká „dobrá duše“ by mě určitě neváhala varovat…
![]()
Lamiio: Jooo to znám
Ptala jsem se jestli teda ojel i naši společnou kámošku…no že já se ptala
kdyby jen tu jednu - ve finále vlastně všechny (ty znám i já z dřívejška - jeho jsem neznala)
Ale ty holky jsou fajn, berou to tak, nebo mi to tvrdí - tak, že je to pro mě snazší pochopit - že byli úplně namol a sex s mým manželem si v podstatě nepamatují
![]()
Mě přijde, že tady v Brně to taky dělal každej s každým no ![]()
Wiolla píše:RyBANA píše: ..Takže bůh ví co vám chlapi tají![]()
No a proto se neptám. Co kdybych nedej bože přišla o iluze…
Monny89 píše: …Nebo si myslíš, že když se s někým začnu bavit, že se ho hned ptám kolik měl ženských v posteli…??? …Tak jasně že ne.Ale nějakou představu si přece o tom druhém děláš, ne? Jak jsem psala, my spolu chodili 3 měsíce, než došlo „na věc“, takže už jsem o něm něco věděla. Mluvili jsme o všem možném, co kdo má rád, co plánuje, jaké jsou jeho životní sny atd., takové to na začátku, kdy se „semele“ kde co a lidi se „očuchávají“ jestli se k sobě hodí (nebo to se už dneska takto nedělá
![]()
). A seznámili jsme se na VŠ a já za ním chodila na koleje. A to si piš, že kdyby byl sukničkář, tak to vím okamžitě!
Pověst by ho předcházela a nějaká „dobrá duše“ by mě určitě neváhala varovat…
![]()
Nám to taky dlouho trvalo, vlastně jsme si měsíce jen povídali…ale jak říkám, málem přísahal že jich bylo jen 6 - mluvili jsme o tom normálně bez emocí…
No a po letech to z něho začalo padat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat